• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Μεγάλο παράθυρο με τζαμι σε home studio

aggeloskrv

Νέο μέλος
14 Νοεμβρίου 2009
378
55
0
42
Χολαργός
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Καλησπέρα στην παρέα!

Πρόσφατα μετακόμισα κ στο δωμάτιο που εχω το home studio μου υπαρχει ενα μεγαλο παραθυρο με τζαμι 3μετρα επι 1κ 20.

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο μέρος που μπορώ να αγοράσω κάποια κατάλληλη κουρτίνα για να αντιμετωπίσω το "θηρίο"?

Επίσης αν έχετε να προτείνετε οποιαδήποτε άλλη λύση πέραν της κουρτίνας εννοείται εκφραστείτε ελεύθερα! Απλά εγώ σκέφτηκα την λύση της κουρτίνας μη γνωριζοτας αν υπάρχουν κ καλύτερες επιλογές!

Ευχαριστώ πολύ!

Last edited by a moderator:
Κουρτίνα η καλύτερη λύση. Αλλά εμάς ρωτάς για το που θα πάρεις κουρτίνες; Κάποια κυρία δίπλα σου ίσως;?

Στου Χυτήρογλου ή σε τοπικό μαγαζί στη γειτονιά σου. Οτι χρώμα θες αρκεί να είναι "χειμωνιάτικες". Οσο πιο βαριές τόσο πιο αποτελεσματικές. Σε συνδυασμό με μια καλή μοκέτα και καναπέ θα έρθει σε απόλυτα ανεκτά επίπεδα αντήχησης.

Στην αγορα κυκλοφορουν κουρτινες συσκοτισης και ηχομονωτικες ταυτοχρονα. Χρησιμοποιουνται απο επαγγελματιες του τουρισμου σε πολλες περιπτωσεις. Ειναι ακριβουτσικες και τις βρισκεις σχετικα δυσκολα.

Η χοντρη, απλη, κουρτινα θεωρω πως θα σου κανει καλη δουλεια. Παρε ακριβη μετρα του κουφωματος και πηγαινε σε ενα καταστημα με κουρτινες, διαλεξε υφασμα, διαλεξε οδηγο (σιδηροδρομο) και θα σου το φτιαξουν στα μετρα που θες. Τα παιρνεις, τρυπας-βιδωνεις σιδηροδρομο στα υψος που θα σου πουν με 4 ουπα/βιδες και με τη βοηθεια αλφαδιου, και μετα "κρεμας" την κουρτινα. Εαν δυσκολευτεις, αναλαμβανουν και οι ιδιοι τοποθετηση.

Trending...

Νέα θέματα