• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Κατασκευή Home Studio

C.K.

Νέο μέλος
19 Αυγούστου 2013
1
0
0
Καλησπέρα σε όλη την παρέα του Noiz.

Αποφάσισα να φτιάξω ενα Home Studio και εγω αλλα το βασικό μου πρόβλημα ειναι ότι, αντιθέτως με τις κοινες περιπτώσεις, ο χώρος μου είναι σε ταράτσα (!).

ΟΙ εξωτερικοί τοίχοι είναι από alfa block και η οροφή από χοντρη λαμαρινα οροφής. Τέλος πάντων ξεκίνησα τις δουλειές ριχνοντας μια τσιμεντοκωνία στο πάτωμα πάνω στην πλάκα. Στους τοίχους γύρω γύρω εχω τοποθετήσει DOW 3 πόντων και από πάνω τους λέω να κολλήσω ραμποτέ τοίχου. Έχω ξεκινήσει και ένα ενδιάμεσο χώρισμα για χωρισμό C.R. - booth. Είμαι στο σημείο όπου γεμίζω τα προφίλ με 5άρι 70κιλο πετροβάμβακα. (Φυσικά να πω ότι η τελική επιφανεια του χωρισματος θα ειναι γυψοσανιδα.) Έχω επίσης τοποθετήσει dow 4 πόντων στην οροφη για θερμο(κυριως) - ηχομόνωση. Σκέφτομαι κάτω από το dow να στηρίξω και 5αρι πετροβάμβακα για ουσιαστικη ηχομόνωση. Το θέμα μου τώρα ειναι στο δάπεδο. Δεν σχεδιάζω να το κάνω πλωτό αλλα ελεγα να στρώσω 2αρι dow και απο πάνω laminate γιασ να μην ενοχλώ από κάτω. (Δεν θα βάλω drums στο studio.)

Αν μπορεί κανείς να με βοηθήσει για να βρω τι να βάλω στο πάτωμα θα του ήμουν ευγνώμων  ;) . Επίσης αν κάπου τα "σκατωσα" είτε το μου...

Trending...

Νέα θέματα