• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

κατασκευή control room

DA XOU

Νέο μέλος
12 Ιουλίου 2014
2
0
0
32
daxou
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
καλησπέρα !!! θέλω μια βοήθεια για μια κατασκευή που γίνεται σε ένα στούντιο και φτιάχνεται το control room!!

έχει γίνει μια κατασκευή από καδρόνια  και έχω πρόβλημα με το ύφασμα και δεν ξέρω τι μπορώ να βάλω 

δοκίμασα Γάζα για ύφασμα αλλά δεν μου κάνει πλ καλή δουλειά στο θέμα εμφάνισης!!γνωρίζεται τι ύφασμα μπορεί να μπει?

IMG_2762.JPG

IMG_2767.JPG

Κάμποτο ή καραβόπανο. Θα βρεις (οταν είναι ανοιχτά)σε μαγαζιά γύρω απο την Παναγίτσα στην Ερμού αν είσαι Αθήνα, μέχρι και τον Χυτήρογλου και τα συναφή.

οκ ευχαριστώ !!! το καραβόπανο το είχα σκεφτεί αλλά δεν ήξερα αν κάνει σωστή δουλειά για τον ηχο 

θα σου προτεινα λινάτσα, πολυ πιο ηχοδιαπερατό ύφασμα, το ζήτημα με αυτα τα υφάσματα είναι όταν τα φυσάς να προβάλουν οσο δυνατόν λιγότερη αντίσταση.

Η λινάτσα λόγω της ανοιχτης πλέξης που έχει είναι ότι πρεπει και πολύ χαμηλά σε τιμή, απλά θα πρέπει να την τεντώσεις για να φαίνεται όμορφη.

Για καραβόπανο δεν έχω ακούσει ξανά. οτιδίποτε και αν επιλέξεις πάντως σκοπός είναι να περνάει ο αέρας ελεύθερα.

μπορείς να βρείς λινάτσα εδώ αλλά προφανώς και σε άλλα καταστήματα.

Τα περισσότερα ραδιοφωνικά στούντιο της Αττικής που χτίστηκαν απο το 90, είναι επενδεδυμένα με καραβόπανο, κάμποτο ή λινάτσα - τσουβάλι. Τα ζητούμενα μεταξύ άλλων είναι η μεγάλη αντοχή σε μηχανικές καταπονήσεις και το εύκολο ταπετσάρισμα. 

Αν θέλεις πιο ειδικά υπάρχει και αυτή η πρόταση:

https://alphacoustic.com/wp-content/uploads/2018/01/ALPHAcoustic-CL-AirMesh-έντυπο-2017.pdf

Νέα post

Trending...

Νέα θέματα