• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Αληθινά ονόματα στο forum του Noiz 🤘

Αλέξανδρος Κυρλής

Slew Rate

Administrator
Staff member
2 Φεβρουαρίου 2023
389
439
63
41
Αθήνα
www.bigfootsound.com
Όνομα
Αλέξανδρος
Επίθετο
Κυρλής
Ιδιώματα
  1. Acoustic
  2. Alt. Rock
  3. Classic Rock
  4. Electro
  5. Funk
  6. Fusion
  7. Hard Rock
  8. Instrumental
  9. Jazz
  10. Metal
  11. Pop
  12. Punk
  13. Rock
  14. World
Ιδιότητα
  1. Τύμπανα
  2. Ηχολήπτης
Αν προσέξετε έκανα την αρχή και συμπλήρωσα το όνομά μου το οποίο φαίνεται πάνω από το username μου.

Είναι ένα πρώτο βήμα για μια πιο δίκαιη κοινότητα και ίσως πιο αξιοκρατική.
Είναι πολλά μέλη, επαγγελματίες, που έφυγαν από το forum ανα τα χρόνια γιατί ακριβώς υπήρχαν διάφορα "usernames" τα οποία έλεγαν την άποψή (η και αποψάρα) τους, χωρίς όμως να έχουν το παραμικρό credit / real life example για να υποστηρίξουν τα λεγόμενα τους. Με αληθινά ονόματα (σε βάθος χρόνου και με άλλες αλλαγές) θα μπορούμε να ξέρουμε ποιος είναι ποιος και κυρίως τι έχει κάνει. Ένα username δεν λέει τίποτα.

Ακόμα δεν είναι υποχρεωτικό να συμπληρώσει κάποιος το αληθινό του όνομα.

Τα πεδία υπάρχουν στα στοιχεία του λογαριασμού:

Last edited:
Αν προσέξετε έκανα την αρχή και συμπλήρωσα το όνομά μου το οποίο φαίνεται πάνω από το username μου.

Είναι ένα πρώτο βήμα για μια πιο δίκαιη κοινότητα και ίσως πιο αξιοκρατική.
Είναι πολλά μέλη, επαγγελματίες, που έφυγαν από το forum ανα τα χρόνια γιατί ακριβώς υπήρχαν διάφορα "usernames" τα οποία έλεγαν την άποψή (η και αποψάρα) τους, χωρίς όμως να έχουν το παραμικρό credit / real life example για να υποστηρίξουν τα λεγόμενα τους. Με αληθινά ονόματα (σε βάθος χρόνου και με άλλες αλλαγές) θα μπορούμε να ξέρουμε ποιος είναι ποιος. Ένα username δεν λέει τίποτα.

Ακόμα δεν είναι υποχρεωτικό να συμπληρώσει κάποιος το αληθινό του όνομα.
Είχε ζητηθεί παλαιότερα προαιρετικά για ανάλογους λόγους και προσωπικά το είχα βάλει. Δεν ευδοκίμησε τόσο πολύ.

Νομίζω πως θα είναι καλύτερα να είναι υποχρεωτικό και εφόσον διαφαίνεται και το nick name θα αναγνωρίζονται τα μέλη μεταξύ τους παράλληλα με το όνομά τους. Όπως να υπάρχει διακριτή σήμανση για επαγγελματίες οι οποίοι "ρισκάρουν" περισσότερα με τη συμμετοχή τους μιας και είναι η δουλειά τους και παίζεται η φήμη τους.

Χαιρετίζω αυτή την κίνηση και θα ξανασυμπληρώσω ευθύς αμέσως το πραγματικό μου όνομα.

Άλεξ, προχώρα! Άλλαξέ τα όλα!:D
👌

• Heavy metal!
Reactions: Slew Rate
Το ονοματεπώνυμό μου είναι γνωστό εξαιτίας και του email μου Μαντζάκος Δημήτρης. Πέραν αυτού δεν επιθυμώ να είναι δημόσιο για λόγους εργασίας

• Like
Reactions: Slew Rate
Ο λόγος που δεν έχω βάλει το όνομα μου στο λογαριασμό μου δεν έχει να κάνει με την κοινότητα του Noiz, δεν θα είχα πρόβλημα να συστηθώ με τα μέλη καταπρόσωπο. Έχει να κάνει με το πως αντιμετωπίζω γενικά στο ίντερνετ, προσπαθώ να δημοσιεύω όσο γίνεται λιγότερα προσωπικά στοιχεία (δεν έχω ούτε Facebook). Είναι περισσότερο δεισιδαιμονία παρά κάτι αποτελεσματικό καθώς γνωρίζω ότι αυτοί που ενδιαφέρονται μπορούν να μας ταυτοποιήσουν αν θέλουν, αλλά και πάλι μου είναι δύσκολο να δημοσιεύω με τα στοιχεία μου καθώς ότι γράφουμε στο ίντερνετ καταγράφεται για πάντα σε ένα μητρώο το οποίο μπορεί αν χρησιμοποιηθεί και εναντίον μας αναδρομικά, και αυτό είναι κάτι πολύ περίπλοκο για να το έχουμε στο μυαλό μας κάθε φορά που γράφουμε μια γραμμή... Αν και θα πρέπει αν το έχουμε στο μυαλό μας. Ελπίζω να με καταλαβαίνετε κάπως. Πάντως δεν απαιτώ αυτά που γράφω να έχουν παραπάνω βαρύτητα από αυτή που τους προσδίδει το nickname μου που είναι να 'χαμε να λέγαμε

