Μια κιθάρα για τα γεράματα

για τα γεράματα ΜΙΑ θα είναι. Και πολύ θα μας πέφτει.

Εγώ το ξεκαθάρισα.

Η πρώτη κι η τελευταία.

Και της έκανα και ένα σεταρισματάκι

μη σας πω ότι φοράει και 10-38...

20200801_181633.jpg

• Like
Reactions: fusiongtr
 Υπάρχει ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ που κλέβει στο ΝΗΣΙ??χαχααχαχαχχα
Ναι, ναι. Είναι τόσο Αροιστερεί που θα βρουν σε λίγο σε κοντινό νησί από το πόσο γέρνουν. Ο Μαρξ τελείωσε τη συγγραφή του κεφαλαίου στα σοκάκια της Χώρας. Ο δε φιντέλ είχε τσαρδί με τα άπαντα του Λένιν στην Ελιά 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Συμφωνώ
Reactions: cos_dr
Γεραματα, νειατα το ιδιο και το αυτο (και δεν θελω να ακουσω για βαρος, πρωτον ειμαστε fit και δευτερον παιζουμε παντα καθημενοι.

f8hibgmq2c2s1jn2x1j2.jpg

Μετά από σχεδόν 2 μήνες μαζί της νομίζω ότι πιο ελαφρι και ευκολοπαιχτο όργανο δεν θα βρω.Και αυτά είναι 2 θέματα κια περνώντας τα χρόνια.Οπότε τα επόμενα χρόνια θα τα περάσουμε αγκαλιά 

IMG_20220506_230733.jpg

Ναι δεν το ήξερα.... Πάντως με αυτό το μικρό pickguard είναι πανέμορφες..., με το μεγάλο όχι και τόσο κατά την γνώμη μου.

Γούστα είναι αυτά.

Αλλά είναι πανέμορφες.

Γούστα είναι αυτά.

Αλλά είναι πανέμορφες.

Εξτασιακά πανέμορφες μου φαινονται εκείνες οι faded με το ελαφρύ νίτρο, που νιωθεις/βλέπεις το ξύλο και ταυτόχρονα γυαλίζει και λίγο. 

Οι gloss δε μου αρέσουν καθόλου.

• Like
Εξτασιακά πανέμορφες μου φαινονται εκείνες οι faded με το ελαφρύ νίτρο, που νιωθεις/βλέπεις το ξύλο και ταυτόχρονα γυαλίζει και λίγο. 

Πόσο καιρό έχεις να πάρεις κιθάρα είπαμε; ?

• Haha

Εμένα μου αρέσουν οι gloss finish, αλλά έχω ακριβώς αυτή που περιέγραψες. :classic_smile:

• Like
Reactions: gkourmoul1

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα