- Πόντοι
- 4,208
Τεκμήριο πως αυτός που το έχει είναι ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και παίρνει ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ λόγω του κατεπείγοντος άνω των 20 εκατομμυρίων ευρώ?τι τεκμήριο έχει αυτό; ?
Τεκμήριο πως αυτός που το έχει είναι ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και παίρνει ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ λόγω του κατεπείγοντος άνω των 20 εκατομμυρίων ευρώ?
Άρα είναι κρυφοπασόκος ασούμε; ?Και μετά θα έχουμε υγεία, και μια Ελλάδα πράσινη.
+1000.Ολα αυτα γνωριζοντας οτι με την οικοχονδριασηπου εχει πιασει εσχατως την ανεκδιηγητη ΕΕ και οχι μονο (για να μην παρεξηγηθω παραμενω φανατικος ευρωπαϊστης)και το απιστευτο λομπυινγκ που γινεται υπερ μεταφορικων μεσων-κουβαδων, η αυτοκινηση θα εκλειψει και θα γινει ενα σπορ για λιγους εναντι αδρας πληρωμης και θα γινεται εντος κλειστου και αποστειρωμενου περιβαλλοντος. Κατα συνεπεια ας ευχαριστηθουμε τωρα οσο ακομα μπορουμε.
Οταν ο άνθρωπος σχεδιαζει ο Θεός γελαει.@dimsonic
Στάσου γιατί παρουσίάζεις το θέμα ώς θέμα τύχης και όχι επιλογών.
Για μενα η επιλογή πόλης , επαγγέλματος...... οδού που θα μένω, γάμου....τεκνοποιίας ήταν σχεδιασμένα με χαρτί και μολύβι , από την πρώτη Λυκείου.
Δεν λέω ότι η ζωή δεν μπορεί να στα φέρει όλα πάνω - κάτω , π.χ. σεισμός στην Τουρκία, αλλά ό,τι εξαρτάται από εμένα ......... το σχεδίασα από πολύ μικρός, με βασικό γνώμονα να μην ταλαιπωρηθώ ποτέ στη ζωή μου ?.
To "πρόβλημα" με τον σχεδιασμό σου και στις δύο περιπτώσεις είναι ότι το γραφείο δεν ήταν προσβάσιμο από το σπίτι πεζή.Οταν ο άνθρωπος σχεδιαζει ο Θεός γελαει.
Προφανως οταν εφυγα απο το κεντρο τα ειχα υπολογισει ολα. Μιση ωρα με αυτοκινητο στη μια συν ψαξιμο για στάθμευση 35 στην αλλη κι ας ηταν 18 χιλιόμετρα μακρυτερα. Κι η βενζινη...μας τη χαριζανε.
Μετα τελειωσε η ανάπτυξη
Εχεις καλη αισθηση χιουμορ.To "πρόβλημα" με τον σχεδιασμό σου και στις δύο περιπτώσεις είναι ότι το γραφείο δεν ήταν προσβάσιμο από το σπίτι πεζή.
Το πρώτο σπίτι που αγόρασα, και το έκανα σπίτι -γραφείο (ήμουν ο πρώτος που εισήγαγε στην πόλη τον θεσμό "σπίτι -γραφείο") , και όλοι μου έλεγαν "ΔΕΝ θα δουλέψει....θα σε κουράσει, πρέπει να αλλάζεις παραστάσεις- να ξέρεις που τελειώνει και που αρχίζει η δουλειά" και άλλα τέτοια, ήταν στα 50 μέτρα από τα Δικαστήρια, και ναι το αγόρασα γι αυτόν ΑΚΡΙΒΩΣ τον λόγο. Δούλεψε για 23 έτη.Εχεις καλη αισθηση χιουμορ.
Εσυ ειχες σπιτι γραφειο διπλα στα δικαστήρια?
Εγω επρεπε να εχω διπλα σε 3 πολεοδομίες διευθυνση τεχνικων υπηρεσιων νομαρχια 2 κτηματολογικα γραφεια που έπρεπε να επισκέπτομαι τουλαχιστον καθημερινά και το αντικείμενο της ημερας μπορει να ηταν 10 χιλιόμετρα ή 60 χιλιόμετρα μακρυα.
Δεν εχουν συναφεια τα επαγγέλματα μας ουτε κοινο τοπο. Αυτα που λες δεν έχουν εφαρμογή για μηχανικους. Εκτος ισως απο αφεντικα μετα απο 30 χρόνια. Οι μηχανικοί εχουν γραφειο σχουν και πεδιο. Προσωπικα μεχρι και τις τελευταίες μερες ημουν μαχιμος στο πεδιοΤο πρώτο σπίτι που αγόρασα, και το έκανα σπίτι -γραφείο (ήμουν ο πρώτος που εισήγαγε στην πόλη τον θεσμό "σπίτι -γραφείο") , και όλοι μου έλεγαν "ΔΕΝ θα δουλέψει....θα σε κουράσει, πρέπει να αλλάζεις παραστάσεις- να ξέρεις που τελειώνει και που αρχίζει η δουλειά" και άλλα τέτοια, ήταν στα 50 μέτρα από τα Δικαστήρια, και ναι το αγόρασα γι αυτόν ΑΚΡΙΒΩΣ τον λόγο. Δούλεψε για 23 έτη.
Τώρα πλέον είμαι στα 500 μέτρα από τα Δικαστήρια, αλλά δεν με χαλάει.....το περπατάω μια χαρά , σιγά την απόσταση.
Επίσης γι αυτό διάλεξα την Κοζάνη, και όχι τη Θεσσαλονίκη, όπου "Δικηγόρησα" και εκεί για 7 έτη, διότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να την φάω στα πήγαινε - έλα.
Εδώ όλα περπατιούνται, κτηματολόγια, ΔΟΥ, όλες οι υπηρεσίες.....
Τίποτα δεν έτυχε.....απλά πέτυχε. ?
Είδες, πάλι στα λόγια μου έρχεσαι.Δεν εχουν συναφεια τα επαγγέλματα μας ουτε κοινο τοπο. Αυτα που λες δεν έχουν εφαρμογή για μηχανικους.
Και υπάλληλος να ήμουν, κοντά στη υπηρεσία μου θα έψαχνα να μείνω.LK, δεν μπορούν να το κάνουν όλοι αυτό που έκανες. Μου κάνει εντύπωση ότι κανείς από τους δύο σας δεν έχει αναφέρει το κύριο συστατικό του να "πετύχει", το να μην είσαι υπάλληλος δηλαδή.
Ναι, αλλά όχι να αγοράσεις.Και υπάλληλος να ήμουν, κοντά στη υπηρεσία μου θα έψαχνα να μείνω.
Προφανώς.Ναι, αλλά όχι να αγοράσεις.
Διότι αύριο-μεθαύριο μπορεί να άλλαζες εργοδότη.