Κιθάρα με P90 στο neck - γνώμες, προτάσεις

Που τη θυμηθήκανε τη Shergold και την αναστήσανε ρε φίλε. Μάρκα απο τα 70'ς που είχε χαθεί.

Ωραίο σχέδιο. Με 'γειές!

P90 στο neck, drop-D κούρδισμα και Univibe...

Υ.Γ.: Δεν μπαίνω συχνά στο λογαριασμό μου, και δεν γνωρίζω σχεδόν κανένα σας από κοντά, ωστόσο η είδηση για τον SF ήταν απρόσμενη και πραγματικά δυσάρεστη. Πολύ κρίμα και καλή δύναμη στους δικούς του ανθρώπους.

Last edited:
Καλημέρα, αυτή τη κιθάρα την έχω και είναι πραγματικά πολύ καλή. Από λίγο που έψαξα, μάλλον έχει σταματήσει η παραγωγή της. Ωστόσο τη βρήκα στο reverb. Είναι κουκλάρα και εμφανισιακά και ηχητικά, κατά την γνώμη μου πάντα!

1759639497736.jpeg

Σε αυτό το χρώμα την έχω

Εισαγωγή

Έχουν περάσει 12 κιθάρες μέχρι τώρα από τη συλλογή μου σε αυτά τα 20 χρόνια που παίζω, και στην παρούσα φάση 3 είναι αυτές που κοσμούν το 5-θέσιο stand:

- μία S-type με τρεις μονοπήνιους (Sterling by Music Man Cutlass CT50)

- μία double cut με 2 humbuckers (Yamaha Revstar RS620)

- μία T-type με δύο μονοπήνιους (Fender Vintera 50s Telecaster)

Αν με ανάγκαζε κανείς με το ζόρι, θα μπορούσα να ζήσω και με μία από αυτές (αυτή θα ήταν η Cutlass, μιας που πρώτα από όλα είμαι Strat τύπος), ωστόσο επιδιώκω γενικά να έχω όργανα καθένα από τα οποία μου προσφέρει κάτι εντελώς διαφορετικό ηχητικά αλλά και από άποψη αίσθησης/λειτουργικότητας σε σχέση με τα υπόλοιπα. Βάσει αυτού, δεν μου αρέσει να έχω κιθάρες τις οποίες δεν αγγίζω σχεδόν ποτέ, για αυτό και δεν σκοπεύω ποτέ να ανέβω σε σύνολο πάνω από 5άδα (και πολλές μου φαίνονται).

Αν και πήρες κιθάρα προτείνω κάποια στιγμή να ακούσεις κιθάρες με P90's στις δύο θέσεις και κιθάρες με Filtertrons. Θεωρώ και τους δύο πολύ ευέλικτους ηχητικά μαγνήτες.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back