- Πόντοι
- 4,208
Για εμένα όχι. Άλλο η ανάγκη, άλλο η επιθυμία. Δεν νομιζω οτι θέλει ανάλυση, το λένε και οι ιδιες οι λέξεις.
Και πάλι, για εμένα όχι. Πολυτελές ή οχι δεν έχει καμιά σημασία, ή το χρειάζεσαι ή δεν το χρειάζεσαι και ίσως απλά το επιθυμείς.
Σημαντική ξεσημαντική Στράτο, παμε παλι στα μεταξωτά βρακιά. Και το shopping therapy έχει νοημα αλλά αν δεν έχεις και το κάνεις, τοτε αργά ή γρήγορα θα σου γυρισει μπουμερανγκ (αν δεν εχεις την οικονομικη ευχέρεια ή αλλιως χρήματα για "κάψιμο") και θα έχεις προβλημα να αποκτησεις αυτά που εχεις ανάγκη...
Στα παραπάνω θα διαφωνήσω.
Πιστώτικη έχω εδω και 20 χρόνια. Η διαφορά ειναι οτι παντα την χρησιμοποιώ σαν μετρητα που σημαινει, αγοραζω κατι τωρα, και ξεπληρωνω την καρτα την ιδια ημερα, το φουλ ποσο. Οπότε αν στην πραγματικότητα δεν εχω τα χρηματα, δεν την χρησιμοποιώ.
Η πιστωτική δεν ειναι κακό πράγμα, ειναι ευκολία και παιρνεις και μίλια assούμε. Το θέμα ειναι να μην πεσεις στην λουμπα οτι είναι τσάμπα χρηματα, δανειο στιγμης ειναι ουσιαστικα το οποιο καποια στιγμη θα πρεπει να το ξεπληρωσεις, με το καλό ή με τον ασχημο τροπο, με ή χωρις τα κερατιάτικα των τραπεζων.
Ναι, είμαι ο χειροτερος πελάτης των τραπεζων, απο εμένα οσον αφορά τοκους κοκ, δεν εχουν παρει ποτε φράγκο και ουτε θα παρουν όσο είναι στο χέρι μου.
Σε αυτά τα παραπάνω θα συμφωνήσω απόλυτα.