Ελεύθερος αυτοκινήτου

Ναι, αλλά όχι να αγοράσεις.

Διότι αύριο-μεθαύριο μπορεί να άλλαζες εργοδότη.
Προφανώς.

Θα νοίκιαζα κοντά.

Ξέρεις υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων, που συνειδητά κάνουν τη ζωή τους δύσκολη,.

Π.χ. ένα σκασμό δικαστές, που και παχυλά πληρώνονται......αλλά προτιμούν να κάνουν το δρομολόγιο π.χ. Κοζάνη (όπου υπηρετούν) - Θεσσαλονίκη (όπου μένουν) κάθε μέρα, 3 φορές την εβδομάδα, γιατί τους "χαλάει να μένουν σε μικρή πόλη".

Να πώ ότι είχαν και καμία κοινωνική ζωή, και να ταν κάθε μέρα στα "γούστα" να τους καταλάβω.

Και μετά γκρινιάζουν....Νοίκιασε ωρε μια γκαρσονιέρα εκεί όπου υπηρετείς, να μην σε τρων τα πέρα δώθε.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ξέρεις υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων, που συνειδητά κάνουν τη ζωή τους δύσκολη,.
Το ξέρω πολύ καλά.

Εκτός του ότι έχω στο σπίτι μου ένα πλήρες εργασιακό περιβάλλον εδώ και είκοσι χρόνια (απομονώθηκα στην Πανδημία, με τεράστια χαρά και μηδενική προετοιμασία), το γραφείο μου απέχει ένα λεπτό με το αυτοκίνητο και 20 λεπτά με τα πόδια (κυρίως διότι υπάρχει μία απαράδεκτης κλίσης ανηφόρα). Αν μετακομίσω, θα το κάνω μόνο για να μένω ΜΕΣΑ στο γραφείο.

Για εξηγείστε μου ρε μάγκες, άμα κάποιος θέλει να πάει σούπερ μάρκετ να πάρει δύο κιβώτια μπύρες, τι κάνει?

Παίρνει ταξί ή κάνει τον Σουγκλάκο ασούμε?
Κάνει παραγγελία μέσω internet και του τα φέρνουν στην πόρτα. 

Πέθανε το αυτοκίνητο. Ακριβυνε. Μου έλεγαν πλούσιος ήταν ο παππούς σου, έφερε το πρώτο αυτοκίνητο. 

Με την κρίση να προχωράει θα κυκλοφορεί αυτοκίνητο στην πόλη και θα τον σταματάνε, θα τον βγάζουν και θα τον ξεκοιλιαζουν με το στιλέτα, τη συνοδηγό δεν τολμώ να γράψω τι θα της κάνουν και θα φύγουν ουρλιαζοντας με το αμάξι του άμοιρου με αυτόν δεμένο στο καπό πυροβολώντας με τα Ούζι από τα παράθυρα. 

Αλλάζουν τα πράγματα. Θα πηγαίνουν όσοι δουλεύουν με το μετρό και μέχρι νσ φτάσουν στις αποβάθρες θα πηγαίνουν προσεκτικά από τα στενά στο σπίτι για να αποφύγουν τη ληστεία και το βιασμό. 

Στα γκέτο των πλούσιων? μόνο εξωτικά αυτοκίνητα  γιατί εκεί θα φυλάει ο OCP που θα έχει αγοράσει την αστυνομία και θα έχει γεμίσει τους δρόμους με ED-209?

8 λεπτά πριν, manosx είπε

Η πανδημία ήταν ευκαιρία να γλιτώσω τα πολλά χιλιόμετρα. 

Πηγαίνω στο γραφείο πλέον 1-2 φορές την εβδομάδα και η υπόλοιπη ημέρα μου είναι στο γραφείο του σπιτιού. 

Αυτοκίνητο έχουμε εδώ στας εξοχάς, βάζω και το σκύλο στο πορτ μπαγκαζ και πάμε βόλτα στο βουνό. 

