• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Μια κιθάρα για τα γεράματα

Oh yes και οχι μονο....

Μονο απο κατω μου σημερα ειναι παρκαριΖμενα τα παρακατω (πανω στο πεζοδρομιο βεβαια) 

Ενα Μitsubishi SUV (ΤΕΡΑΣ ειναι δεν κΣερω το μοντελο αλλα το εχει βαλει σχεδον κοντα στο ΑΣΑΝΣΕΡ ο λαλακας)  ,μια Mercedes A250,2 SMART & 1 BMW 218i ,ολα γυαλιζοντακεαπαστραποντα..

Δες εδω χαλια μαυρα και λεφτα πεταμενα (καλα αν δεις τι αγοραζαμε πριν μας....καταστρεΠΣΟΥΝ οι Γαιρμανιι και οι λεσχι Μπιλνταιρμπεργκ και μας σωσει ο ΑλεκΣης θα παθεις εγλεφαλικο)

https://www.autotriti.gr/data/newcars/bestseller/markes/2016.asp

μονο ΦΕΤΟΣ εχουν πουληθει.. 382 TESLA 

(πως γινεται αυτο σε μια χωρα που το 5% των πολιτων δηλωνει εισοδημα άνω των 19.000 ευρω δεν ξεΒρω....)
Επρεπε να αγορασω ενα tesla για επαγγελματικους λογους και φιλησα….κατουρημενες ποδιες για να το δεσμευσω….

• Haha
Reactions: Superfunk
Επρεπε να αγορασω ενα tesla για επαγγελματικους λογους και φιλησα….κατουρημενες ποδιες για να το δεσμευσω….

Ναι αλλα πηρες και μια τρομερη Gretsch αν θυμαμαι οποτε αθοοσ ο κατηγορουμαινως. 

• Like
Reactions: nklshp
btw OΛΑ τα αυτοκινητα με το που περνανε την πορτα της αντιπροσωπιας χανουν καθε χρονο για πλακα το 15% της αξιας τους.... 
Αυτό δεν πρέπει να γίνεται και με τις κιθάρες; Βλέπω στο smart noiz κιθάρα με αρχική 1000, τη βάζει 950 ο παλίκαρος και τονίζει ΣΕ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ...

Θα μου πεις, πούλησε;

Αυτό δεν πρέπει να γίνεται και με τις κιθάρες;

ΟΧΙ ,σε κιθαρες μεχρι και 20ετων  αντε να πεσει στο 60%  ...μετα αντιστρεφεται η καταστασης...οσο παλαιοτερη τοσο ακριβαινει.....

• Like
Reactions: Nekkon
Μου θυμίζει αυτήν την αγγελία από bonstudio, για μια les paul απ' το 2015 που έχουν.

ναι αλλα ειναι LES PAUL δεν ειναι κιθαρα.

κιθαρες ειναι ΜΟΝΟ αΦτες εχουμε πει:

qebl8ai5d9l3wrknrqbz.png

Fender-Stratocaster-1966-sunburst-001.JPG

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δε διαφωνώ , και για κάποιο λόγο δε με βολεύει το μανίκι καθόλου στο πως κάθεται στο χέρι. 

Να πω την αμαρτία μου και με την tele το ίδιο αισθάνομαι. Ενώ η strat κάθεται τέλεια...

Oh yes και οχι μονο....

Μονο απο κατω μου σημερα ειναι παρκαριΖμενα τα παρακατω (πανω στο πεζοδρομιο βεβαια) 

Ενα Μitsubishi SUV (ΤΕΡΑΣ ειναι δεν κΣερω το μοντελο αλλα το εχει βαλει σχεδον κοντα στο ΑΣΑΝΣΕΡ ο λαλακας)  ,μια Mercedes A250,2 SMART & 1 BMW 218i ,ολα γυαλιζοντακεαπαστραποντα..

Δες εδω χαλια μαυρα και λεφτα πεταμενα (καλα αν δεις τι αγοραζαμε πριν μας....καταστρεΠΣΟΥΝ οι Γαιρμανιι και οι λεσχι Μπιλνταιρμπεργκ και μας σωσει ο ΑλεκΣης θα παθεις εγλεφαλικο)

https://www.autotriti.gr/data/newcars/bestseller/markes/2016.asp

(πως γινεται αυτο σε μια χωρα μονο που το 5% των φορολογουμενων (που πληρωνει και το 55% των φορων με τις εταιριες να πληρωνουν το υπολοιπο 40% και ενα 5% ΟΛΟΙ οι υπολοιποι) ,δηλαδη με το ζορι 200.000 ατομα, δηλωνει εισοδημα άνω των 20.000 ευρω (μικτο)  δεν ξεΒρω.... ?)

btw OΛΑ τα αυτοκινητα με το που περνανε την πορτα της αντιπροσωπιας χανουν καθε χρονο για πλακα το 15% της αξιας τους.... 
What;; Απίστευτο!
βασικα τα πράγματα δεν είναι έτσι εδώ κάτω για αυτό το λέω. 

What;; Απίστευτο!
βασικα τα πράγματα δεν είναι έτσι εδώ κάτω για αυτό το λέω. 

Που είναι το "εδω" ?

Επαρχια. Κυπαρισσια ας πούμε. 
Εκεί τα κρύβουν στα γκαράζ των ΒΙΛΛΩΝΕ για να μη τα βλέπει η εΥΦορια.

