• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Mesa Mark iic+ reissue (3/12/2024)!!!

• Thread starter Thread starter kosthrash
  • Start date Start date
  • Featured
  • Απαντήσεις Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις 701
Έχει θέση στη μουσική σήμερα; 🤔🤔🤔

Να πω την αμαρτία μου, εκτός από τον Lonestar, οι Mesa μου αρέσουν στα πολύ καθαρά (και δεν πεθαίνω, υπάρχουν καλύτεροι) και στα αρκετά βρώμικα. Τα ενδιάμεσα, όχι ότι δεν τα κάνουν, αλλά meh... Για την τιμή ήθελα κ άλλα

Να έχεις συμφιλιωθεί με ένα σκασμό πράγματα όπως ότι δεν θα δεις ποτέ live τον EVH, τους Pink Floyd, δεν θα πάρεις ποτέ original Les Paul '59, original MK IIC+....

Εκεί στη Gibson.....

Γ@μι3στ3 με τα reissue.....

Δυο νεφρά έχουμε.....

Να πω την αμαρτία μου, εκτός από τον Lonestar, οι Mesa μου αρέσουν στα πολύ καθαρά (και δεν πεθαίνω, υπάρχουν καλύτεροι) και στα αρκετά βρώμικα. Τα ενδιάμεσα, όχι ότι δεν τα κάνουν, αλλά meh... Για την τιμή ήθελα κ άλλα
Πολλοί τον χρησιμοποίησαν, αλλά οι πρώτοι που μου έρχονται στο μυαλό τον ήθελαν για τα βρώμικα του 🔥

https://www.metallicagearhistory.com/post/mesa-boogie-crunchberries-amp

• Like
Reactions: Nekkon
Στα πλαίσια της black Friday η NeuralDSP προσφέρει τα plugins με 50%,οπότε κάτι είναι κι αυτό για εμάς που δεν πιστεύω να  δούμε από κοντα σύντομα το real thing...

https://neuraldsp.com/plugins/mesa-boogie-mark-iic-suite

Να έχεις συμφιλιωθεί με ένα σκασμό πράγματα όπως ότι δεν θα δεις ποτέ live τον EVH, τους Pink Floyd, δεν θα πάρεις ποτέ original Les Paul '59, original MK IIC+....

Εκεί στη Gibson.....

Γ@μι3στ3 με τα reissue.....

Δυο νεφρά έχουμε.....

Ο λόγος που στη Mesa δεν είχαν κάνει ποτέ reissue τον Mark IIc+, είναι γιατί δεν μπορούσαν. Δεν υπήρχαν τα components και δε θα πέρναγε ο ενισχυτής ROHS (στανταρ ασφαλείας). Αυτό έχω διαβάσει τουλάχιστον. Αν ισχύει λοιπόν μπορείς να περιμένεις ότι το reissue θα έχει τόση σχέση με τα originals όσο έχουν τα reissues της Marshall με τους original 1959 ή 2203.

Με αυτές τις σκέψεις μένω ήσυχος κι εγώ με το ενάμιση νεφρό που μου χει απομείνει 😛

Ο λόγος που στη Mesa δεν είχαν κάνει ποτέ reissue τον Mark IIc+, είναι γιατί δεν μπορούσαν. Δεν υπήρχαν τα components και δε θα πέρναγε ο ενισχυτής ROHS (στανταρ ασφαλείας). Αυτό έχω διαβάσει τουλάχιστον. Αν ισχύει λοιπόν μπορείς να περιμένεις ότι το reissue θα έχει τόση σχέση με τα originals όσο έχουν τα reissues της Marshall με τους original 1959 ή 2203.

Με αυτές τις σκέψεις μένω ήσυχος κι εγώ με το ενάμιση νεφρό που μου χει απομείνει 😛

Αν εξαιρέσουμε τους μετασχηματιστές Schumacher, τα υπόλοιπα υλικά γιατί να μην βρίσκονται;

Άραγε θα μπορούν τώρα πλέον να επισκευάζονται και οι original mkiic+? Η είναι ασύμβατα τα τωρινα components?

Last edited by a moderator:
Αν εξαιρέσουμε τους μετασχηματιστές Schumacher, τα υπόλοιπα υλικά γιατί να μην βρίσκονται;

Άραγε θα μπορούν τώρα πλέον να επισκευάζονται και οι original mkiic+? Η είναι ασύμβατα τα τωρινα components?
Υπάρχουν συζητήσεις επί συζητήσεων για το γεγονός πως παρόλο το popular demand, η Mesa Boogie δεν έβγαλε ποτέ reissue του πιο διάσημου ενισχυτή της και επίσης για το γεγονός πώς ο Mark IV και o JP 2C παρόλο που ισχυρίζονταν ότι είναι Mark II c+ δεν είχαν τον συνδυασμό aggression-liquidity-3D sound του original.

Επίσης και ο μετασχηματιστής μόνο μπορεί να αλλάζει πολύ τον ήχο. Τώρα αν υπάρχουν ίδια components για επισκευή Mark II c+ δεν ξέρω. Ξέρω κάποιους όμως που κλάψανε τους vintage Marshalls τους μετά από επισκευές γιατί ο μάστορης έβαλε ότι υπήρχε διαθέσιμο...

Last edited by a moderator:
Και η τιμή στην Ευρώπη... 😡

• Συμφωνώ
Reactions: Nekkon

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα