• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Home Type Studio σε υπόγειο πολυκατοικίας Αθήνα

Θοδωρής Καπ

Νέο μέλος
8 Αυγούστου 2024
2
0
0
21
Αθήνα
hariessa.bandcamp.com
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
  2. Μπάσο
Γειά σας παιδιά, είμαι φρέσκος στην Αθήνα και θα ήθελα να καταπιαστώ με το να φτιάξω εναν χώρο για να ηχογραφώ τον εαυτό μου και άλλες μπάντες. Το φάσμα της μουσικής που κυμαίνομαι έχει αρκετά νταπα ντούπα, και ήθελα να ρωτήσω αν θα ήταν εφικτό να φτιάξω έναν χώρο που θα μπορούσα να βάλω μέσα ντράμς και cranked ενισχυτές. Κοίταζα για κάποια υπόγεια σε πολυκατοικίες που δίνονται ως αποθήκες, αν και προφανώς το ιδανικό θα ήταν να είναι απομονωμένο εντελώς, χωρις μεσοτοιχίες κτλπ. Αναρωτιόμουν αν κάποιος απο εσάς είχε κάποια εμπειρία με κάτι τέτοιο και αν θα ήταν εφικτό.

Πολλές σύγχρονες πολυκατοικίες έχουν στο ύψος του δρόμου γκαράζ χωρίς τοίχους, ανοικτό, και από κάτω έχουν αποθηκευτικούς χώρους με πρόσβαση από το κλιμακοστάσιο. Εκεί από κάτω δεν ενοχλείς κανένα, έχω υπόψη μου ένα στούντιο σε τέτοιο χώρο

Last edited by a moderator:
Πολλές σύγχρονες πολυκατοικίες έχουν στο ύψος του δρόμου γκαράζ χωρίς τοίχους, ανοικτό, και από κάτω έχουν αποθηκευτικούς χώρους με πρόσβαση από την πιλοτή. Εκεί από κάτω δεν ενοχλείς κανένα, έχω υπόψη μου ένα στούντιο σε τέτοιο χώρο
https://www.xe.gr/property/d/enoikiaseis-epaggelmatikon-xoron/818623133/maroysi-alsos-kthmatos-syggroy-120-20?building_type_options[]=storage&transaction_name=rent&item_type=re_prof&geo_place_id=ChIJ46OMPb_HoRQROW96xvEHbos&maximum_price=400&page=2&widget_name=search results list&rank_in_widget=31&first_in_widget_ad_id=849521325
Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε! Εννοείς κάτι αυτού του τύπου?

Το να βρεις αρκετά μεγάλο τέτοιο χώρο μπορεί να είναι θέμα, θες τουλάχιστον 10-12 τετραγωνικά

Πρέπει να είναι και αρκετά κοντά στο σπίτι σου γιατί είναι και το θέμα της τουαλέτας που αυτοί οι χώροι δεν έχουν

Last edited by a moderator:

Trending...

Νέα θέματα