- 22 Ιουνίου 2003
- 47,908
- 7,920
- 113
- 58
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
- Μπάσο
- Τύμπανα
- Πλήκτρα
- Τραγούδι
Αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ θα εγραφα!!!!!!theoctapus είπε:Το τελευταίο σχόλιο μου άρεσε.
"That's about it. Nothing to crazy..."
Δηλαδή το crazy πως θα ήταν;
Εχω την εντυπωση οτι εχει Bugera ομως (6:30) ;D ;Dfreerock1974 είπε:Kαλα..χοουμ στουντιο και δεν εχει Μπερινγκερ?
Απαραδεκτον...
Kι ομως..ειναι Bogner..rsx667 είπε:Εχω την εντυπωση οτι εχει Bugera ομως (6:30) ;D ;D
Θα συμφωνήσω!Alchemist είπε:Από την άλλη, δεν θα περίμενα τίποτα λιγότερο από έναν πάμπλουτο rock star.
Νομίζω μάλιστα πως όλοι εδώ μέσα θα φτιάχναμε μια στουντιάρα για πάρτη μας αν είχαμε την ανάλογη οικονομική άνεση (κι ας μας ήξερε μόνο η θεία μας music-wise).
Εντάξει, δε νομίζω ότι αυτός ο χώρος έγινε τόσο χύμα... Απλώς η δουλειά γίνεται πιο εύκολα όταν ουσιαστικά δεν υπάρχει χρηματικό ταβάνι και ο πονοκέφαλος που το συνοδεύει.Sinios είπε:Οι διάσημοι star δεν λένε "έχω κάνει οικονομιά 6-7μηνών τί να πάρω?"
αλλά σηκώνονται το πρωί κ λένε "πάω να άγοράσω τσιγάρα, αλλά ας πάρω κ έναν... Diezel"
αχαχααχααχαχ παρατηρητικοτατοςIasonas81 είπε:άσχημο πράγμα η φαγούρα στη μύτη...
8)
το βασικο ειναι αυτο στη συζητηση που γινεται στο gearslutzAlchemist είπε:Εντάξει, δε νομίζω ότι αυτός ο χώρος έγινε τόσο χύμα... Απλώς η δουλειά γίνεται πιο εύκολα όταν ουσιαστικά δεν υπάρχει χρηματικό ταβάνι και ο πονοκέφαλος που το συνοδεύει.
Επ' αυτού, βρήκα μια συζήτηση στο gearslutz όπου αναλύονται κάποιες λεπτομέρειες του studio από τον μηχανικό ήχου που βοήθησε στην κατασκευή και φαίνεται ότι όσα μπήκαν μέσα ήταν αποτέλεσμα ετών εμπειρίας και προσεκτικού σχεδιασμού από τον Lee και τον ίδιο.
Ορίστε και το link για όποιον ενδιαφέρεται:
http://www.gearslutz.com/board/so-much-gear-so-little-time/389365-atrium-studio-tommy-lee.html
πολλες φορες παρασυρομαστε απο τα κουτσομπολια του τυπου και ξεχναμε τι ΜΟΥΣΙΚΑΡΑ ειναι ο ΤομμυIt makes sense that Tommy Lee would have a place like this because he's very musically gifted in a number of instruments and seems to live/eat/sleep/breathe music. Plus he's one of the grooviest rock drummers to ever walk the face of the earth...
bloody nice studio though. he deserves it, having survived both Nikki Sixx and Pamela Anderson and come out reasonably unscathed. ;-)