Σε 2-3 χρόνια λέω να πάρω και ένα φουλ ηλεκτρικό (έχουμε 2 hybrid) με πολλές οθόνες που είναι και αθόρυβα.  

Εγώ από χθες δεν μπορώ να το βάλω μπροστά και έχω σκάσει.

Μπαταρία είναι, μίζα?

Προσπάθησα και με καλώδια αλλά και πάλι δεν παίρνει το ρημάδι γμτ.

Τόσα χρόνια ονειρεύομαι το αυτοκίνητο που θα καίει τσίσα.

Ούτε βενζίνες ούτε τίποτα.

Θα έχω και στο πορτμπαγκάζ ένα κιβώτιο μπύρες (όπως είχα παλιά), και δεν θα χρειάζομαι τίποτα άλλο.

Πίνεις - γεμίζεις δηλαδή.

Εγώ από χθες δεν μπορώ να το βάλω μπροστά και έχω σκάσει.

Μπαταρία είναι, μίζα?

Προσπάθησα και με καλώδια αλλά και πάλι δεν παίρνει το ρημάδι γμτ.
Αμα γυρνάει η μίζα η μπαταρία είναι. Την είχες αφορτιστη γιστι μάλλον δεν το κινούσες πολύ και με το κρυο παράλληλα έπεσε πολύ και αν ήταν και παλιά αλλοίωσε στοιχεία και δεν δίνει αρκετό ρεύμα. Και με καλώδια δεν μπορεί να δώσει πλέον αρκετό ρεύμα, Χαχαχαχαχαχα ???

Βάλτο μπροστά με καινούργια ή με μπαταρία ενός φίλου και μετά μέτρησε με πολύμέτρο όταν δουλεύει να δεις τι volt βγάζει. Άναψε τα φώτα κλπ, και μέτρα. Για να δεις αν είναι εντάξει το δυναμό, ο ανορθωτής. Χαχαχαχαχα 

Αμα γυρνάει η μίζα η μπαταρία είναι. Την είχες αφορτιστη γιστι μάλλον δεν το κινούσες πολύ και με το κρυο παράλληλα έπεσε πολύ και αν ήταν και παλιά αλλοίωσε στοιχεία και δεν δίνει αρκετό ρεύμα. Και με καλώδια δεν μπορεί να δώσει πλέον αρκετό ρεύμα, Χαχαχαχαχαχα ???

Βάλτο μπροστά με καινούργια ή με μπαταρία ενός φίλου και μετά μέτρησε με πολύμέτρο όταν δουλεύει να δεις τι volt βγάζει. Άναψε τα φώτα κλπ, και μέτρα. Για να δεις αν είναι εντάξει το δυναμό, ο ανορθωτής. Χαχαχαχαχα 

Κι εγώ αυτό πιστεύω.

Αλλά που να βρω πολύμετρα και τέτοια τώρα.

Κι εγώ αυτό πιστεύω.

Αλλά που να βρω πολύμετρα και τέτοια τώρα.
γι αυτό και εγώ και ιδιαίτερα μετά την πανδημία τα έχω όλα, και πολύμετρο, και εκκινητή και περίστροφο?.

Όταν κατάλαβα πως δημιουργούν πλέον κρίσεις και τις μετατρέπουν σε επιχειρηματικές ευκαιρίες ?χειραγωγώντας τον πληθυσμό απροκάλυπτα για να κερδίζουν τεράστια ποσά συγκεκριμένα πολυεθνικά ιδιωτικά συμφέροντα??, είμαι έτοιμος για επιβίωση και σιγά σιγά οργανώνω και ομάδες

Εχθές με κάτι φίλους συμμετείχαμε σε ανάλογη άσκηση, παραθέτω τα πλάνα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
γι αυτό και εγώ και ιδιαίτερα μετά την πανδημία τα έχω όλα, και πολύμετρο, και εκκινητή και περίστροφο?.

Έλα ρε εντάξει, περίστροφο έχουμε όλοι.

Τα άλλα όμως τι να τα κάνω?

Για μια φορά στο τόσο που μπορεί να τύχει να τα χρησιμοποιήσω?

