Ως booster μπροστα απο ενα Wampler plexi drive deluxeτι χρήση κανεις στο distortion +?
Ως booster μπροστα απο ενα Wampler plexi drive deluxeτι χρήση κανεις στο distortion +?
Δοκίμασε το και ως booster μετά το plexi. Ακούγεται πολύ καλά και έτσι. Φουσκώνει και αγριεύει τον ήχο χωρίς να αλλάζει χροιά.Ως booster μπροστα απο ενα Wampler plexi drive deluxe
Το χρησιμοποιεις με isolated output τροφοδοτικό ή όχι; γιατι γενικα, όταν δεν ειναι απομονωμένες οι εξοδοι των τροφοδοτικών μπορει να συμβει. Το ιδιο μπορει να ισχύει και σε περιπτωση που δεν λαμβανουν τα mA που χρειάζονται.τωρα που μιλαμε για πεταλακια εχετε παρατηρησει κ εσεις οτι ta strymon θελουν δικο τους τροφοδικο γτ βγαζουν θορυβο?εχω τα el capistan και mobius κ τα 2 το ιδιο...
Απ’ ότι φαίνεται. Το DOD 250 είναι που είναι περίπου ίδιο με το Distortion +.
Για να λέμε την αλήθεια Malmsteen = DOD + DiMarzio HS3. Oι κολλεγιές με την mxr και τον SD γίναν για τα λεφτά.Απ’ ότι φαίνεται. Το DOD 250 είναι που είναι περίπου ίδιο με το Distortion +.
Ναι καναδυο αξιες πυκνωτων αλλαζουν αν θυμαμαι καλα.Απ’ ότι φαίνεται. Το DOD 250 είναι που είναι περίπου ίδιο με το Distortion +.
Χρόνια πολλά και καλά Δημήτρη - πάντα γερός και δυνατόςναι κινεζιά, αλλά ουσιαστικά ίδιο
ευχαριστώ, νάσαι καλά, ό,τι επιθυμείςΧρόνια πολλά και καλά Δημήτρη - πάντα γερός και δυνατός
τωρα που μιλαμε για πεταλακια εχετε παρατηρησει κ εσεις οτι ta strymon θελουν δικο τους τροφοδικο γτ βγαζουν θορυβο?εχω τα el capistan και mobius κ τα 2 το ιδιο...
Τώρα τελευταία, ως fun των Pink F, ζαχαρώνω ένα Keeley dark side, κυρίως για το fuzz του - από την άλλη όταν γρατζουνάω πάω καρφί στον ενισχυτή μιας και βαριέμαι να ψάχνω για ήχους - θα δείξει - έχουμε ακόμα μέρες στο 2024
Το έχω. Το fuzz είναι ΑΠΑΙΧΤΟ. Το tape delay είναι πολύ καλό. Τα υπόλοιπα modulation effects κάνουν τη δουλειά τους
Με τι κιθάρα το παίζεις αυτο? Αναρρωτιέμαι πως θα τα πηγαινει με telecaster. Και γιατι το προτίμησες απο το Revv G4?Πήρα ένα Revv G3 και απαλλάχτηκα επιτέλους από το ψάξιμο του ήχου που ήθελα. Μιας και το Marshallακι μου DSL1 combo έχει πολύ λασπωμένο distortion κανάλι .