- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,603
Με έναν πρόχειρο υπολογισμό στο κεφάλι μου περίπου 13 λεπτά το γίγα.
Το άλλο το δικό μου είναι τα μισά το γίγα περίπου.
και η μουσική γραμμένη με VST στο ΑΜΠΛΕΤΟΝ?
Με έναν πρόχειρο υπολογισμό στο κεφάλι μου περίπου 13 λεπτά το γίγα.
βάρα ένα Crystal Mark στο άλλο θρεντ με το hardware ετσι να γουστάρουμε...
Υπάρχουν τέτοιες που είναι ψόφιες και άλλες που πετάνε και πάλι την ταχύτητα του διαύλου δεν την εξαντλούν ούτε στο μισό.
Εσύ!Κάποιος δεν διαβάζει...
3,2 λοιπόν είναι η σύνδεσή τους, αποδίδουν από ότι θυμάμαι πιο γρήγορα και ας μην την χρειάζονται σε σχέση με τα παλαιότερα όπως είπες και εσύ νομίζω και δεν υπάρχει ακριβώς κανένας λόγος γιατί λέμε τα ίδια και συμφωνούμε γιατί δεν υπάρχει βάση για διαφωνία και φεύγουμε από το αρχικό μου point που δεν ήταν αυτό που συζητάμε. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα?
και 8,25 φορές ακριβότερο.Σωστή υλοποιηση του USB3 Gen2, σωστές μνήμες, σωστός controller κοκ.
κολλάνε, τα είπα πιο πριν.Οπότε που κολλάνε οι GPU με τα σάπια στικάκια των 4ων ευρώ που έχουν την σφραγιδα USB3 και στην πραγματικότητα δεν είναι ουτε USB 2 (50-60MB/s αν θυμαμαι καλα?), ειλικρινα δεν ξέρω...
και 8,25 φορές ακριβότερο.
Το ίδιο συμβαίνει και τους επεξεργαστές και τις GPU
ακριβότερες σημαίνει ταχύτερες και εκμεταλλεύονται καλύτερα την ταχύτητα των διαύλων και αντίστοιχα π.χ χρειάζονται και περισσότερη ενέργεια. Τι να κάνουμε τώρα. Να σιχτιρίσουμε το καημένο το kingston των 4 ευρώ που παίρνεις 3 τέτοια αντί για ένα χάμπουργκερ των 12,50 στο Συνταγμα, και ας μην εκμεταλλεύονται το εύρος των δεδομένων που περνάνε από το δίαυλο σε μικρότερη ταχύτητα? χαχαχαχαχαχχαχαχα?
Δεν θα τα ξαναλέμε.?
Πάμε για το MONTAGE τώρα.
Μόνο που θέλει usb 3.2 gen 2x2.
Γιατί?
Αυτές ειναι ταχύτητες για USB 3.1 Gen2.
4 ευρώ ένα στικάκι .Συγκρινεις τι?
256Gb 1000MB/s capability 30 ευρω
64Gb ??MB/s capability 4 ευρω
Να κανουμε και μια αναγωγη γιατι το να συγκρινεις στικάκια οπου το ένα εχει την 4πλασια χωρητικότητα, δεν στέκει.
64Gb 1000MB/s capability , 30/4 = 7.5 ευρώ
64Gb ??MB/s capability 4 ευρω
Το 8.25 φορες από που προκύπτει πουλί μου?
Μπα, σε βλέπω να πηγαίνεις για νάνι Κωστή, σου έπεσε βαρύ το γουρουνόπουλο assούμε... ?
Για 1000Μb/s max sequential?
Γιατί?
Αυτές ειναι ταχύτητες για USB 3.1 Gen2.
Ποιος ξέρει...
Moooooving on...
Πεινάμε.
Ο γιατρός με έκανε να γυμναστώ και να αδυνατίσω γιατί θα με άρχιζε χάπια για την πίεση και το ζάχαρο.Πάλι ρε γμτ πεινάς?
Κόψε την ρουφιάνα την δίαιτα επιτέλους.
Τα 8 κιλά τα χάνεις και αργότερα.
Φάε κάτι τώρα, γιατί όταν μεγαλώσεις, δεν θα το επιτρέπει ο γιατρός.
δεν μπορώ να κόψω τη δίαιτα.
ΠΕΙΝΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!
Καλό κάνει που πεινάμε.
ήδη δεν με πλησιάζει κανείς γιατί είμαι τούμπανο.
Εγώ αυτό ξέρω.Α μάλιστα, είσαι και μαζόχας ασούμε.
Ε πες το έτσι να καταλάβω ...
φυσικά και κάνω μπάνιο, τι είμαι. ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ? ?2 παρατηρησεις...
1) Είσαι σε λάθος section, για τούμπανα στο Τύμπανα και Κρουστά ?
2) Κανα μπανάκι κανουμε ή και εκεί εχει ζόρια λογω πείνας? Για να δούμε γιατι δεν σε πλησιάζει κανείς assούμε... ?
Δηλαδή για να καταλάβουμε, ένα MODX δεν σου είναι αρκετό γιατί προφανώς έχεις εμπεδώσει στο έπακρο τις -ουσιαστικά ανεξάντλητες- δυνατότητες του (πρέπει να είσαι ο μοναδικός στον πλανήτη btw που το έκανε?), και στο καπάκι βγάζεις και το παιδιάστικο συμπέρασμα ότι "τα VST που έχω είναι ανώτερα."Δεδομένα για να γράψω μουσική είμαι υπέρ καλυμμένος και ούτως η άλλως ακόμα και τα μισά κομμάτια που έχω φτιάξει για πλάκα δεν θα μπορούσα να τα φτιάξω με το ΜΟDX μόνο, η ηχητική τεχνολογία τους το ξεπερνάει σε δυνατότητες. Τα VST που έχω είναι ανώτερα.
Έχω τοποθετηθεί για όλα αυτά και μέσα στο topic.Δηλαδή για να καταλάβουμε, ένα MODX δεν σου είναι αρκετό γιατί προφανώς έχεις εμπεδώσει στο έπακρο τις -ουσιαστικά ανεξάντλητες- δυνατότητες του (πρέπει να είσαι ο μοναδικός στον πλανήτη btw που το έκανε?), και στο καπάκι βγάζεις και το παιδιάστικο συμπέρασμα ότι "τα VST που έχω είναι ανώτερα."
Πέρα του κουραστικού (μέχρι αηδίας πλέον) του πράγματος και της επίμονης προσπάθειας να παρουσιάζεις την εμμονή σου σαν θέσφατο/fact, θα περιμένω να μας γράψεις μερικά παραδείγματα με καθαρά τεχνικούς όρους που να μας αποδεικνύεις ΓΙΑΤΙ και ΠΟΥ τα "VST που έχεις" είναι "ανώτερα" από ένα mega-synth όπως το Montage/MODX.
Προσπερνάω το χάσιμο χρόνου και το γελοίο της υπόθεσης του να καθόμαστε να χάνουμε χρόνο σε εμμονές και να συζητάμε αοριστολογίες τύπου "τo VST μου είναι καλύτερο από το hardware synth σου" (aka "το χορτοκοπτικό μου είναι καλύτερο από την ξυριστική σου μηχανή).
Λίγο έλεος. Ανοίξτε ένα γαμωθρέντ για VST και ξεκαυλώστε εκεί.
Θα αντιπαρατεθώ μαζί του ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥΒρε παιδιά μην αρχίσουμε τις αντιπαραθέσεις τώρα.
Κρίμα είναι.