το nickname μου που είναι να 'χαμε να λέγαμε
Ρε φίλε πραγματικά όμως έχεις το πιο σοβαρό nickname από όλους 😅

• Συμφωνώ
Reactions: Άγιος
Εγώ πάλι θα συμφωνήσω με τον @Άγιος κατά λέξη. Ούτε στο Facebook είμαι με το πραγματικό μου όνομα, ούτε πουθενά αλλού, για ακριβώς τους ίδιους λόγους. Εάν χρησιμοποιούμε τα πραγματικά μας ονόματα, το username τότε τί ρόλο βαράει;

Με χαρά θα συστηθώ με το πραγματικό μου όνομα με τα παιδιά, αν με βγάλει καμιά βόλτα από την Αθήνα και συμπέσει η παρουσία μου με κάποια μάζωξη. Μέχρι τότε, το όνομα μου είναι Κανένας. Είμαι απλά ένας τύπος πίσω από μια οθόνη και πληκτρολόγιο, που η γνώμη του αξίζει ακριβώς ότι πληρώσατε για αυτήν.

Μιας και ο Μάντζαρος ήταν ο συνθέτης του εθνικού ύμνου, προτείνω ο έχων το πλέον πλησιέστερο επώνυμο να συνθέσει τον ύμνο του φόρουμ.

Το ονομα μου ειναι Βασιλης Γκουνταρουλης, το 1992 ιδρυσαμε με τον Παυλο Παυλιδη στη Θεσσαλονικη τα Ξυλινα Σπαθια

Το όνομα μου είναι ΗΑΝS ZIMMER, εγώ είμαι! Είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ!

Εγώ πάλι θα συμφωνήσω με τον @Άγιος κατά λέξη. Ούτε στο Facebook είμαι με το πραγματικό μου όνομα, ούτε πουθενά αλλού, για ακριβώς τους ίδιους λόγους. Εάν χρησιμοποιούμε τα πραγματικά μας ονόματα, το username τότε τί ρόλο βαράει;

Με χαρά θα συστηθώ με το πραγματικό μου όνομα με τα παιδιά, αν με βγάλει καμιά βόλτα από την Αθήνα και συμπέσει η παρουσία μου με κάποια μάζωξη. Μέχρι τότε, το όνομα μου είναι Κανένας. Είμαι απλά ένας τύπος πίσω από μια οθόνη και πληκτρολόγιο, που η γνώμη του αξίζει ακριβώς ότι πληρώσατε για αυτήν.
Δηλαδή ούτε το Έκτορας είναι το μικρό σου; Πήρες username από τον μορφονιό πού σκότωσε ο brad pitt στην Τροία;

Δηλαδή ούτε το Έκτορας είναι το μικρό σου; Πήρες username από τον μορφονιό πού σκότωσε ο brad pitt στην Τροία;

Για να είμαστε ακριβείς, από τον αγαπημένο μου ήρωα στην Ιλιάδα.
Από αυτήν που εμπνεύστηκε ο Όμηρος, μετά που είδε τον Brad Pitt να σκοτώνει τον Erik Bannah, ντε.

edit: Επίσης το πραγματικό μου όνομα είναι τόσο κοινότυπο, που παίζει να με συγχίζατε με πρώην μπασκετμπολίστα της Εθνικής και του Ολυμπιακού. Ωραιο κουιζάκι, περάστε την ώρα σας ευχάριστα.

• Haha
Reactions: Nekkon
Done αν και το είχα κάνει από την πρώτη μέρα ουσιαστικά :)

Ενίσταμαι!!! Δε βάζω όνομα!!1!1!11

Εγώ πάντως για μουσική ήρθα, δεν έχω κάτι να κρύψω. Και επειδή το πάω όσο πιο επαγγελματικά γίνεται, υπογράφω με το όνομά μου. Το nickname είναι πιο σύνηθες στους DJ ή Trap/Electro Producers, αλλά στους συνθέτες ή media παραγωγούς θα δεις το πραγματικό όνομά τους κατά 99%.

Συμφωνώ και αποδέχομαι βέβαια με όποιον δεν το κάνει επαγγελματικά ή/και θέλει να μην έχει έτσι δημόσια το ονοματεπώνυμό του. Θα μπορούσε να είναι και υπερδιάσημος και να θέλει να κρυφτεί, να ζήσει μια πιο κανονική ζωή και αμερόληπτη αντιμετώπιση.

• Like
Reactions: Yameth
Σε πιο πεδίο το συμπληρώνω?

Πάνω δεξιά πατάς το όνομα χρήστη σου -> Στοιχεία λογαριασμού, και κάπου λίγο πιο κάτω έχει πεδίο για Όνομα και Επώνυμο ξεχωριστά.

Trending...

Νέα θέματα