Αυτό είναι το νέο Yamaha Montage?

Η αγοραστική αξία για ένα αντικείμενο 4Κ ευρώ σε ένα θέμα για ένα αντικείμενο 4Κ ευρώ?

Ιιιιιντεεεερεεεεστιιιιιν....
αν σκεφτείς την "ευκολία" που αντιμετώπισα μια αγορά μιας ας πούμε ακριβής κιθάρας, δηλαδή τιμής συγκρίσιμης με το αντικείμενο και την αδυναμία που αισθάνομαι τώρα δεν γίνεται πιόοοοο ιντερεστινγγγκ?

δηλαδή το ότι η αγοραστική σου αξία έχει πέσει στο μισό δεν μπορεί να αντικατοπτρίζεται έστω με μια έκφραση που παραπέμπει στην πείνα?
Όχι, δεν είναι καθόλου το ίδιο. Ασφαλώς είναι κάτι που συμβαίνει, ασφαλώς μπορεί να συζητιέται (όχι εδώ, η Διαχείριση δεν θέλει) αλλά ακριβώς επειδή είναι σοβαρό θέμα δεν του αξίζει αυτή η αντιμετώπιση. Το να πετιέται (βασικά ένας-δύο άνθρωποι) και να λένε "πεινάμε" είναι το ίδιο σα να γράφουν κάθε τόσο "έχω καύλες".

δεν χαμογελώ πια με δηλώσεις τύπου "πεινάμε" ειδικά από ανθρώπους που είναι γνωστό ότι δεν αντιμετωπίζουν τέτοιο πρόβλημα.
Πεινάμε!!!

IMG_20231015_212347.jpg

?️‍♂️

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
 Το να πετιέται (βασικά ένας-δύο άνθρωποι) και να λένε "πεινάμε" είναι το ίδιο σα να γράφουν κάθε τόσο "έχω καύλες".
δεκτόν, αλλα δεν χρειάζεται να είμαστε τόσο μυγιάγγγιχτοι.

Μεταξύ μας μιλάμε και μεταξύ μας τα λέμε.

5 γνώστες πλήκτρων είναι εδώ μέσα οι βασικοί ομιλητές συν κανα δυο που "έχουν καύλες"

και συγνώμη δηλαδή αν πρόπερσι έδινες για ενέργεια στο σπίτι σου μετα βίας ένα χιλιάρικο, περσι έδωσες 2 και φέτος αγνοείται η τύχη του, να πως ξαφνικά απομακρύνεται η ιδέα ενός οργάνου των 4Κ.

Και δεν συζητάμε για τι γίνεται στα λάδια και στα τυριά.

Και μη μου λετε είναι οφ τοπικ.

Αμα δεν περισσεύουν θα μιλάμε για το μοντάζ εν είδει γουίντοου σοπινγκ, ή έστω σοπινγκ θέραπυ.

Θες να σου πω κι άλλα?

Όταν το 2016 πήρα αυτοκίνητο πετρέλαιο έδινα κάτω απο ευρώ το λίτρο. Αρκετά κάτω. Τώρα δίνω 1.70 και ναμαι και ευχαριστημένος, αν τον χειμώνα δεν πάει 2

και δεν μιλάω βλέπεις για πείνα.

Μιλάω για αγοραστική δύναμη

?

αν σκεφτείς την "ευκολία" που αντιμετώπισα μια αγορά μιας ας πούμε ακριβής κιθάρας, δηλαδή τιμής συγκρίσιμης με το αντικείμενο και την αδυναμία που αισθάνομαι τώρα δεν γίνεται πιόοοοο ιντερεστινγγγκ?

Για εμένα προσωπικά όχι...η κλάψα για ειδη πολυτελείας είναι "κάπως" στα δικά μου τα μάτια και τα αυτία τουλάχιστον...

Και το αντιμετωπίζω με τον ιδιο ακριβώς τρόπο που σε κάποιο θέμα π.χ. με Fractal Audio AF3 Turbo (3200 ευρώ) κάποιος που το ποθει φωνάζει οτι πεινάει...μην το παρεις ρε μεγάλε, τα μεταξωτα βρακιά...

Να μιλάγαμε για φως, νερο, τηλέφωνο, σουπερμάρκετ, νοικια, φαρμακα, γιατρούς, εξοδα διαβιωσης ουσιαστικά, και εγώ μέσα και θα σηκωνα και εγώ πλακατ.

Αλλά ειλικρινα τωρα, για gear χιλιάδων ευρώ?

Μην τρελλαθουμε κιόλας, αυτό ειναι που λένε 1st world problems...

Για εμένα προσωπικά όχι...η κλάψα για ειδη πολυτελείας είναι "κάπως" στα δικά μου τα μάτια και τα αυτία τουλάχιστον...

