- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 2,493
Οι πιο πολλοί γράψαμε για ηλεκτρικές κιθάρες, αλλά και για συνθ να μου γραψει κάποιος δεν θα έχω πρόβλημα. Η ουσία της απάντησης, και το σκεπτικό είναι το ίδιο.
Γιατί, γενικά μιλώντας. είναι γεγονός πως η ομορφιά συνηθίζεται, αλλά η ασχήμια.....δεν συνηθίζεται με τίποτα. ?Αλλά και πάλι, γιατί να μας νοιάζει τόσο πολύ η εμφάνιση;
Έχω πάθει ακριβώς το ίδιο σκηνικό με Gretsch. Ήθελα black falcon και η γυναικα μου είχε ερωτευτεί την White falcon. Επισης με ενισχυτές. 'Εφαγε άκυρο ο JTM45 για χάρη του Orange TH30H.Από τις απαντήσεις των περισσοτέρων προκύπτει ότι πέφτει ΠΟΛΎ βαρος στην εμφανιση. Γιατί; Δεν το καταλαβαίνω (ως ένα βαθμό, ούτε εμένα μου αρέσουν τα μεταλλοκίθαρα πχ).
Αλλά θυμάμαι να δοκιμάζω μια McCarty 594 η οποία βγαίνει ΑΚΡΙΒΏΣ η ίδια κιθάρα σε doublecut και singlecut. Παίζω την singlecut, η γυναίκα μου ερωτεύεται και την εμφάνιση και τον ήχο. Πάω να παίξω την doublecut, δεν ήθελε ούτε να την ακούσει. Μα είναι η ίδια κιθάρα της λέω. Ναι αλλά η άλλη δεν είχε κερατακια, είναι πιο όμορφη. Οκ, there's something to it. Αλλά και πάλι, γιατί να μας νοιάζει τόσο πολύ η εμφάνιση; Πρακτικά, δε προσφέρει τίποτα, είναι μόνο ψυχολογικό
πέφτει ΠΟΛΎ βαρος στην εμφανιση. Γιατί; Δεν το καταλαβαίνω