Ναι παιδιά δεν διαφωνώ. Τελικά μάλλον πρέπει να παραδεχτώ ότι την πάτησα και να κοιτάξω μπροστά. Άσε που πάλι ρίσκο είναι, να δώσω 80€ - 100€ για κονσόλα και πάλι αν τύχει να μην παίζει! Ευχαριστώ
Σίγουρα θα το κρατήσωτην κονσόλα την έχω ψωνίσει εδώ και μερικά χρόνια για την θυγατέρα που την έπαιρνε στα live και στις πρόβες.
Σε καθαρό περιβάλλον και τέρμα το gain φυσάει σαν βαρδάρης.
Είναι για ευαίσθητα δυναμικά συνήθως μικρόφωνα ή πολύ βολικά πυκνωτικά.
Κράτα το μικρόφωνο για δεύτερο γιατί δεν αξίζει καν να το πουλήσεις και πάρε μια καλή καρτούλα focus ή audient
Δεν είμαι ειδικός στο θέμα αλλά μιλώντας ως χρήστης, αλλα στην XLR είσοδο της ur που συνδέεις το πυκνωτικό σου μικρόφωνο, ενεργοποιείς το phantom power?Υπενθυμίζω εν τάχει το πρόβλημα: Το μικρόφωνο έχει ευαισθησία -40db και στην κάρτα Steinberg URII που τη χρησιμοποιώ ακούγεται μόνο αν το knobe του input είναι στο ΤΕΡΜΑ
Το έχω ξαναγράψει σε παλιότερο πόστ,δέν ήθελα να το αναφέρω πρόσφατα σε άλλο tread για να μήν την χαλάσω σε ανθρώπους καθότι είδα οτί και άλλοι έκαναν,η σκέφτονται να κάνουν την συγκεκριμένη αγορά αυτής της κάρτας, που αποτελεί το πιό σύντομο δοκιμαστικό σε κάρτα ήχου που έχω κάνει στην ζώη μου,μαζί με μιά Avid που είχαν βγάλει με τα pro tools,αλλά πιστεύω οτί το να μένει κάποιος μακριά απο κάρτες ήχου που βγάζουν εταιρείες που η δουλειά τους είναι να βγάζουν DAW,θα κάνει την ζωή τους πιό εύκολη.Steinberg URII
A, δεν είδα τα specs, είναι mixer και καρτά ήχου μαζί απο τα LidlΤο μίξερ που έχεις βάλει,ότι και να γράφει,που είναι λέει και κάρτα ήχου,αποτελεί άλλη μιά ρώσικη ρουλέτα με 5 θέσεις γεμάτες και μία κενή.
Εννοείται το ενεργοποιώ. είπαμε είμαι λίγο άσχετος αλλά όχι τόσο!Δεν είμαι ειδικός στο θέμα αλλά μιλώντας ως χρήστης, αλλα στην XLR είσοδο της ur που συνδέεις το πυκνωτικό σου μικρόφωνο, ενεργοποιείς το phantom power?
Χρειάζεται στα πυκνωτικά. Διάβασε το manual της.
Καλά, σε ρώτησα. Δεν υπονόησα ότι είσαι άσχετος.Εννοείται το ενεργοποιώ. είπαμε είμαι λίγο άσχετος αλλά όχι τόσο!