Και το αντιμετωπίζω με τον ιδιο ακριβώς τρόπο που σε κάποιο θέμα π.χ. με Fractal Audio AF3 Turbo (3200 ευρώ) που φωνάζει οτι πεινάει...μην το παρεις ρε μεγάλε, τα μεταξωτα βρακιά...

Να μιλάγαμε για φως, νερο, τηλέφωνο, σουπερμάρκετ, νοικια, φαρμακα, γιατρούς, εξοδα διαβιωσης ουσιαστικά, και εγώ μέσα και θα σηκωνα και εγώ πλακατ.

Αλλά ειλικρινα τωρα, για gear χιλιάδων ευρώ?

Μην τρελλαθουμε κιόλας, αυτό ειναι που λένε 1st world problems...

έλα τώρα...

το ένα φέρνει το άλλο.

Το βλέπεις να έρχεται.

Αν πριν 2 χρόνια μπορούσες να σκεφτείς ένα ακριβό όργανο και σήμερα ΔΕΝ μπορείς σημαίνει ότι κάτι έχει συμβεί.

Η πείνα δεν είναι μπροστά σου, απλά ίσως είναι στην άκρη του τούνελ

Οι δικές σου αμπελοφιλοσοφίες με κουράζουν για το τι απευθύνεται τι σε ποιόν.

Είναι η κατηγορία τιμής που καθορίζει τι απευθύνεται και σε ποιον. Δεν είναι αμπελοφιλοσοφίες.

Το noiz προσφέρεται δωρεάν, άρα απευθύνεται σε όλους.

δεκτόν, αλλα δεν χρειάζεται να είμαστε τόσο μυγιάγγγιχτοι.

Μα δεν υπάρχει θυμός, ούτε έχεις άδικο σε τίποτε. Όπως ίσως θυμάσαι ήμουν ανέκαθεν υπέρμαχος της αντίληψης ότι πρέπει να επιτρέπονται όλα τα θέματα, αλλά δεν είμαι εγώ η Διαχείριση. Με δεδομένο ότι δεν επιτρέπονται όλα τα θέματα, είναι λογικό να διαβάζουμε τις μαλακίες του Cos_Dr για το θέμα της ακρίβειας. (Είδες, "αμπελοφιλοσοφίες" εσύ, "μαλακίες" εγώ - κανόνισε να κλειδωθεί άλλο ένα νήμα επειδή βαριέσαι κ. Κώστα).

έλα τώρα...

το ένα φέρνει το άλλο.

Το βλέπεις να έρχεται.

Αν πριν 2 χρόνια μπορούσες να σκεφτείς ένα ακριβό όργανο και σήμερα ΔΕΝ μπορείς σημαίνει ότι κάτι έχει συμβεί.

Η πείνα δεν είναι μπροστά σου, απλά ίσως είναι στην άκρη του τούνελ

Αρα, το οτι εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος "δυσκολευεται" να σκασει 4Κ για να πάρει το μαραφέτι να κάνει την τάβλα του μεταφράζεται σε "πείνα" ή προσεχώς "πείνα"...για gear...επαναλαμβάνω...για GEAR...οχι για φαρμακα, γιατρους, ρευμα, νοικι, σουπερμαρκετ...

Σορυ, δεν βγάζει νόημα dim...

Μάλλον ζουμε σε διαφορετικους κόσμους...

Εκει φτάσαμε γμτ? Να ειναι benchmark το αν μπορεις να σκάσεις με ευκολια 4 χιλιαρικια για gear?

Εγώ νομίζω ότι και ο dim αλλά και ο freedom έχουν δίκιο.

Απλά βλέπουν το θέμα από διαφορετικές πλευρές.

Μα δεν υπάρχει θυμός, ούτε έχεις άδικο σε τίποτε. Όπως ίσως θυμάσαι ήμουν ανέκαθεν υπέρμαχος της αντίληψης ότι πρέπει να επιτρέπονται όλα τα θέματα, αλλά δεν είμαι εγώ η Διαχείριση. Με δεδομένο ότι δεν επιτρέπονται όλα τα θέματα, είναι λογικό να διαβάζουμε τις μαλακίες του Cos_Dr για το θέμα της ακρίβειας. (Είδες, "αμπελοφιλοσοφίες" εσύ, "μαλακίες" εγώ - κανόνισε να κλειδωθεί άλλο ένα νήμα επειδή βαριέσαι κ. Κώστα).

εντάξει, ας πούμε το κόβω εδώ.

Όμως ασχέτως αν κουοτάρησα τον Κώστα που είναι ο πνευματικός ιδιοκτήτης της επίμαχης έκφρασης, δεν παύει τελικά να έχουμε εδώ μια συζήτηση αμπελοφιλοσοφίας, άνευ πρακτικού ενδιαφέροντος αφου

1. Δεν θα κυκλοφορήσει στον Θωμά

2. Δεν ενδιαφέρονται οι μισοί

3. οι άλλοι μισοί δεν τους φτάνουν

4. οι περαστικοί, αυτούς αν δεν τους φτάνουν

και θα συζητάμε επι σελίδες σελίδων για το τι σημαίνει κυματομορφή, 100 χρόνια μετά τον θάνατο του Ιωάννη Στράους του νεώτερου.

άνευ πρακτικού ενδιαφέροντος αφου

Δεν θα κυκλοφορήσει στον Θωμά

Και τι πειράζει?

Τι διαφορά έχει να το πάρει κάποιος από την yamaha?

δεν παύει τελικά να έχουμε εδώ μια συζήτηση αμπελοφιλοσοφίας, άνευ πρακτικού ενδιαφέροντος

Τουλάχιστον δύο (ο Καταρράκτης και εγώ) σκεπτόμαστε σοβαρά να το αγοράσουμε. Αλλά και μόνο θεωρητικό να είναι το ενδιαφέρον, αυτό δεν κάνει τη συζήτηση άχρηστη, έχουμε μάθει αρκετά πράγματα στην πορεία. Άλλωστε, η οικονομική συγκυρία κάποτε θα αλλάξει, δεν θα μείνει για πάντα όπως είναι σήμερα, και workstations θα βγούνε και τα επόμενα χρόνια, γιατί λοιπόν να μην εκλεπτύνουμε τα κριτήρια και τις γνώμες μας;

?

Αρα, το οτι εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος "δυσκολευεται" να σκασει 4Κ για να πάρει το μαραφέτι να κάνει την τάβλα του μεταφράζεται σε "πείνα" ή προσεχώς "πείνα"...για gear...επαναλαμβάνω...για GEAR...οχι για φαρμακα, γιατρους, ρευμα, νοικι, σουπερμαρκετ...

Σορυ, δεν βγάζει νόημα dim...

Μάλλον ζουμε σε διαφορετικους κόσμους...

Εκει φτάσαμε γμτ? Να ειναι benchmark το αν μπορεις να σκάσεις με ευκολια 4 χιλιαρικια για gear?
βάλε στη θέση του κάτι άλλο, όχι ένα μαραφέτι.

Όταν είσαι μισθωτός ή συνταξιούχος, και όχι ελεύθερος επαγγελματίας (δεν ξέρω τι είναι χειρότερο) ή επιχειρηματίας ή εισοδηματίας και τα έτσι είναι μετρημένα θα σε τσούξει και το λάδι και το τυρί και η βενζίνη και το ρεύμα και το αέριο. Διότι μεγάλοι άνθρωποι είμαστε.

Τα 4Κ είναι 4Κ άσχετα αν η ετικέτα είναι πανω στο μοντάζ ή στο τυρί ή στο ψωμί.

Και μη μου μιλάμε για νοίκια και φάρμακαι για γιατρούς.

Το ξέρω και το ζω από πρώτο χέρι.

Αυτό που λέω είναι αυτό που αισθάνομαι, ότι αλλιώς ήταν πριν 2-3 χρόνια και αλλιώς είναι τώρα.

Ασχετα αν δεν θα αγοράσω μοντάζ ή θα αρχίσω να αγοράζω ηλιελαιο αντί εξτρα παρθένο ή θα κλείσω τα μισά σώματα το χειμώνα.

Και μεταξύ μας έχουμε και μια ηλικία. Και ας πούμε φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και μπορούμε να μιλάμε για πλήκτρα που "θα" αγοράσουμε χωρίς να βλέπουμε τι γίνεται γύρω μας και τι έρχεται. Δεν είναι δυνατόν να μην τα συνδέσεις.

Και αν η διαχείριση έχει θέμα, ας μας βάλει χέρι. Αλλά σορρυ, εγώ δεν μπορώ να κάνω μια συζήτηση για μια φεράρι και να μην μπορώ να την αγοράσω.

Πάντα συζητώ μεταξύ τυρού και αχλαδίου για πράγματα που είναι within reach. Και ας πούμε ένα μοντάζ είναι. Μια φεράρι όχι. Τι με νοιάζει αν η φεράρι έχει 12 ή 8 πιστόνια όταν δεν θα υπάρξει ποτέ περίπτωση να την αποκτήσω.

Α, βρήκα το σκριν, δεν ξέρω αν αληθεύει.

Ναι, ο Τόμαν ενημέρωσε μέσω email έναν random υποψήφιο πελάτη, με αυτά τα ανήκουστα νέα.

Γνωμη: δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο τρισεκατομμύριο.

Trending...

Νέα θέματα

Back