Γιατί με μηχανάκι, βγάζεις περισσότερες γκόμενες και από τους κιθαρίστες....καλά για drummers δεν αναφέρω!!!!!! Κατάλαβες φίλος???
Η αλήθεια είναι πως ήταν πιο εύκολο σε μεταμεσονύκτιες ραδιοφωνικές εκπομπές....γιατί...έβγαλες με τις κιθάρες??
καλά και στην εποχή μας πήγαινες με 125 cc στα 18 και οδηγούσες μετά ZZR 1000.Θα πεθάνει κόσμος. Προσωπικά λύνει τα χέρια μου , δεν ξέρω ποιο είναι το πνεύμα του Νόμου αλλά επί της ουσίας θα πιάσουν τιμόνι μηχανής αρκετοί " αυτοδίδακτοι "
μια απλή ευθεία στην οδό Δεκελείας πχ , όλα τα μηχανάκια οδηγούν στη λωρίδα - ρεύμα μου .
οχι για 125, αλλα για μεχρι 125, < γνησίως, αλλα απο τοτε περασαν πολλά έτη ?Δεν ισχυε ποτε αυτο για τα 125 κυβικα.
Ισχυε για τα 50cc, με εξετασεις οδηγησης απο τροχαια.
Για 125 κυβικα επρεπε να δωσεις εξετασεις σε θεωρητικα και πρακτικα, μεσω ΚΕΘΕΥΟ.
Οποιος εχει διπλωμα για 125, σε 2 ετη μπορει να το αλλαξει και να το κανει απεριοριστων κυβικων.
Ακριβώς αυτό. Μένω σε μικρή πόλη και τα μηχανάκια είναι το βασικό στοιχείο υποβάθμισης της ποιότητας ζωής. Θόρυβος, ρύπανση, κυκλοφοριακό χάος. Επίσης έχουμε δεκάδες παιδιά τραυματισμένα ή σκοτωμένα (ναι, ακόμα δεν φοράνε κράνος).Οι μηχανές και τα μηχανάκια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα των Ελληνικών πόλεων και ένας τεράστιος παράγοντας της υποβάθμισης της ποιότητας της ζωής μας (η συντριπτική πλειοψηφία των οδηγών τους δεν τηρεί κανένα κανόνα οδηγικής και κοινωνικής συμπεριφοράς, ηχορυπαινει, παρκάρει όπου γουστάρει και ρισκάρει τη ζωή του και των άλλων οδηγώντας σαν ζογκλέρ μεταξύ των κινουμένων αυτοκινήτων αλλά και φυσικά πάνω σε πεζοδρόμια, πεζόδρομους και πλατείες).
Καλά που να πάρεις και την ΠΑΤΗΣΙΩΝ.
πάει ο φραπές και η τΕροπιτα σύννεφο...
πέταξε το χαρτί στον δρόμο,
Tο βασικό στοιχείο υποβάθμισης της ποιότητας ζωής δεν είναι τα μηχανάκια .Ακριβώς αυτό. Μένω σε μικρή πόλη και τα μηχανάκια είναι το βασικό στοιχείο υποβάθμισης της ποιότητας ζωής.
Δεν έχεις δει οδηγούς με smart που νομίζουν ότι οδηγούν δίκυκλο?Οι οδηγοί αυτοκινήτων εξίσου κάφροι είναι και το μόνο που τους σταματάει να κάνουν τα ίδια με τις μηχανές είναι ο όγκος του οχήματος.
Οι οδηγοί αυτοκινήτων εξίσου κάφροι είναι και το μόνο που τους σταματάει να κάνουν τα ίδια με τις μηχανές είναι ο όγκος του οχήματος.
Στον ανοικτο δρομο,