• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Τι πεταλάκια αγοράσατε το 2024;

• Thread starter Thread starter MakisSRV
  • Start date Start date
  • Featured
  • Απαντήσεις Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις 3K
To YJM δεν είναι MXR, DOD είναι.
Έχεις μείνει πίσω

image.jpg

• Like
Reactions: MakisSRV
Ως booster μπροστα απο ενα Wampler plexi drive deluxe 
Δοκίμασε το και ως booster μετά το plexi. Ακούγεται πολύ καλά και έτσι. Φουσκώνει και αγριεύει τον ήχο χωρίς να αλλάζει χροιά.

• Like
τωρα που μιλαμε για πεταλακια εχετε παρατηρησει κ εσεις οτι ta strymon θελουν δικο τους τροφοδικο γτ βγαζουν θορυβο?εχω τα el capistan και mobius κ τα 2 το ιδιο...

τωρα που μιλαμε για πεταλακια εχετε παρατηρησει κ εσεις οτι ta strymon θελουν δικο τους τροφοδικο γτ βγαζουν θορυβο?εχω τα el capistan και mobius κ τα 2 το ιδιο...
Το χρησιμοποιεις με isolated output τροφοδοτικό ή όχι; γιατι γενικα, όταν δεν ειναι απομονωμένες οι εξοδοι των τροφοδοτικών μπορει να συμβει. Το ιδιο μπορει να ισχύει και σε περιπτωση που δεν λαμβανουν τα mA που χρειάζονται.

• Συμφωνώ
Reactions: Έκτορας
τα mA ειναι οκ...η αληθεια ειναι οτι δε χρησιμοποιω isolated τροφοδοτικο....βγαζει κ σε αλλους θορυβο?

Το isolated output για τα Strymon είναι μη-συζητήσιμο. Και φρόντισε να δίνει και λίγο πάνω από 300mA , να είσαι πιο σίγουρος. Έχω το Mobius και είχα και το Brigadier, μηδέν θόρυβος αν τα τροφοδοτείς σωστά. 

• Like
  • Ευχαριστώ
Reactions: noe13 and MakisSRV
Απ’ ότι φαίνεται. Το DOD 250 είναι που είναι περίπου ίδιο με το Distortion +.
Ναι καναδυο αξιες πυκνωτων αλλαζουν αν θυμαμαι καλα.

Στην ουσια μιλαμε για aggressive overdrive και στις 2 περίπτωσεις που συμπληρωνουν με ομορφα overtones το βασικό γρέζι που βγαζει ενας ενισχυτης.

• Συμφωνώ
Reactions: Nestoras
Χρόνια πολλά και καλά Δημήτρη - πάντα γερός και δυνατός 
ευχαριστώ, νάσαι καλά, ό,τι επιθυμείς

Πήρα ένα MXR M300 reverb. Πολύ καλό, αλλά έχει ήδη ο ενισχυτής μου αρκετά καλό οπότε δεν το πολυχρησιμοποιώ. Βασικά το πήρα για το shimmer του γιατί μου αρέσει και το epic mode που έχει και λίγο delay μέσα, χρήσιμοι ήχοι, αλλά και πάλι, αν συνοδεύεις vocals μικρή σημασία έχει 

• Like
Πήρα ένα Revv G3 και απαλλάχτηκα επιτέλους από το ψάξιμο του ήχου που ήθελα. Μιας και το Marshallακι μου DSL1 combo έχει πολύ λασπωμένο distortion κανάλι .

• Like
Reactions: Shelter

οφειλω να ομολογησω οτι μολις ηρθε σπιτι και το κουμποσα στον laney vc 15 μου απογοητευτηκα.....δεν ξερω το περιμενα λιγο πιο αλλιως με την εννοια οτι δεν αρπαζει ευκολα....αλλα προς μεγαλη μου εκπληξη στο στουντιο με την μπαντα βγαινει ποοοολυ καλα στο μιξ.οποτε θα μεινει αρκετα

Ναι θέλουν το δικό τους
Εγώ πήρα ένα Zuma και ξεμπέρδεψα με τα πολλά τροφοδοτικά - πολλά κουμπιά όμως βρε σεις τα Strymon - σε πέντε λεπτά χάνεσαι εντελώς σε timeline και mobius - και αν βρεις τον τέλειο ήχο την άλλη μέρα ακούγεται χάλια 🙃

Τώρα τελευταία, ως fun των Pink F, ζαχαρώνω ένα Keeley dark side, κυρίως για το fuzz του - από την άλλη όταν γρατζουνάω πάω καρφί στον ενισχυτή μιας και βαριέμαι να ψάχνω για ήχους - θα δείξει - έχουμε ακόμα μέρες στο 2024

Τώρα τελευταία, ως fun των Pink F, ζαχαρώνω ένα Keeley dark side, κυρίως για το fuzz του - από την άλλη όταν γρατζουνάω πάω καρφί στον ενισχυτή μιας και βαριέμαι να ψάχνω για ήχους - θα δείξει - έχουμε ακόμα μέρες στο 2024

Το έχω. Το fuzz είναι ΑΠΑΙΧΤΟ. Το tape delay είναι πολύ καλό. Τα υπόλοιπα modulation effects κάνουν τη δουλειά τους

• Like
Reactions: SibLt
Το έχω. Το fuzz είναι ΑΠΑΙΧΤΟ. Το tape delay είναι πολύ καλό. Τα υπόλοιπα modulation effects κάνουν τη δουλειά τους

Για να το λες και ΕΣΥ έτσι μάλλον θα είναι
Να δω τι θα βγάλω για να χωρέσει είναι τώρα το θέμα
Ευχαριστώ Γιώργο

Εκεί που πέρναγε ο χρόνος και δεν είχα πάρει πετάλι έσκασε τελευταίο το cory wong optimist και με έσωσε...

Πήρα ένα Revv G3 και απαλλάχτηκα επιτέλους από το ψάξιμο του ήχου που ήθελα. Μιας και το Marshallακι μου DSL1 combo έχει πολύ λασπωμένο distortion κανάλι .
Με τι κιθάρα το παίζεις αυτο? Αναρρωτιέμαι πως θα τα πηγαινει με telecaster. Και γιατι το προτίμησες απο το Revv G4?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα