• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Αναγνώριση Les Paul copy. Την βοήθεια σας.

• Thread starter Thread starter Andreas Black
  • Start date Start date
  • Απαντήσεις Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις 3K
Έχω κάτι με τις κόπιες είναι η αλήθεια. Δεν ξέρω, με τραβάνε; Με κυνηγάνε ίσως; Ίσως φταίει πως ποτέ μου δεν είχα το απαραίτητο μπάτζετ για κάτι επώνυμο, αλλά μάλλον αυτό είναι δικαιολογία γιατί έχω ξοδέψει χρήματα άσκοπα για αλλά αντικείμενα.

οι κόπιες προσδίδουν χαρακτήρα, είναι σαν να ξέρεις ένα μυστικό που δεν το ξέρει κανείς ?

• Haha
Reactions: Andreas Black
Απλά θα παρακαλούσα να μην πέσει άλλη κόπια στο διάβα μου γιατί θα την μαζέψω κι αυτή…  ?

Να πω όμως και τι ήθελα πάντα; Μια Musima Lead Star Stratocaster…

Αυτή ας την πετύχω! 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Σήμερα έπιασα δουλειά. Ήρθαν τα pots και οι πυκνωτές. ;)

Το πριν και το μετά:

87E857B6-2319-4631-969D-D209DEE48E7D.jpeg

F5F4E2C4-70FB-4D21-A527-82158338AD97.jpeg

• Like
Reactions: bouzoukleri
Έτοιμα και τα saddles. Να πω την αλήθεια για γέφυρα πήγαινα αλλά  προφανώς δεν πήρα καλά τις μετρήσεις και δεν κούμπωνε. Έβγαλα τα saddles από την καινούργια και τα έβαλα στην παλιά γέφυρα. Και πάλι όμως όχι πολύ ευχαριστημένος διότι τα saddles εξέχουν κοντά στο χιλιοστό από τον σιδηρόδρομο.  Τα άφησα όμως έτσι μέχρι να δω το θα κάνω και να μπορώ να παίζω και λιγάκι.

87C78130-EC7A-427B-82FD-92A97F422EC9.jpeg

Εχω παίξει, μιας και μιλάμε για ιταλίδες les paul,  με μια τέτοια ακριβώς....ΕΚΟ εκεί τέλη του 70 μοντελο...πολυ ωραίος ήχος και σπεσιαλ οργανο.

5f51eb66b2ad7d999c87aed0bfe80e91.jpg

• Like
η πρώτη κιθάρα του φίλου μου Γιώργου και η πρώτη που έπαιξα ποτέ ζωντανά eko kiwi

Αγορασμένη γύρω στο 1972

02.jpg

• Like

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα