Χθες έπεσε πάνω στο δεξιό πισινό φτερό του αυτοκινήτου μου βγαίνοντας από στενό με "χίλια" ένας κάγκουρας με ηλ.πατίνι
Ευτυχώς με αποτέλεσμα μόνο κάτι αχνές γρατζουνιές στην λαμαρίνα.
Έχω μεγάλο θέμα με αυτούς δυστυχώς.
Πραγματικά μισώ τον τρόπο που οδηγούν με τα ποδήλατα και τα πατίνια ανάμεσα από τα αυτοκίνητα και κινδυνεύουν και αυτοί και οι υπόλοιποι πεζοί.
Ευτυχώς που δεν γυμνάζομαι πια, τα παράτησα όλα γιατί συνήθως κατέβαινα κάτω και τους έσπρωχνα και αμα αντιδρούσαν τους χτυπούσα.
Τώρα είμαι κότα?
Δεν έχω αντοχή.
Μου έπιασε το χέρι δυνατά προχθές ο μικρός για πλάκα και πόνεσα?
Επειδή ήμουν πολύ δυνατός, θυμούνται οι περισσότεροι ? είχα ξεχάσει για δεκαετίες πως είναι να πονάς ακόμα και με καθημερινές κινήσεις, με σκυψίματα, νιώθω λοιπόν ανασφάλεια και κάνω την κότα.
γιατί θα βγει κανας νέος που κάνει MMA η kick box ή και παρέα και θα με δείρει.
Ενώ παλια τους έδερνα εγώ και μαχαίρι να βγαζαν δεν με ένοιαζε. χαχαχαχαχαχαχαχαχα?
Πάντως κάτι πρέπει να γίνει.
Παρόλο που έγιναν φιλότιμες προσπάθειες ανά καιρούς και μεταρρυθμίσεις ώστε να αποκτήσουμε ορθή κυκλοφοριακή αγωγή, δυστυχώς τα πράγματα χειροτερεύουν.
Είναι και οι ρυθμοί, η κρίση, παίζουν ρόλο στη ψυχολογία, τη διάθεση και την κοινωνική συμπεριφορά. ε? Το ξέρω έτσι είναι.
Είναι πολλά αλλά δεν τους μπορώ.
Καλά και εγώ δεν είμαι τέλειος, τις κάνω τις ΜΛΚΣ μου, όχι πολύ συχνά, το μόνο που τηρώ ευλαβικά είναι το να προσέχω που παρκάρω το αμάξι για να μην εμποδίζω τη διέλευση πεζών σε πεζοδρόμια, ράμπες κλπ . με τη μηχανή δυστυχώς κάνω "παρασπονδίες" Αλλά ρε παιδί μου δεν τις σέβονται και στο παρκάρισμα στο δρόμο. Τις ρίχνουν χάμω. ?
Αν έχουμε δεύτερη τετραετία ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ?πάντως και συνεχίσουν οι οικονομικές του μεταρρυθμίσεις, ?? θα ακολουθήσω αναγκαστικά τον δρόμο του
@Superfunk
Μπορεί να πάω και εγώ σε καμία εταιρεία να μου παρέχουν αμάξι, έχω καλό βιογραφικό στις πωλήσεις.
Το έκανα παλιά, δούλευα σε φαρμακευτική και μου είχαν παραχωρήσει αυτοκίνητο, είναι cool
θα του πω να με πάρει υπάλληλο, κλητήρα και να μου δώσει κανα σκούτερ εκεί να του κάνω θελήματα?