- Πόντοι
- 938
βάλε στη θέση του κάτι άλλο, όχι ένα μαραφέτι.
Όταν είσαι μισθωτός ή συνταξιούχος, και όχι ελεύθερος επαγγελματίας (δεν ξέρω τι είναι χειρότερο) ή επιχειρηματίας ή εισοδηματίας και τα έτσι είναι μετρημένα θα σε τσούξει και το λάδι και το τυρί και η βενζίνη και το ρεύμα και το αέριο. Διότι μεγάλοι άνθρωποι είμαστε.
Τα 4Κ είναι 4Κ άσχετα αν η ετικέτα είναι πανω στο μοντάζ ή στο τυρί ή στο ψωμί.
Και μη μου μιλάμε για νοίκια και φάρμακαι για γιατρούς.
Το ξέρω και το ζω από πρώτο χέρι.
Dim, σε οτι εγραψες είμαι μέσα γιατι τα ζω κάθε μέρα, ήμουν μισθωτός, είμαι συνταξιούχος (Αμεα) χωρίς κανένα άλλο εισόδημα.
Το προβλημα μου είναι η αναγωγή σου από τα καθημερινά σε - το ξαναλέω- ΕΙΔΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ μερικών χιλιάδων ευρώ. Αυτό ειναι που μου χτυπάει πολυ ασχημα.
Πες μου για νοικια, πες μου για οτιδήποτε έχει σχέση με εξοδα διαβιωσης, μες μου και για φάρμακα και γιατρούς (εγώ να δείς πως τα ξέρω και τα ζώ απο πρώτο χέρι). Οχι μονο τα ζώ, αλλά και να είχα και μαμώ την οικονομική ευχέρεια (ουτε καν) θα καταλάβαινα απολυτως ακόμα και την παραμικρό παράπονο για το κόστος αυτών.
Ξέρεις τι μου θυμιζει η όλη υπόθεση? Το 2012 που ξεφορτώθηκα οτι αναλογικό gear είχα, εβαλα αγγελια εδω πρα μεσα και μια 2χ12 καμπινα, φυσικά λιγοτερο απο ότι την ειχα παρει. Και στελνει ο κλασσικός ο freeloader μηνυμα, "φιλουοοοοος, δεν εχω τόσα να την παρω ρε φιλαράκι, θα μου την αφήσεις τόσο?"...και του απάντησα, φιλε μου, αν ηταν φάρμακα, θα σου τα εδινα χωρις να παρω φράγκο, αν ήταν φαϊ το ίδιο, αλλα ειλικρινά, θα σου κατεβάσω εγω τιμή επειδή εσύ δεν έχεις να την παρεις? Καμπινα ετσι, όχι λάδι, φαγητάκι, φάρμακα κοκ...
Ε μην τρελλαθουμε κιόλας...
Δηλαδή το επόμενο βήμα ποιο είναι, πεινάμε γιατι δεν έχουμε να πάρουμε το SUV των 60Κ? Πως να το "συνδέσω" αυτό dim?
Ενα άτομο που δεν εχει την ευχέρεια να σκασει 4Κ για synth, 60Κ για SUV and so on τωρα, δεν την είχε ουτε πριν απο 2-3 χρόνια. Μπορεί να νομιζε οτι την είχε αλλά δεν...
Το ίδιο δεν ισχύει για τα καθημερινά. Γιατί? Γιατι τα καθημερινά ΔΕΝ μπορείς να τα αποφύγεις, θα τα πληρώσεις θελεις δεν θελεις αλλιως δεν θα εχεις σπιτι, νερο, φως, βενζινη κοκ. Το να αγοράζεις gear (οποιασδήποτε αξίας στο φινάλε) δεν είναι necessity, ζεις και χωρις αυτά. Αυτή ειναι η ένσταση μου.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: