Φαντάζομαι όση θέση έχουν και άλλοι θρυλικοί ενισχυτές reissue, πχ JCM800 2203 κτλΈχει θέση στη μουσική σήμερα;
Πολλοί τον χρησιμοποίησαν, αλλά οι πρώτοι που μου έρχονται στο μυαλό τον ήθελαν για τα βρώμικα τουΝα πω την αμαρτία μου, εκτός από τον Lonestar, οι Mesa μου αρέσουν στα πολύ καθαρά (και δεν πεθαίνω, υπάρχουν καλύτεροι) και στα αρκετά βρώμικα. Τα ενδιάμεσα, όχι ότι δεν τα κάνουν, αλλά meh... Για την τιμή ήθελα κ άλλα
Να έχεις συμφιλιωθεί με ένα σκασμό πράγματα όπως ότι δεν θα δεις ποτέ live τον EVH, τους Pink Floyd, δεν θα πάρεις ποτέ original Les Paul '59, original MK IIC+....
Εκεί στη Gibson.....
Γ@μι3στ3 με τα reissue.....
Δυο νεφρά έχουμε.....
Αν εξαιρέσουμε τους μετασχηματιστές Schumacher, τα υπόλοιπα υλικά γιατί να μην βρίσκονται;Ο λόγος που στη Mesa δεν είχαν κάνει ποτέ reissue τον Mark IIc+, είναι γιατί δεν μπορούσαν. Δεν υπήρχαν τα components και δε θα πέρναγε ο ενισχυτής ROHS (στανταρ ασφαλείας). Αυτό έχω διαβάσει τουλάχιστον. Αν ισχύει λοιπόν μπορείς να περιμένεις ότι το reissue θα έχει τόση σχέση με τα originals όσο έχουν τα reissues της Marshall με τους original 1959 ή 2203.
Με αυτές τις σκέψεις μένω ήσυχος κι εγώ με το ενάμιση νεφρό που μου χει απομείνει
Υπάρχουν συζητήσεις επί συζητήσεων για το γεγονός πως παρόλο το popular demand, η Mesa Boogie δεν έβγαλε ποτέ reissue του πιο διάσημου ενισχυτή της και επίσης για το γεγονός πώς ο Mark IV και o JP 2C παρόλο που ισχυρίζονταν ότι είναι Mark II c+ δεν είχαν τον συνδυασμό aggression-liquidity-3D sound του original.Αν εξαιρέσουμε τους μετασχηματιστές Schumacher, τα υπόλοιπα υλικά γιατί να μην βρίσκονται;
Άραγε θα μπορούν τώρα πλέον να επισκευάζονται και οι original mkiic+? Η είναι ασύμβατα τα τωρινα components?