Ελεύθερος αυτοκινήτου

Πριν διαβάσω όλα τα ποστ, superfunk είσαι θεός και 100 χρόνια μπροστά!!!! Δεν υπάρχει χειρότερο από το να οδηγείς εκεί μέσα ανάμεσα σε όλους τους κάφρους.

Οι αμαξάκιδες/ μηχανακιδες... κάγκουρες κοινώς, είναι η μάστιγα της Ελλάδας και δείγμα του ανύπαρκτου επιπέδου που έχουν και ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ στους πάντες με το έτσι θέλω.

Δυστυχώς μένω εκτός Αθηνών και είναι αδύνατο να το εφαρμόσω και εγώ, θα το θελα πολύ πάντως.

Για αυτό είναι η Ελλάδα έτσι, είναι πολλοί και κάνουν πολύ θόρυβο και είναι πολύ μ@λ@κ3Σ??

Οι αμαξάκιδες/ μηχανακιδες... κάγκουρες κοινώς
Εγώ δεν νιώθω κάγκουρας. Επειδής δηλαδή κάνω κανα πατηλίκι?

Και μικρός όταν έκανα σούζες με το ΧΤ μέσα στην κίνηση, πρόσεχα

Δεν είναι έτσι όπως τα λες.

χαχαχαχαχαχαχαχαχα?

Εγώ πάντως με τους ποδηλάτες τα έχω και αυτούς με τα πατίνια.

Μιλάμε δεν τους μπορώ καθόλου αλλά τι να κάνω.

Αναγκάζομαι να τους προσέχω να μην τους πατήσω.

Έχω καλή ψυχή?

Εγώ πάντως με τους ποδηλάτες τα έχω και αυτούς με τα πατίνια.

Μιλάμε δεν τους μπορώ καθόλου αλλά τι να κάνω.

Αναγκάζομαι να τους προσέχω να μην τους πατήσω.

Έχω καλή ψυχή?
Χθες έπεσε πάνω στο δεξιό πισινό φτερό του αυτοκινήτου μου βγαίνοντας από στενό με "χίλια" ένας κάγκουρας με ηλ.πατίνι

Ευτυχώς με αποτέλεσμα μόνο κάτι αχνές γρατζουνιές στην λαμαρίνα.

Χθες έπεσε πάνω στο δεξιό πισινό φτερό του αυτοκινήτου μου βγαίνοντας από στενό με "χίλια" ένας κάγκουρας με ηλ.πατίνι

Ευτυχώς με αποτέλεσμα μόνο κάτι αχνές γρατζουνιές στην λαμαρίνα.
Έχω μεγάλο θέμα με αυτούς δυστυχώς.

Πραγματικά μισώ τον τρόπο που οδηγούν με τα ποδήλατα και τα πατίνια ανάμεσα από τα αυτοκίνητα και κινδυνεύουν και αυτοί και οι υπόλοιποι πεζοί.

Ευτυχώς που δεν γυμνάζομαι πια, τα παράτησα όλα γιατί συνήθως κατέβαινα κάτω και τους έσπρωχνα και αμα αντιδρούσαν τους χτυπούσα.

Τώρα είμαι κότα?

Δεν έχω αντοχή.

Μου έπιασε το χέρι δυνατά προχθές ο μικρός για πλάκα και πόνεσα?

Επειδή ήμουν πολύ δυνατός, θυμούνται οι περισσότεροι ? είχα ξεχάσει για δεκαετίες πως είναι να πονάς ακόμα και με καθημερινές κινήσεις, με σκυψίματα, νιώθω λοιπόν ανασφάλεια και κάνω την κότα.

γιατί θα βγει κανας νέος που κάνει MMA η kick box ή και παρέα και θα με δείρει.

Ενώ παλια τους έδερνα εγώ και μαχαίρι να βγαζαν δεν με ένοιαζε. χαχαχαχαχαχαχαχαχα?

Πάντως κάτι πρέπει να γίνει.
 Παρόλο που έγιναν φιλότιμες προσπάθειες ανά καιρούς και μεταρρυθμίσεις ώστε να αποκτήσουμε ορθή κυκλοφοριακή αγωγή, δυστυχώς τα πράγματα χειροτερεύουν.

Είναι και οι ρυθμοί, η κρίση, παίζουν ρόλο στη ψυχολογία, τη διάθεση και την κοινωνική συμπεριφορά. ε? Το ξέρω έτσι είναι.

Είναι πολλά αλλά δεν τους μπορώ.

Καλά και εγώ δεν είμαι τέλειος, τις κάνω τις ΜΛΚΣ μου, όχι πολύ συχνά, το μόνο που τηρώ ευλαβικά είναι το να προσέχω που παρκάρω το αμάξι για να μην εμποδίζω τη διέλευση πεζών σε πεζοδρόμια, ράμπες κλπ . με τη μηχανή δυστυχώς κάνω "παρασπονδίες" Αλλά ρε παιδί μου δεν τις σέβονται και στο παρκάρισμα στο δρόμο. Τις ρίχνουν χάμω. ?

Αν έχουμε δεύτερη τετραετία ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ?πάντως και συνεχίσουν οι οικονομικές του μεταρρυθμίσεις, ??  θα ακολουθήσω αναγκαστικά τον δρόμο του @Superfunk

Μπορεί να πάω και εγώ σε καμία εταιρεία να μου παρέχουν αμάξι, έχω καλό βιογραφικό στις πωλήσεις.

Το έκανα παλιά, δούλευα σε φαρμακευτική και μου είχαν παραχωρήσει αυτοκίνητο, είναι cool

θα του πω να με πάρει υπάλληλο, κλητήρα και να μου δώσει κανα σκούτερ  εκεί να του κάνω θελήματα?

Τι αμάξια είναι?
A!

Κοίτα βασικά δεν είναι τί είναι, αλλά πώς είναι.

Το ένα του 1983 , 40 ετών σήμερα, με 130.000 χιλιόμετρα.

Το άλλο του 2001, 22 ετών σήμερα, με 125.000 χιλιόμετρα.

Είναι σαν να βγήκαν μόλις από την αντιπροσωπεία, και ειλικρινά ρίχνω πολύ γέλιο με τους γκαραζιέριδες όταν τα πάω για σέρβις.?

ΑΕ80.jpg

Ε46.jpg

Οι φωτό φαντάζομαι ότι είναι από την εξοχική σου βίλα.

Να ρωτήσω εγώ τώρα, αν τα βγάζεις μια φορά το δίμηνο, οι μπαταρίες τους πώς πάνε?

Οι φωτό φαντάζομαι ότι είναι από την εξοχική σου βίλα.

Να ρωτήσω εγώ τώρα, αν τα βγάζεις μια φορά το δίμηνο, οι μπαταρίες τους πώς πάνε?
Από τη Βίλλα της Τίας είναι. Εγώ δεν έχω σπίτια στας εξοχάς.

Τα χω μούρη με μούρη στο γκαράζ, και στατιστικά  το ένα θα δουλέψει για να πάρει το άλλο....αν χρειαστεί.

Αλλά αλλάζω μπαταρία κάθε 3 χρόνια ούτως ή άλλως και στα 2.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τα χω μούρη με μούρη στο γκαράζ, και στατιστικά  το ένα θα δουλέψει για να πάρει το άλλο....αν χρειαστεί.

Αλλά αλλάζω μπαταρία κάθε 3 χρόνια ούτως ή άλλως και στα 2.

Γιατί δεν παίρνεις έναν φορτιστή/συντηρητή μπαταρίας να τα έχεις πάντα φορτισμένα κι έτοιμα, και να μην χρειάζεται να αλλάζεις συχνά μπαταρία?

Αμα υπαρχει το χρημα.
2 μπαταρίες κάνουν 160 € το πολύ.

Δηλαδή σε βάθος 3 ετίας τίποτα.

Αν σκεφτείς ότι ξοδεύω 100 € βενζινη τον χρόνο και για τα δύο.....

Γιατί δεν παίρνεις έναν φορτιστή/συντηρητή μπαταρίας να τα έχεις πάντα φορτισμένα κι έτοιμα, και να μην χρειάζεται να αλλάζεις συχνά μπαταρία?
Μπαταρία αλλάζω από βίτσιο....θέλω να ειναι "καθαρα " αμάξια και στη μηχανή.

Με αυτη τη συχνότητα αλλαγης, δεν έπεσαν ΠΟΤΕ.

Μια δυο φορές χρειάστηκε να βάλω καλώδια.

Ασε που έχουν καλώδια με κινητη μπαταρια και στο παρκινγκ.

Βασικά όμως γιατι βαριέμαι.

2 μπαταρίες κάνουν 160 € το πολύ.

Δηλαδή σε βάθος 3 ετίας τίποτα.

Αν σκεφτείς ότι ξοδεύω 100 € βενζινη τον χρόνο και για τα δύο.....

Ένας πολύ καλός φορτιστής κάνει ένα 80άρι.

Θα αλλάζεις μπαταρία στην 5ετία το νωρίτερο.

EDIT: Με κάλυψες.

Εγώ επειδή δεν το κινώ συχνά, έχω καλώδιο με κλιπ για τον θετικό πόλο.

Όταν το κλειδώνω, βγάζω με μια κίνηση τον πόλο, και τον ξαναβάζω όταν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω πάλι.

Ένας πολύ καλός φορτιστής κάνει ένα 80άρι.

Θα αλλάζεις μπαταρία στην 5ετία το νωρίτερο.

Εγώ επειδή δεν το κινώ συχνά, έχω καλώδιο με κλιπ για τον θετικό πόλο.

