Αγορά αυτοκινήτου, ναι ή ου?

Aragorn23

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπέρα!

Σκέφτομαι να παρώ αμάξι που κοστίζει περί τα 14.000 (δεν έχει σημασία μάρκα κτλ..). Το θέμα είναι ότι με όλα αυτά που διαβάζω στο περί επικαιρότητας, με έχουν προβληματίσει πάρα πολύ αναφορικά με το εάν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για μια τέτοια αγορά (κοινώς τα έχω παίξει λίγο...).Εσείς τι λέτε??

Θενκ γιου!

Μήπως υπάρχουν πιο αρμόδια fora για μια τέτοια συζήτηση;

Δεν τραβάω κανά ιδιαίτερο ζόρι, αλλά όσο κι αν κοχλάζουν τα Περί Επικαιρότητας...μουσικό forum είμαστε. ;)

Καλά, δεν ρώτησα ποιο να πάρω ή τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, απλά με όλα αυτά τα περι επικαιρότητας είπα να πάρω και μια άποψη όσον αφορά το θέμα της αγοράς καθεαυτό...

Πρεπει να μας πεις την ακριβη οικονομικη σου κατασταση (ποσα λεφτα εχεις στη τραπεζα,που δουλευεις & ποσο σιγουρη ειναι η δουλεια σου,ποσα χρηματα βγαζεις,αν εχεις δανεια,τι ενοικιο/δοση πληρωνεις,αν εχεις παιδια κτλ,κτλ) για να σου πουμε,και δεν νομιζω να θελεις.

Το μονο που σιγουρα μπορω να σου πω,ειναι οτι αν παει στραβα το δημοψηφισμα και βγουμε απο το ευρω το αυτοκινητο θα σου ειναι εντελως αχρηστο μια και δεν θα υπαρχει βενζινη.

Superfunk είπε:
Πρεπει να μας πεις την ακριβη οικονομικη σου κατασταση (ποσα λεφτα εχεις στη τραπεζα,που δουλευεις & ποσο σιγουρη ειναι η δουλεια σου,ποσα χρηματα βγαζεις,αν εχεις δανεια,τι ενοικιο/δοση πληρωνεις,αν εχεις παιδια κτλ,κτλ) για να σου πουμε,και δεν νομιζω να θελεις.

Το μονο που σιγουρα μπορω να σου πω,ειναι οτι αν παει στραβα το δημοψηφισμα και βγουμε απο το ευρω το αυτοκινητο θα σου ειναι εντελως αχρηστο μια και δεν θα υπαρχει βενζινη.
Γιγαντα τον εστειλες τον ανθρωπο!!!!

Μιας και ειναι δουλεια μου θα σου πρωτινα μεταχειρησμενο,καθως οι τιμες εχουν πεσει κατακορυφα και επισης οτι το καινουριο πλεον χανει δραματικα γρηγορα τη αξια του σε σχεση με αλλες εποχες....

αν θες ριξε ενα ματι στο λινκ τις υπογραφης μου ισως βρεις κατι.....

Πάρε βέσπα.

Πάει παντού, κάνει τα πάντα καίει λίγο.

Αν έχει καβάτζα να φας και spare μετρητά και θες κλουβιέρα ντε και καλά, πάρε ένα μεταχειρισμένο. Αν ξεμείνουμε από πετρέλαιο θα τα κάνουμε γκαζοζέν.

Αν δεν θες/έχεις τίποτα παραπάνω, πάρε ποδήλατο.

Αλλιώς περπάτα.

Καλά, μεταχειρισμένο έχω βρεί, αλλά σε άψογη κατάσταση!!

Το αυτοκίνητο θα αποπληρωθεί αμέσως (σε μετρητά) απλά αγχώνομαι λίγο για το μετά, αυτό που λέει δλδ και ο SF, τώρα προς το παρόν ΟΚ είμαι, μετά??

Anyway, μη σας πρήζω κιόλας...Thanx for the answers!!!

Μη σκας,αν εχεις καμμια διακοσουμπα στη τραπεζα (εκτος Ελλαδας φυσικα),δικο σου σπιτι (χωρις δανειο) και καμμια δουλεια που να μην παιζεται το κεφαλι σου καθε μερα (δηλ.ανηκεις στο 5% του εργασιακου δυναμικου της χωρας),προχωρα αφοβα.

Superfunk είπε:
Μη σκας,αν εχεις καμμια διακοσουμπα στη τραπεζα (εκτος Ελλαδας φυσικα),δικο σου σπιτι (χωρις δανειο) και καμμια δουλεια που να μην παιζεται το κεφαλι σου καθε μερα (δηλ.ανηκεις στο 5% του εργασιακου δυναμικου της χωρας),προχωρα αφοβα.
;D ;D ;D ;D

Διακοσούμπα δεν παίζει ούτε για πλάκα!!Δάνειο επίσης δεν έχω και είμαι δικηγόρος, άρα ελευθερος επαγγελματίας...!!Να μου πείς βέβαια, έτσι που πάμε κατα διαβόλου, μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος για το οτιδήποτε??Μπορεί η κατάσταση αυτή να τραβήξει 5-10 χρόνια (η αβεβαιότητα, όχι η κρίση, αυτή θα κρατήσει παραπάνω δυστυχώς...) Θένξ πάντως!

Πάρε τα 14-πόσα χιλιάρικα έχεις και βάλ'τα σε ένα σεντούκι ή θάψ'τα*...Και από τον Μάρτιο και μετά (το νωρίτερο) ή 2 χρονάκια μετά (το αργότερο) με τα ΜΙΣΑ από αυτά θα μπορέσεις να αγοράσεις για ΠΛΑΚΑ μια μεταχειρισμένη SLK, Ζ4, Α5 κ.τ.λ....

* Η πρόταση μου δεν ισχύει αν τα έχεις στην τράπεζα....

Πήγαινε δώστα όλα και πάρτα τενεκέδες λάδι, και το πολύ μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο σε βλέπω να δίνεις τενεκέ για σπίτι, τενεκέ για σπίτι, μιλάμε θα κερδίσεις τη μονόπολυ όλη δική σου, οι Γερμανοί είναι φίλοι μας λέμε ρεεεε  :)

Ρε φίλε πραγματικά αν έχεις αυτοκίνητο μήν αγοράζεις άλλο αυτη τη στιγμή η τίμες στη χώρα που ζούμε μόνο πιο κάτω θα πηγαίνουνε εκτός βεβαια και αν τα στείλουμε όλα στο εξωτερικό...δλδ τόσοι και τόσοι που έχουν επενδύση λεφτά σε αυτοκίνητα μαντράδες κτλπ που κλείσαν λογο κρίσης δέν σου λένε τπτ? πάρε καμια telecaster...lol

Η αλήθεια είναι ότι το έκλεισα...Και εγώ φοβάμαι για το τι μέλλει γενέσθαι, αλλά πολλοί λόγοι επιβάλλουν την αγορά του όπως το γεγονός ότι δεν έχω, ότι σε κάνα χρόνο παντρεύομαι και θα πρέπει να υπάρχει αμάξι κτλ....Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά...Ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως!!

Χαχαχα!!Ναι, το σκέφτηκα!!Έθεσα βέβαια κάποιους απαράβατους όρους, όπως ένα δωμάτιο μόνο για τις κιθάρες μου και τα υπόλοιπα όργανα!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back