Έχω ένα φίλο στην Καλαμάτα που έχει 3 Porsche στο γκαράζ και κυκλοφορεί με ποδήλατο. 

Έχει να δηλώσει εισόδημα από τη χούντα. 

Σε ένα πανηγύρι που με πήγε πρέπει να έκαψε μπροστά μου 12 master built Fender Custom strat σε χαρτουρα

• Haha
Reactions: Nestoras and fatalv
Ναι αλλα πηρες και μια τρομερη Gretsch αν θυμαμαι οποτε αθοοσ ο κατηγορουμαινως. 
Δεν εχω αυτοκινητο καρδια μου…

Ενα εταιρικο αυτοκινητο χρησιμοποιω, διαλεγμενο με κριτηριο τον χαμηλο φορο….

Σε θυγατρικη αυτοκινητοβιομηχανιας δουλευω και συμφωνω απολυτως με το σχολιο σου, παρα το γεγονος οτι …ανηκω στον χωρο.

το μονο ελπιδοφορο ειναι οτι εμεις πλεον χτιζουμε  το μελλον με τη λογικη της χρησης και οχι της ιδιοκτησιας.

• Συμφωνώ
Reactions: Superfunk
Το περασμένο Σάββατο το απόγευμα, οδηγώντας στην παραλιακή είδα τρία και μου έκανε εντύπωση. Στα καπάκια είδα και ένα παρκαρισμένο εδώ στη γειτονία. 

Ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. 

ΥΓ: Ελπίζω ότι μέσα στα επόμενα χρόνια οι κινητήρες εσωτερικής καύσης θα είναι μουσειακό είδος. Όχι τίποτα άλλο, αλλά μπας και κοιμηθούμε κάνα βράδυ χωρίς να ακούμε από κάτω στη λεωφόρο να γίνεται του... Silverstone.  Βέβαια η ηλεκτροκίνηση θα λύσει το 50% του προβλήματος. Τον κάγκουρα με τα subwoofer, που τον ακούμε από χιλιόμετρα πριν και χιλιόμετρα μετά, αυτόν δεν τον γλιτώνουμε ούτε με τα EV.    

Tον κάγκουρα με το ΜΗΧΑΝΑΚΙ που τον ακούμε από χιλιόμετρα πριν και χιλιόμετρα μετά, αυτόν δεν τον γλιτώνουμε ούτε με τα EV.    

Κορεκτεντ, η βασική πηγή ηχορύπανσης στην Αθήνα (και παντού στον τριτο κόσμο, στο Βιετνάμ που είχα πάει πριν 5 χρόνια πρέπει να υπεΣτιν το βασικό ακουστικό μου τραβΜα στο δεξί αυτί (στο αριστερό ήταν από το Black Beauty του ντράμερ μας τόσα χρόνια) από τα σζμήνη μηχανακιων ,μιλάμε άλλο να το βλέπεις και άλλο να στο λέω και άλλο να το ΑΚΟΥΣ)

Την μια εβδομάδα το μήνα που  πάω πλέον στο Βερολίνο, όπου δεν υπάρχουν φυσικά μηχανές και μηχανάκια,νομίζω ότι είμαι σε νεκροταφείο  :)

η βασική πηγή ηχορύπανσης στην Αθήνα
Είναι (σαφέστατα) αλλά μην νομίζεις ότι δεν περνάνε και τα ΙΧ-"πύραυλοι", που παίζει να είναι περισσότερα από τα ταραχοποιά μηχανάκια.

Δεν μπορείς να φανταστείς τι ακούμε όλο το βράδυ στην παραλιακή...

ΥΓ: Χτες ακούγαμε και Pet Shop Boys ?

στο Βερολίνο, όπου δεν υπάρχουν φυσικά μηχανές και μηχανάκια,
Μα τι ξενέρωμα….

Πέρα απ’ την πλάκα, η πλειονότητα μηχανακίων και αυτοκινήτων παράγει πλέον χαμηλά επίπεδα θορύβου.

Το πρόβλημα ξεκινάει όταν μπει χέρι και αρχίζουν να βάζουν σκέτες σωλήνες για εξατμίσεις και ο κάθε πιτσιρικάς νομίζει ότι είναι ο vin diesel με το Hyundai accent της μαμάς του 

Εκεί τα κρύβουν στα γκαράζ των ΒΙΛΛΩΝΕ για να μη τα βλέπει η εΥΦορια.

Έχω ένα φίλο στην Καλαμάτα που έχει 3 Porsche στο γκαράζ και κυκλοφορεί με ποδήλατο. 

Έχει να δηλώσει εισόδημα από τη χούντα. 

Σε ένα πανηγύρι που με πήγε πρέπει να έκαψε μπροστά μου 12 master built Fender Custom strat σε χαρτουρα
καταλαβαίνω τι λες, αλλά καταλαβαίνεις κι εσύ ότι κάτι τέτοιο είναι αισχρή μειοψηφία ;)

καταλαβαίνω τι λες, αλλά καταλαβαίνεις κι εσύ ότι κάτι τέτοιο είναι αισχρή μειοψηφία ;)

Ε το 50% ,τουλάχιστον, των Ελλήνων φοροδιαφευγει δε το λες και μειοψηφία....

Ε το 50% ,τουλάχιστον, των Ελλήνων φοροδιαφευγει δε το λες και μειοψηφία....

Ο ιδιωτικός υπάλληλος είναι λίγο δύσκολο να το κάνει.

• Συμφωνώ
Reactions: fatalv

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα