Δηλαδή για να καταλάβουμε, ένα MODX δεν σου είναι αρκετό γιατί προφανώς έχεις εμπεδώσει στο έπακρο τις -ουσιαστικά ανεξάντλητες- δυνατότητες του (πρέπει να είσαι ο μοναδικός στον πλανήτη btw που το έκανε?), και στο καπάκι βγάζεις και το παιδιάστικο συμπέρασμα ότι "τα VST που έχω είναι ανώτερα."
Πέρα του κουραστικού (μέχρι αηδίας πλέον) του πράγματος και της επίμονης προσπάθειας να παρουσιάζεις την εμμονή σου σαν θέσφατο/fact, θα περιμένω να μας γράψεις μερικά παραδείγματα με καθαρά τεχνικούς όρους που να μας αποδεικνύεις ΓΙΑΤΙ και ΠΟΥ τα "VST που έχεις" είναι "ανώτερα" από ένα mega-synth όπως το Montage/MODX.
Προσπερνάω το χάσιμο χρόνου και το γελοίο της υπόθεσης του να καθόμαστε να χάνουμε χρόνο σε εμμονές και να συζητάμε αοριστολογίες τύπου "τo VST μου είναι καλύτερο από το hardware synth σου" (aka "το χορτοκοπτικό μου είναι καλύτερο από την ξυριστική σου μηχανή).
Λίγο έλεος. Ανοίξτε ένα γαμωθρέντ για VST και ξεκαυλώστε εκεί.
Έχω τοποθετηθεί για όλα αυτά και μέσα στο topic.
Ναι, στο σύνολό τους και συνδυαστικά τα VST που έχω είναι ανώτερα και επιφέρουν και ανώτερο αποτέλεσμα από το MEGA SYNTH MONTAGE. Δεν λέει τίποτα αυτό. Το ότι προσωποποιώ κάτι για τις ανάγκες μου και για τις δυνατότητες μου κατά τη γνώμη μου δεν θα έπρεπε να το παίρνεις θα έλεγα στραβά και να μου επιτίθεσαι.
Δεν μπορώ να επιχειρηματολογήσω για κάτι το οποίο είναι γεγονός.
Ούτε θέλω να σε πείσω.
Έχω δε εξηγήσει από ποια άποψη και για ποια χρήση είναι ανώτερα και θα το θυμούνται και μάλιστα το συνυπογράφουν αν θυμάμαι πολλά και άλλοι συμμετέχοντες στις συζητήσεις.
Εσύ μάλλον το παίρνεις στραβά και ενώ πιο πάνω ή παλαιότερα είναι πιο αναλυτικό, με περιμένεις στη γωνία για να πιαστείς που το ξαναγράφω σε μια πρόταση και μου επιτίθεσαι Με ειρωνεύεσαι για το τι έχω εμπεδώσει και τι γνώσεις έχω και πόσο μπορώ να αξιοποιήσω ένα workstation. Με ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!
Με λες εμμονικό για ένα θέμα που είναι ξεκάθαρο και αποδεκτό παντού για τα VST σε σχέση με το hardware.
Θα μπορούσα να σου κάνω το ίδιο, να σε ειρωνευτώ,να σε προσβάλλω, να σε προκαλέσω για να συγκρίνουμε τις γνώσεις μας στην πράξη για να μας κρίνει το κοινό ? και να σε ΑΠΟΔΟΜΗΣΩ πλήρως και παράλληλα να νιώσεις το μουσικό μου μεγαλείο και παικτικά και συνθετικα στο ίδιο σου το όργανο? αλλά δεν θα το κάνω. ?
Εγώ αυτά που έγραψα τα υποστηρίζω για εμένα, φυσικά ταιριάζουν σε εμένα, δεν υπάρχει καμία αοριστολογία και όλο σου το ποστ αυτό που κουόταρα είναι κατάφορα άδικο.
