• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Επισκευή χτυπήματος σε Gibson Les Paul

• Thread starter Thread starter Adamo
  • Start date Start date
  • Απαντήσεις Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις 520

Adamo

Νέο μέλος
29 Μαρτίου 2011
673
0
0
36
Πειραιας
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Καλησπέρα σε ολους
έχω μια les Paul standard 60s unburst στην οποία δυστυχώς έγινε το παρακάτω χτύπημα.
Έχει κάποιος εμπειρία-αποτελεσματα μετά από τέτοια επιδιόρθωση?

Εννοείται προτείνεται και μάστορες 

Ευχαριστώ πολύ 

received_1180533389708984.jpeg

Last edited by a moderator:
Ούτε εμπειρία έχω, ούτε μαστορά έχω να προτείνω. 

Αν δεν το έκανες επίτηδες,  αλλά ήταν ατύχημα,  είναι παράσημο. 

Κιθάρα είναι,  θα χτυπηθεί...μην σκας.

Αττική είσαι?

Υπάρχουν γνωστοί μάστορες και στην Αθήνα και στην συμπρωτεύουσα και αλλού που μπορούν να κάνουν αρκετά καλή δουλειά στην συγκεκριμένη επισκευή, όλοι ξέρουμε πάνω κάτω ποιοι είναι αυτοί.

Μη στεναχωριέσαι λογικά μπορούν να το φτιάξουν, νίτρο είναι, σε κιθάρες με πολυουρεθάνη ή πολυεστέρα τέτοια χτυπήματα είναι πιο δύσκολο να τα ρετουσαρεις απ' όσο ξέρω 

Μάστορες ξέρω, αλλά δεν ξέρω κάποιον που να έχει εμπειρία με τέτοια θέματα ή ιδανικά εικόνα για το πώς επισκευάζονται.

Αν έχεις κάτι στο νου , πες μου

Ευχαριστώ 

@Adamo καλημέρα,

Ο Πάνος ο Οικονομάκης έχει διδακτορικό σε αυτές τις τοπικές βαφές, και δε θα ξεχωρίζεις τίποτα.

Εγώ προσωπικά δε θα ασχολούμουν. Θεωρώ ότι ειναι άνευ σημασίας. Δε θα με πείραζε ούτε σε αγορά μεταχειρισμένου οργάνου. Αλλά ότι σε κάνει να νιώθεις καλά.

Και εάν είσαι Θεσσαλονίκη, ο Πνοή και Νύξη κάνει πολύ επιτυχημένες επεμβάσεις τέτοιου είδους.

• Like
  • Συμφωνώ
Reactions: nklshp and Nekkon
Αν είσαι Αθήνα Κώστας Κακανιάρης (Joker Guitars)- Ο guru του βαψίματος. Όλοι έχουμε περάσει από τον Κώστα.

Βέβαια το "χτύπημα" δεν είναι για να ασχοληθείς, αλλά αν επιμένεις...

O SF μόλις έγινε κομιστής "θλιβερών ειδήσεων". Ο Κακανιάρης βγήκε στη σύνταξη.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα