- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,123
Μόλις το πάρεις να μου κάνεις μια επίδειξη έτσι, αν δεν θες να το δείξεις στο φόρουμ μη το δουν και κομπλεξαριστούν από το επίπεδο και το εύρος των παικτικών, προγραμματιστικών, συνθετικών και παραγωγικών σου δυνατοτήτων, στείλτο μου privαte, να δω και εγώ πως αξιοποιεί ένας το όργανο στον οποίο απευθύνεται πραγματικά. ?χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ?
Αντί να γελάς, στάσου μισό δευτερόλεπτο και σκέψου τι ρωτάς και τι γράφεις.
Εσύ νομίζεις ότι τα όργανα αγοράζονται για να παριστάνουμε όλοι ότι είμαστε ο Παπαθανασίου (ή ο Κορκολής, στην περίπτωσή σου). Δεν σου περνάει καν από το μυαλό ότι μπορεί να έχω και να νοικιάζω ένα προβάδικο (π.χ.) και ότι θα βάλω το όργανο εκεί για να κάνω απόσβεση του σημαντικού κόστους του. Ούτε σου περνάει από το μυαλό ότι θα μπορούσε να είναι μόνιμο τμήμα του εξοπλισμού του μικρού media studio στο οποίο φτιάχνουμε διαφημιστικά βιντεάκια για πελάτες. Ούτε καν ότι μπορεί να έχω ένα παιδί που να μεγάλωσε και να θέλω να του το κάνω δώρο.
Κοινώς, δεν καταλαβαίνεις καν τι είναι επαγγελματικός εξοπλισμός και πιθανή χρήση αυτού του εξοπλισμού, παρ' ότι έφτασες να είσαι σχεδόν πενήντα ετών (όπως μας ενημέρωσες). Υπάρχουν πολλοί λόγοι (΄γραψα τρεις ενώ έξυνα τη μύτη μου, μπορώ να σκεφτώ αρκετούς ακόμη). Αλλά ακόμη και αν το πάρω για να το βλέπω, εσένα τι σε νοιάζει;
Στο είπα, βαριέσαι, αλλά παίξε με κάτι άλλο.