Παρεξηγησες
Όσο αφορά τις μίξεις που κάνεις και το πόσο καλές είναι μέσα στο σπίτι
Εγω ειπα
Και στο λεω αυτο γιατι εχω κανει αρκετες μιξεις σε συνθηκες στουντιο που δεν υστερουσαν πουθενα
Στο χωρο μου εγραφα απλα τις ιδεες με headphones.
Αντιλαμβανομαι και συμφωνω πως στουντιος ακριβα με εμπειρους Ηχοληπτες κανουν και καλη δουλεια ΑΛΛΑ αυτα που θελω εγω να κανω τα καταφερνω και μονος μου με φθηνοτερα μηχανηματα λιγοτερη εμπειρια και διαφορετικες συνθηκες,πιο δυσκολα μεν και με περισσοτερες ωρες εργασιας, φθηνοτερα δε..τι να κανουμε τωρα!
Επισης
Αν είχες τη δυνατότητα να έχεις ένα επαγγελματία ηχολήπτη/παραγωγό με στουντιο φοβερό με πολλά μηχανήματα state-of-the-art και ο οποίος ξέρει τι του γίνεται στη δουλειά του και δεν χρειαζόταν να τον πληρώνεις, θα συνέχιζες να κάνεις τις μίξεις σου στο σπίτι ή δίπλα σε αυτόν τον επαγγελματία".
Ειναι τελειως υποθετικη η ερωτηση γιατι Δεν εχω την δυνατοτητα!
Παρ'ολ'αυτα,επειδη μου αρεσουν οι ερωτησεις με τις ηδη κατασκευασμενες απαντησεις ;D
Αν ναί-θα συνέχιζες στο σπίτι-τότε σημαίνει οτι μέχρι στιγμής δεν είχες την ευκαιρία να πάς σε ένα πραγματικά σοβαρό στούντιο ή πήγες και απλά δεν σου συμπεριφέρθηκαν επαγγελματικά.
Κι ομως εχω παει σε καποια studio που θεωρουνται "πραγματικα σοβαρα" και δεν εχω παραπονο μια χαρα μου συμπερηφερθηκαν,και ναι αν καταφερνα να διαμορφωσω τον χωρο μου οπως καποια μικροτερα studio η καποια home studio που εχω χρησιμοποιησει και ξερω ποιο μπορει να ειναι το αποτελεσμα σε αυτες τις συνθηκες τοτε ναι θα συνεχιζα να δουλευω στον δικο μου χωρο..Βασικα ισως φταιει το γεγονος οτι ποτε δεν ημουν πλεονεκτης!
Αν όχι-θα επέλεγες τον τζάμπα επαγγελματία ηχολήπτη-σημαίνει οτι βλέπεις και ο ίδιος οτι κάποια πράγματα στις μίξεις σου θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα.
Υπαρχουν στιγμες που πιανω τον εαυτο μου να του αρεσει λιγο η τεμπελια οποτε δεν θα απεριπτα και αυτη την προοπτικη..
Μαλλον καταλαβες λαθος,δεν ειπα εγω οτι ειμαι ο σουπερουαου ηχοληπτης/παραγωγος και οτι οι αλλοι ειναι τζαμπα μαγκες(προνομοιουχους τους χαρακτηρισα),Απλα γι αυτο που θελω να κανω εγω δεν μου ειναι απαραιτητοι(τα καταφερνω καλα και μονος μου)σε αυτο το σημειο της διαδικασιας τουλαχιστον!
Εντελώς φιλικά αντί να διαθέσεις όλο το ποσό σε αυτές τις κατασκευές, δώσε αυτά τα χρήματα σε κάποιον επαγγελματία και κάτσε δίπλα του να μάθεις ή απλά να σου υπενθυμίσει κάποιες γνώσεις που ήδη έχεις αλλά έχεις λησμονύσει. Μετά πήγαινε και κάνε τα ίδια πράγματα στο σπίτι σου να δεις αν υπάρχουν διαφορές.
Οπως?
Συναδελφικη αλλυλεγγυη μου ακουγεται αυτο
Να αφησω τον χωρο χωρις ακουστικη διαμορφωση και να ερθω μετα να κανω τα ιδια πραγματα που θα κανω στο στουντιο για πιο λογο?να διαπιστωσω τι?αυτο που ηδη αντιλαμβανομαστε?
Και επενθυμιζω παλι δεν καυχιεμαι οτι εχω τεραστιες γνωσεις και εμπειρια πανω στην ηχοληψια και την παραγωγη αλλα γι αυτο που κανω οι γνωσεις μου αρκουν..Συγγνωμη
Ολη αυτη η συζητηση γινεται απλα επειδη ζητησα συμβουλες και ιδεες να διαμορφωσω ακουστικα τον χωρο μου οπως κανουν χιλιαδες(οχι τελεια)και να δουλευω τα ντεμο μου χωρις να διαμαρτυρονται τα a7x λογω του χωρου?Μαλιστα..