Για μια φορά στο τόσο που μπορεί να τύχει να τα χρησιμοποιήσω?
Μη σκέφτεσαι με σημερινά δεδομένα.

Σκέψου πως οι εξωγήινοι στην αυριανή εισβολή θα μας χτυπάνε με ΗΜΠ

Θα μας χτυπάνε μαζί με τους κερδοσκόπους.?

Σκέψου πως οι εξωγήινοι στην αυριανή εισβολή θα μας χτυπάνε με ΗΜΠ

Και θα τους διώξεις με τον φορτιστή και το πολύμετρο ασούμε?

Και θα τους διώξεις με τον φορτιστή και το πολύμετρο ασούμε?
Αυξάνω με τα κατάλληλα items τις πιθανότητες επιβίωσης και ανατροπής.

Θα οργανωθούμε και θα τους ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ. ?

Χρησιμοποιώ ποδήλατο φανατικά σε όλες μου τις  μετακινήσεις ανεξαρτήτως καιρού.πουλησα πέρυσι τη βέσπα μου και πήρα mountain bike και ένα κουρσακι..το αυτοκίνητο μόνο για τις οικογενειακές μετακινήσεις και καμιά φορά μόνος για να ακούω την τουρμπίνα και τη σκαστρα...χαχα

Έχω 2 αυτοκίνητα.

Ένα ιστορικό και ένα άλλο για πιο glam εμφανίσεις.?.

Και τα δύο φυλάσσονται σε κλειστό γκαράζ.

Και τα δύο είναι σε κατάσταση βιτρίνας - αντιπροσωπείας....με ελάχιστα χιλιόμετρα.

Αξίζει να σημειώσω ότι η fiva ((the Fédération Internationale des Véhicules Anciens), που μου  χορήγησε τα πιστοποιητικά ιστορικότητας, το έβγαλε κατηγορία Α2 (Α1 είναι το απόλυτο εργοστασιακό , Ε είναι το χειρότερο) , έχασα δηλαδή έναν βαθμό, γιατί άλλαξα ....... τα λάστιχα ........τα μαμά ?.

Τα τελευταία 20 χρόνια + ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποιώ αυτοκίνητο.

Μένω καράκεντρο και σε έναν δρόμο που έχει τα πάντα, άρα για τις καθημερινές μου ανάγκες το πολύ να περπατήσω 50 μέτρα.

Το γραφείο μου είναι κάτω από το σπίτι μου, και τα studios μου , πάνω από το σπίτι μου.

Τα δικαστήρια σε απόσταση 600 μέτρων και η πιο μακρινή υπηρεσία στα 3 χιλιόμετρα.

Πάω παντού με τα πόδια, ό,τι καιρό και να έχει.

Όταν έμενα και Θεσσαλονική, τότε χρησιμοποιούσα το αυτοκίνητο , απλά για να μεταβώ εκεί και μετά έμπαινε στο γκαραζ.

Θεσσαλονίκη (και έμενα Χαριλάου) πάντα με τα πόδια κέντρο, ή αν είχε κακό καιρό, ταξί ή και λεωφορείο .

Τα αυτοκίνητα μου τα κρατάω γιατί μου αρέσουν, τα βγάζω μια φορά τους 2 μήνες εναλλάξ για συντήρηση και καμία κοντινή Κυριακάτικη βόλτα.

Θεωρώ τη χρήση αυτοκινήτου για δουλειές εντελώς άκυρη και με καταπιέζει.

Προτιμώ να ξεκινήσω νωρίτερα και να περπατήσω και 6 χιλιόμετρα (πήγαινε - έλα)......μου αρέσει πολύ το περπάτημα.

Υ.Γ., Είχα και μηχανή , επίσης για βόλτες, αλλά την πούλησα το 2014 .....γιατί πλέον τις φοβάμαι.
Τι είναι???

Τι είναι???
94756cb5-0e9d-4dfa-989e-7bd63e0371a9_m12.jpeg

76893fer-1962-63-ferrari-250-gto-berlinetta.png

Trending...

Νέα θέματα

Back