Γειά σας συνφορουμίτες.
Μετά από 1.5 μήνα παραμονής στη Μ. Βρετανία, ήρθε ο πρώτος μισθός. Μαζί ήρθε και η ώρα για αγορά κάρτας ήχου (και βέβαια μόνιτορ ηχείων).
χρειάζομαι:
1) εξωτερική κάρτα ήχου
2) συμβατή με Mac Leopard Snow
3) χαμηλό latency
4) καλή προενίσχυση (αλλά συμβιβάζομαι να αγοράσω και προενισχυτή εξτρά)
5) stand alone
τη θέλω για να:
1) παίζω μπάσο και κιθάρα στο σπίτι χωρίς ενισχυτή
2) ηχογράφηση με logic pro (φωνή, κιθάρες, και ακουστικά όργανα)
Έχω συνηθίσει τα προϊόντα MOTU και είμαι πλήρως ικανοποιημένη με την ποιότητα του ήχου τους.
Μόνιτορ ηχεία:
αυτοενισχυόμενα, όχι μεγαλύτερα από 6''. Δεν θα παίξουν ποτέ σε μεγάλη ένταση.
Ακούω ηλεκτρονική μουσική (κυρίως κλασική, συνθέσεις για MAX/MSP και αντίστοιχα).
Ο λόγος που θέλω όλα αυτά είναι γιατί μένω σε διαμέρισμα με γέρους γείτονες (80 και άνω) και δεν μπορώ να έχω τίποτα δυνατά. Επίσης, η φορητότητα είναι σημαντική. Δεν μπορώ να πάρω ενισχυτή γιατί πολύ απλά δεν χωράει στο δωμάτιό μου.
Μου πρότιναν τη νέα focusrite Saffire pro 24 dsp αλλά δεν έχω δουλέψει ποτέ μου αντίστοιχη οπότε δεν έχω γνώμη. Η M-Audio με έχει απογοητεύσει ως ποιότητα ήχου, αλλά μπορεί να μην της έδωσα και δεύτερη ευκαιρία...
Μπορεί και να παρέλειψα λεπτομέρειες, οπότε ρωτήστε ό,τι σας έρθει!
Budget: 500 ευρώ το πολύ.
Μετά από 1.5 μήνα παραμονής στη Μ. Βρετανία, ήρθε ο πρώτος μισθός. Μαζί ήρθε και η ώρα για αγορά κάρτας ήχου (και βέβαια μόνιτορ ηχείων).
χρειάζομαι:
1) εξωτερική κάρτα ήχου
2) συμβατή με Mac Leopard Snow
3) χαμηλό latency
4) καλή προενίσχυση (αλλά συμβιβάζομαι να αγοράσω και προενισχυτή εξτρά)
5) stand alone
τη θέλω για να:
1) παίζω μπάσο και κιθάρα στο σπίτι χωρίς ενισχυτή
2) ηχογράφηση με logic pro (φωνή, κιθάρες, και ακουστικά όργανα)
Έχω συνηθίσει τα προϊόντα MOTU και είμαι πλήρως ικανοποιημένη με την ποιότητα του ήχου τους.
Μόνιτορ ηχεία:
αυτοενισχυόμενα, όχι μεγαλύτερα από 6''. Δεν θα παίξουν ποτέ σε μεγάλη ένταση.
Ακούω ηλεκτρονική μουσική (κυρίως κλασική, συνθέσεις για MAX/MSP και αντίστοιχα).
Ο λόγος που θέλω όλα αυτά είναι γιατί μένω σε διαμέρισμα με γέρους γείτονες (80 και άνω) και δεν μπορώ να έχω τίποτα δυνατά. Επίσης, η φορητότητα είναι σημαντική. Δεν μπορώ να πάρω ενισχυτή γιατί πολύ απλά δεν χωράει στο δωμάτιό μου.
Μου πρότιναν τη νέα focusrite Saffire pro 24 dsp αλλά δεν έχω δουλέψει ποτέ μου αντίστοιχη οπότε δεν έχω γνώμη. Η M-Audio με έχει απογοητεύσει ως ποιότητα ήχου, αλλά μπορεί να μην της έδωσα και δεύτερη ευκαιρία...
Μπορεί και να παρέλειψα λεπτομέρειες, οπότε ρωτήστε ό,τι σας έρθει!
Budget: 500 ευρώ το πολύ.