Έχω 2 αυτοκίνητα.
Ένα ιστορικό και ένα άλλο για πιο glam εμφανίσεις.?.
Και τα δύο φυλάσσονται σε κλειστό γκαράζ.
Και τα δύο είναι σε κατάσταση βιτρίνας - αντιπροσωπείας....με ελάχιστα χιλιόμετρα.
Αξίζει να σημειώσω ότι η fiva ((the Fédération Internationale des Véhicules Anciens), που μου χορήγησε τα πιστοποιητικά ιστορικότητας, το έβγαλε κατηγορία Α2 (Α1 είναι το απόλυτο εργοστασιακό , Ε είναι το χειρότερο) , έχασα δηλαδή έναν βαθμό, γιατί άλλαξα ....... τα λάστιχα ........τα μαμά ?.
Τα τελευταία 20 χρόνια + ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποιώ αυτοκίνητο.
Μένω καράκεντρο και σε έναν δρόμο που έχει τα πάντα, άρα για τις καθημερινές μου ανάγκες το πολύ να περπατήσω 50 μέτρα.
Το γραφείο μου είναι κάτω από το σπίτι μου, και τα studios μου , πάνω από το σπίτι μου.
Τα δικαστήρια σε απόσταση 600 μέτρων και η πιο μακρινή υπηρεσία στα 3 χιλιόμετρα.
Πάω παντού με τα πόδια, ό,τι καιρό και να έχει.
Όταν έμενα και Θεσσαλονική, τότε χρησιμοποιούσα το αυτοκίνητο , απλά για να μεταβώ εκεί και μετά έμπαινε στο γκαραζ.
Θεσσαλονίκη (και έμενα Χαριλάου) πάντα με τα πόδια κέντρο, ή αν είχε κακό καιρό, ταξί ή και λεωφορείο .
Τα αυτοκίνητα μου τα κρατάω γιατί μου αρέσουν, τα βγάζω μια φορά τους 2 μήνες εναλλάξ για συντήρηση και καμία κοντινή Κυριακάτικη βόλτα.
Θεωρώ τη χρήση αυτοκινήτου για δουλειές εντελώς άκυρη και με καταπιέζει.
Προτιμώ να ξεκινήσω νωρίτερα και να περπατήσω και 6 χιλιόμετρα (πήγαινε - έλα)......μου αρέσει πολύ το περπάτημα.
Υ.Γ., Είχα και μηχανή , επίσης για βόλτες, αλλά την πούλησα το 2014 .....γιατί πλέον τις φοβάμαι.