- Πόντοι
- 18
Μάλλον αυτό το όργανο-α, προορίζονται για επαγγελματίες παραγωγούς και μουσικούς οπότε όλο και κάποιος θα το αγοράσει. (στο όλο και κάποιος βλέπε εκατοντάδες πελάτες και μάλλον χιλιάδες).weberdcoe είπε:Περισσότερο performance synth δηλαδή, παρά workstation... η αλήθεια είναι ότι δεν παρακαταλαβαίνω την κίνηση αυτή της Yamaha, καθότι σε αυτήν τη κατηγορία τιμής θα μπορούσαν να έχουν τον διάδοχο του Motif με αυτά τα specs, συν το sequencer και το sampler. Τώρα ένα performance synth στα πρότυπα των JP80 και V-Synth, με τέτοια τιμή (ειδικά στην Ελλάδα του 2009-2016) τι θα κάνει; Φαίνεται όμως για να το κάνει, ότι υπάρχει η αγορά...
Έχει μείνει πίσω η Yamaha πάντως. Κάτι μου λέει ότι το Montage 2 θα έχει AWM2 + VL-X σύνθεση ενώ το Montage 3 θα έχει AMW2 + AN-X σύνθεση ώσπου τελικά το Montage 4 θα έχει AWM2 + FM-X + VL-X + AN-X + FDSP-X σύνθεση και τότε θα λένε ότι χτυπάνε τον ανταγωνισμό ο οποίος ήδη προσφέρει 9 μηχανές σε workstation και τότε θα προσφέρει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες. Ευτυχώς που είμαι κάτοχος SY77, βάζω πλώρη και για το 2ο μου στο κοντινό ίσως μέλλον. 8)