- Πόντοι
- 4,208
Αυγοτάραχο Μεσολλογιου (από χέρι)
Johnnie Walker Red Label (από ΑΒ Βασσιλοπουλο)
Marlboro Lights (από περίπτερο)
Για να καταλάβω κι εγώ ...
Μ' αυτά χορταίνεις, την ακούς, ή ξεχαρμανιάζεις?
Αυγοτάραχο Μεσολλογιου (από χέρι)
Johnnie Walker Red Label (από ΑΒ Βασσιλοπουλο)
Marlboro Lights (από περίπτερο)
Εγώ μόλις διάβασα "Johnnie Walker Red Label" πήγα να γράψω "το ουίσκι στα παγάκια βρε συ MarLog τι το ήθελες....; Αμαρτία!..."?Τα παγάκια στο ουίσκι βρε συ @MarLog τι τα ήθελες....; Αμαρτία!
Έλα ρε κι εσύ μια χαρά είναι για τα λεφτά του.... 35+ χρόνια το πίνω και δεν γεύομαι στον ουρανίσκο μου διαφορά από παλιά.... εάν εννοείς βέβαια αυτό που λεν για το ότι το "χάλασαν" κ.τ.λ.Εγώ μόλις διάβασα "Johnnie Walker Red Label" πήγα να γράψω "το ουίσκι στα παγάκια βρε συ MarLog τι το ήθελες....; Αμαρτία!..."?
Έλα ρε κι εσύ μια χαρά είναι για τα λεφτά του.... 35+ χρόνια το πίνω και δεν γεύομαι στον ουρανίσκο μου διαφορά από παλιά....
Για το κόκκινο, το φθηνό μιλάω. Εντάξει δεν το συγκρίνω με τσίβας και ντιμπλ, αλλά εντάξει δεν είναι και του πεταματούΕδώ θα διαφωνήσω Φώτη μου.
Εκτός κι αν μιλάς για το black label.
Για το κόκκινο, το φθηνό μιλάω. Εντάξει δεν το συγκρίνω με τσίβας και ντιμπλ, αλλά εντάξει δεν είναι και του πεταματού
Εννοώ ότι ήταν ήδη "χαλασμένο" απ΄'την πρώτη μέρα.? Πέρα απ'την πλάκα, με το ουίσκι δεν το έχω καθόλου, δεν μπορώ καν να το μυρίσω, μου θυμίζει έντονα σκυλάδικο/Ρίο Χαλκίδας, αν έχεις ακουστά. Ιδιαίτερα αν είναι με coca, πωωωωωω....? Δεν είμαι φίλος της γεύσης του ουισκιού λοιπόν, ακόμα και blue label να μου βάλεις, δεν...μια απ'τα ίδια μου φαίνεται, είναι αυτή η "Τζονίλα" που λέω που δεν την μπορώ.Έλα ρε κι εσύ μια χαρά είναι για τα λεφτά του.... 35+ χρόνια το πίνω και δεν γεύομαι στον ουρανίσκο μου διαφορά από παλιά.... εάν εννοείς βέβαια αυτό που λεν για το ότι το "χάλασαν" κ.τ.λ.
Το μόνο ουίσκι που έπινα και μάλιστα για πάνω από 10 χρόνια και σε καθημερινή βάση, είναι το Canadian, το οποίο όμως διαφέρει αρκετά σε γεύση από την τυπική γεύση ενός ουίσκι.
Τελικά το μπούχτισα κι αυτό και το γύρισα σε Gordon's-τόνικ.Είχα κούτα κάποτε.
Πάρα πολύ καλό.
Τελικά το μπούχτισα κι αυτό και το γύρισα σε Gordon's-τόνικ.
Εγώ είμαι "μονογαμικός" στο ποτό, πίνω σταθερά και για αρκετό καιρό ένα μόνο ποτό. Εδώ και κάποια χρόνια τζιν-τόνικ, πριν Canadian, πιο πριν Olmeca λευκή και πάει λέγοντας. Μόνο στα σφηνάκια τα μπλέκω.Όλα έχουν την ώρα τους και την εποχή τους.
Εγώ είμαι "μονογαμικός" στο ποτό, πίνω σταθερά και για αρκετό καιρό ένα μόνο ποτό. Εδώ και κάποια χρόνια τζιν-τόνικ, πριν Canadian, πιο πριν Olmeca λευκή και πάει λέγοντας. Μόνο στα σφηνάκια τα μπλέκω.
Κάνω ‘κονομία για να πάρω tele, ΦιλΩςΕδώ θα διαφωνήσω Φώτη μου.
Εκτός κι αν μιλάς για το black label.
Εντάξει, δεν είναι κακό το red, αλλά δεν είναι και αντάξιο της δημοφιλίας του.
Από τον @MarLog που ήταν στις Σκωτίες πάντως, περίμενα κάτι καλλίτερο.
Empanadas φτιάχνουμε συχνά πυκνά από το φθινόπωρο ως περίπου το τέλος τη άνοιξης. Παραδοσιακά τις κάναμε με κιμά και λαχανικά (πιπεριές, κρεμμύδι, καροτο, κολιανδρο) αλλά αντίθετα με πολλές απο τις εκδοχές που εκτελούνται σε όλη τη λατινική αμερική δεν βάζω το βραστό αυγό γιατι δε μου αρέσει και δε θεωρώ ότι προσφέρει τόσο στη γεύση.
Με τα χρόνια έχω προσθέσει στο ρεπερτοριο και άλλες γεμίσεις (πάστα φασολιών, κοτοπουλο, φρέσκο chorizo με τυρι, και σπανακι/ρικοτα) αλλά για να τις ξεχωριζω πιο εύκολα χρωμάτισα τις ζύμες με φυσικές χρωστικές (πατζάρι, σπανάκι, καρότο, κουρκουμας, αλεύρι απο μωβ καλαμπόκι)
Φτιαχνω πολλές γιατι μοιράζω σε όλη την πολυκατοικία και πολλες φορες μου ζητάνε κιολας.
Για όσους δε γνωρίζουν ενδεχομένως, οι empanadas είναι ένα μεζεδάκι πολύ δημοφιλές στην Ιβηρική και σε όλη σχεδόν τη Λατινική Αμερική. Πρόκειται για ενα πολύ απλό ζυμάρι με γέμιση από κιμά, λαχανικά και μερικές φόρες βραστό αυγό κομματιασμένο (όχι σε όλες τις χώρες) γίνεται εύκολα και παραδοσιακά τηγανίζεται για πιο γρήγορη παρασκευή αλλά εγώ δεν έχω στομάχι για τέτοια... Με τα χρόνια οι γεμίσεις απέκτησαν ποικιλία. Η δική μου συνταγή είναι απο Καράκας.
Εδώ οι παραδοσιακές
Προβολή συνημμένου 38676
Και εδώ το fusion
Προβολή συνημμένου 38677
Προβολή συνημμένου 38678
Προβολή συνημμένου 38679
Προβολή συνημμένου 38681
Προβολή συνημμένου 38682
Προβολή συνημμένου 38683
Αυτό έμεινε από την ψαρουκλσ?
Τσιπούρα αλανιάραΓια δώσε μάρκα και μοδέλο, γιατί έτσι που έγινε δεν το αναγνωρίζω.