Όταν το κλειδώνω, βγάζω με μια κίνηση τον πόλο, και τον ξαναβάζω όταν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω πάλι.
Τους ξέρω ναι.

Επίσης θα μπορούσα να βγάζω και τους πόλους , αλλά στο μπλε είναι δύσκολο γιατί οι Γερμανοί οι διάνοιες την έβαλαν πίσω (με δύσκολη πρόσβαση), (σου δίνουν βέβαια μπροστά + και - ) .

Το κόκκινο είναι Γιαπωνέζος σκυλί, και απλά δεν χαλάει...ποτέ.

Δυστυχώς μένω εκτός Αθηνών και είναι αδύνατο να το εφαρμόσω και εγώ, θα το θελα πολύ πάντως.

Ενταξει εννοειται ότι εκτος Αθηνων (ΔΗΜΟΥ Αθηναιων εννοω οχι κατι χωρια τυπου Κηφισιας,Γλυφαδας,Πολιτειας ,Χαλανδριου και αλλα κεφαλοχώρια) δεν παιζει ουτε για πλακα να μην εχεις αυτοκινητο, ευτυχως προσωπικα ΜΙΣΩ οτιδηποτε υπαρχει εκτος του ΜΙΚΡΟΥ δακτυλιου και ουδεποτε τον εγκαταλειπω (μονο για διακοπες και παλι μετα απο 15 μερες στη φυση γυριζω πισω .....τρομαγμενος απο την υπερβολικη  φυση  στην ζεστη και ασφαλη αγκαλια του ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΠΕΤΟΝ...που στο κεντρο της πολης εχει και το πλεονεκτημα οτι ειναι τζαμπα μουσειο μονΔερνισμου ? )

Ενταξει εννοειται ότι εκτος Αθηνων (ΔΗΜΟΥ Αθηναιων εννοω οχι κατι χωρια τυπου Κηφισιας,Γλυφαδας,Πολιτειας ,Χαλανδριου και αλλα κεφαλοχώρια) δεν παιζει ουτε για πλακα να μην εχεις αυτοκινητο, ευτυχως προσωπικα ΜΙΣΩ οτιδηποτε υπαρχει εκτος του ΜΙΚΡΟΥ δακτυλιου και ουδεποτε τον εγκαταλειπω (μονο για διακοπες και παλι μετα απο 15 μερες στη φυση γυριζω πισω .....τρομαγμενος στην αγκαλια του ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΜΠΕΤΟΝ ? )
Σε αυτό συμφωνώ.

Αν ζεις Αθήνα, θα ζήσεις......Δήμο Αθηναίων.

Επίσης Θεσσαλονίκη,  στο τετράγωνο. Παραλία,  Λ. Πύργο, μέχρι Βενιζέλου και το πολύ Ερμού .

Όλα τα άλλα είναι σαν να ζεις επαρχία και απλά να έχεις κοντά το κέντρο.

Εγώ από Κοζάνη είμαι πιο γρήγορα Τσιμισκή από ό,τι ήμουν όταν έμενα Χαριλάου ή όταν μένω τώρα που πάω Καλαμαριά.

Εγώ πάλι, για να κατέβω κέντρο, πρέπει να με πληρώσουν.

Και να με πληρώσουν καλά.

Αλλιώς ... ούτε από φωτογραφία δεν το θέλω.

Εγώ πάλι, για να κατέβω κέντρο, πρέπει να με πληρώσουν.

Και να με πληρώσουν καλά.

Αλλιώς ... ούτε από φωτογραφία δεν το θέλω.
Λογικό.

Το κέντρο είναι για να το ζεις στην καθημερινότητά του, με τα καλά ή τα κακά του.

Το να πας σαν τουρίστας, είναι μάταιο και άχρηστο.

Το κέντρο είναι για να το ζεις στην καθημερινότητά του, με τα καλά ή τα κακά του.

Δεν θα το άντεχα, είναι πνιγηρό.

Όλοι κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλο, σε μια θάλασσα μπετόν.

Θέλω παράθυρο, χώρο, ουρανό, κανένα δέντρο, μπαλκόνι.

Δεν θα το άντεχα, είναι πνιγηρό.

Όλοι κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλο, σε μια θάλασσα μπετόν.

Θέλω παράθυρο, χώρο, ουρανό, κανένα δέντρο, μπαλκόνι.
Το καταλαβαίνω.

Χρειάζεται και αυτό.

Εγώ μάλλον είμαι πιο πολύ σαν τον SF, αν και όταν πάω στο εξοχικό της Τιας, θέλω να μείνω ένα ΣΚ...π.χ.

Σου παραθέτω την υπέροχη θέα, μου ? μια τυπική Τρίτη, από τον top floor (studios) όταν βγήκα μπαλκόνι για ένα τσιγάρο.

P.H..jpg

Trending...

Νέα θέματα

Back