Έγραψα
Δεδομένα για να γράψω μουσική είμαι υπέρ καλυμμένος και ούτως η άλλως ακόμα και τα μισά κομμάτια που έχω φτιάξει για πλάκα δεν θα μπορούσα να τα φτιάξω με το ΜΟDX μόνο, η ηχητική τεχνολογία τους το ξεπερνάει σε δυνατότητες. Τα VST που έχω είναι ανώτερα. \
Πως θες να στο αποδείξω αυτό τώρα που κάποιος που έχει ασχοληθεί και έχει εμπειρία από VST καταλαβαίνει και εσύ δεν μπορείς να το καταλάβεις για να μην είμαι έκθετος που και καλά με τάπωσες??
Να πάρω το κομμάτι που εννοώ, να κάνω ανάλυση για να καταλάβεις εσύ προσωπικά πως κάποιους ήχους δεν μπορεί να τους αναπαράγει γιατί αποτελούνται από στοιχεία και δείγματα που δεν χωράνε στο montage, πως τα VST διαχειρίζονται αυτό που λες "κυματομορφές που αποτελούνται απο χιλιάδες samples¨" (γαμώ τις τεχνικές περιγραφές έκανες αλλά δεν σε προσέβαλα γιατί θα μπορούσα να πιαστώ αυτό και να τσακωνόμαστε ενώ σε θεωρώ όπως όλα τα παιδιά εδώ μέσα φίλο) με τρόπο που το Montage δεν μπορεί αν το κάνει?
Να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας για κάτι που θα πρέπει απλά να το αποδεχτείς για τα VST και να μην το παίρνεις εσύ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ με τον τρόπο που το παίρνεις? Γιατί είπαμε, είναι κοινώς αποδεκτό και δηλωμένο πια? Έλεος ΕΓΩ χαχαχαχαχχαχαχχχαχα?
Φυσικά αυτά που γράφω γιατί γράφουν και άλλοι δείχνουν πως δεν το έχω άμεση ανάγκη αφού περιγράφω τον εαυτό μου και τις ανάγκες μου και δεν υπάρχει κανένας κανόνας να μιλάμε για το όργανο χωρίς να το συγκρίνουμε και μάλιστα η σύγκριση με VST είναι μέσα στο πλαίσιο της κουβέντας και χρήσιμη.
Φυσικά οι συγκρίσεις παίζουν μέσα μου και θα τις εκφράζω και γι αυτό αμφιταλαντεύομαι και αν από αυτή την πλευρά της παραγωγής δεν μου χρειάζεται και καλά κάνει άμα χρειάζεται σε άλλους και βολεύονται περισσότερο από τα VST λόγω τρόπου ή ακόμα και λόγω ότι δεν τα γουστάρουν, τα θεωρούν κατώτερα, δικαίωμά τους, ας το εκφράσουν.
Με βρίζεις, με χτύπησες ?και με προσέβαλλες? ενώ στο thread για το komplete έκανες τα ίδια, προέτρεπες αν θυμάμαι καλά να παίρνουμε καλύτερα ένα YAMAHA ΜΟDX ή άλλα συνθεσάιζερ που είναι καλύτερα που ήταν αν το πάμε έτσι, εκτός ΤΕΛΕΙΩΣ μάλιστα από τον προσανατολισμό και την χρησιμότητα του οργάνου κλπ. κλπ. για να μην γράφω τώρα και τι γράφω. Εγώ δεν είπα όμως κάτι, καλά έκανες και έγραψες αυτά που έγραψες και επιχειρηματολόγησα πάνω σε αυτά.
Εσύ όμως τώρα να τι μου έκανες ?και έχω και δίκιο.
Με προσέβαλλες, με ΞΕΦΤΙΛΗΣΕΣ ? και το post είναι
intimidated για τον μεγάλο cos_dr που υποτάσσει τα synthesizer, τα music workstations και τα VST και δεν θα πτοηθεί.
Θα συνεχίσει να το κάνει και να το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία, αν και δεν έχει να αποδείξει τίποτα.
Εγώ δεν πειράζει, συνεχίζω να ψάχνομαι για το νέο MONTAGE και να ενημερώνομαι για αυτά που θέλω και δεν πειράζει.
Και ο Χριστός έζησε μέρες που τον χλεύασαν και τον αμφισβήτησαν.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα?