Για τετοια τεραστια ονοματα στους οποιους το οργανο, η μουσικη, και οι μνημες οφειλουν τοσα πολλα, δεν υπαρχει κριτικη και αλλα.
Ειναι ομως στεναχωρο να βλεπεις τα σημαδια που αφηνει ο χρονος..........
συμφωνώ. Δεν μπορούν να περπατήσουν καλά καλά. Φαίνονται πολύ εύθραστοι και χωρίς καθόλου ενέργεια.Ειναι ομως στεναχωρο να βλεπεις τα σημαδια που αφηνει ο χρονος..........
Είναι 81 και έζησε στο πετσί του αυτά που άλλοι απλά ονειρεύτηκαν. O SRV έφυγε στα 36, ο Randy στα 25, θέλω να πω... Καλά είναιΕιδα τον Blackmore και δακρυσα για το ποσο χαλια ειναι.
Γεραματα με αρκετες αρρωστιες.
Και εμεις ολοι που μαθαμε και μεγαλωσαμε μαζι του ειμαστε πολυ κοντα σε ολα αυτα.
Δυστυχως.
Προσωπικα ειναι (ο λογος που) αποφασισα να ασχοληθω με αυτο το οργανο ( και την μουσικη γενικοτερα)
Τα χρονια του να φτάσουμε (+1)
Εγώ πάλι όταν είδα το βίντεο, μου εκανε εντύπωση ο τρόπος που το έπαιζε, μιας και είναι διαφορετικός από ότι το επαιζε ο ίδιος παλιότερα...Με άρση το δεξί και μόλις το 99% των κιθαριστών κατάλαβαν οτι ενα απο τα διασημότερα riffs στον κόσμο, τόσα χρόνια το παίζουν λάθος![]()
Εεε βαρέθηκε τόσα χρόνια τα ίδια.Εγώ πάλι όταν είδα το βίντεο, μου εκανε εντύπωση ο τρόπος που το έπαιζε, μιας και είναι διαφορετικός από ότι το επαιζε ο ίδιος παλιότερα...
Το έψαξα λίγο περισσότερο και πότε το παίζει έτσι (upstroke) και πότε αλλιώς (και οι δύο νότες μαζί όπως κατά κατά 99.9% στο δίσκο). Τι να πω... ασταθής χαρακτήραςΕεε βαρέθηκε τόσα χρόνια τα ίδια.![]()
Και ...μια PRS γιατί είναι PRS Artist...O Simon McBride έχει δυο κεφαλές ENGL (προφανώς η μια back up), μάλλον ENGL artist edition 100
Μπομπινόφωνο που χρησιμοποιείται σάν προενίσχυση?To ξύλινο σκαμπό δεν ξέρω τι είδους μαραφέτι έχει επάνω του
Και εγώ το ίδιο. Φτάνει πιά με τους 85+ ροκερς , αυτοί και οι stones που στα 90 θα τραγουδανε ακόμη "θα την σφάξω"Το είδα και στεναχωρέθηκα.
Μεγάλος τεράστιος εννοείται αλλά πρέπει να γνωριζουμε πότε πρέπει να σταματάμε.
Για μένα ροκ σημαίνει νιάτα δύναμη ενέργεια πάθος, όχι ΚΑΠΗ
Το είδα και στεναχωρέθηκα.
Μεγάλος τεράστιος εννοείται αλλά πρέπει να γνωριζουμε πότε πρέπει να σταματάμε.
Για μένα ροκ σημαίνει νιάτα δύναμη ενέργεια πάθος, όχι ΚΑΠΗ
κάτι τέτοιο δηλαδή