Μια κιθάρα για τα γεράματα

Ο ιδιωτικός υπάλληλος είναι λίγο δύσκολο να το κάνει.

Ούτε 1 εκ δεν είναι αυτοί που δουλεύουν σε σοβαρές εταιρείες που παρακολουθούνται και δεν μπορούν να κάνουν κουτσουκελες και μαύρα.

Οι υπόλοιποι δουλεύουν σε μαγαζάκια με max 10 υπαλλήλους. Όπου γίνεται τσι μουρλής το πανηγύρι. 

https://www.google.com/amp/s/www.enikonomia.gr/economy/o-xarths-twn-ergazomenwn-mis8wtwn-ston-idiwtiko-tomea/12837/amp/

Οι ΔΥ & οι συνταξιούχοι δεν πληρώνουν φόρους έτσι κι αλλιώς (ή μάλλον απλά λογιστικές εγγραφές γίνονται μειώνοντας τα μιστα και τσι συντάξεις δεν πρόκειται για πραγματικό φρέσκο χρήμα παραγόμενο από υπεραξία)

Οπότε καταλαβαίνεις γιατί το ταμείον είναι μείον :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Όχι, αναφερόμουν στα περιουσιακά στοιχεία των κατοίκων της επαρχιακής πόλης που ζω.

Αν θυμάμαι καλά εκεί ΠΑΣΟΚ δεν πσηφιζΑτε .ε λογικό είναι να είστε φτωχοί   :)

Αν θυμάμαι καλά εκεί ΠΑΣΟΚ δεν πσηφιζΑτε .ε λογικό είναι να είστε φτωχοί   :)
Κι ομως κανεις λάθος σοβαροτατο: (χωρίς Πλάκα δεν το περίμενα?). Ο νομός είναι μπλε πριν δημιουργηθεί το μπλε. 

Edit: Τώρα είδα ότι δεν ρωτάς. Είναι καταφατική η πρόταση. ?

Μια κιθάρα για τα γεράματα, αφτό ίνε?

Untitled.jpg

Μια κιθάρα για τα γεράματα, αφτό ίνε?

Αφτό με τέτοιο στίκερ αν παίξης όρθηος θα κάνι όλο neck dives... 

Αφτό με τέτοιο στίκερ αν παίξης όρθηος θα κάνι όλο neck dives... 

Ήπαμε, ήνε για τα γεράματα.

Έχης δη κανένα γέρο να πέζη όρθηος?

Την μια εβδομάδα το μήνα που  πάω πλέον στο Βερολίνο, όπου δεν υπάρχουν φυσικά μηχανές και μηχανάκια,νομίζω ότι είμαι σε νεκροταφείο  :)
Ημουν πριν 20 μερες για επαγγελματικους λογους, δεν προλαβαινα να μετρησω τα ηλεκτρικα ποδηλατα, βεβαια εχουν και τις σχετικες υποδομες….

Και για να επανελθουμε στο θεμα…

Ενισχυτης για τα γεραματα σε φαση τελικων δοκιμων….αναμενεται και η καμπινα…

Ακολουθει ο επομενος στοχος….κιθαρα για τα γεραματα….

05F3476F-CF8E-4D70-9E10-2631F59C24D1.jpeg

EEADA47B-415E-447D-AE00-7AC77F9E0A12.jpeg

Σας βρήκα εγώ μια που θα σας καλύψει απόλυτα στα γεράματα.

δεν προλαβαινα να μετρησω τα ηλεκτρικα ποδηλατα, β

Φτάνει να μην τα αφήνεις έξω απροστάτευτα γιατί θα τα βρεις στον πάτο του Spree (είναι....αριστεροαναρχικη η ποληΣ)  :)

Το ίδιο και το ποδήλατο, αυτό δεν θα στο καταστρέψει αριστερός απλά θα στο κλέψει οποίος το δει πρώτος  :)

Έγω το ανεβάζω κάθε φορά στον 4ο με τις σκάλες.....

Φτάνει να μην τα αφήνεις έξω απροστάτευτα γιατί θα τα βρεις στον πάτο του Spree (είναι....αριστεροαναρχικη η ποληΣ)  :)

Το ίδιο και το ποδήλατο, αυτό δεν θα στο καταστρέψει αριστερός απλά θα στο κλέψει οποίος το δει πρώτος  :)
Στη ΜΥΚΟΝΟ  τους έχουν ΤΣΑΚΙΣΕΙ στο κλέψιμο και δηλώνουν απροστάτευτοι, από τουριστες μέχρι τον τελευταίο ντόπιο..

Δεν προλαβαίνουν να γράψουν τα ρεπορτάζ?

Υπάρχει ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ που κλέβει στο ΝΗΣΙ??χαχααχαχαχχα

Ο ένας ξεπέρασε τον πυρετό του ...

Αμανέπαιρνα εγώ κιθάρα κάθε φορά που είχα πυρετό, τώρα θα έπρεπε να έχω έναν χώρο σαν το νέο κέντρο logistics στον Ασπρόπυργο για να τις βάλω μέσα ασούμε.

Κοινώς .... ζηλεύω.

6 ώρες πριν, cos_dr είπε

Σας βρήκα εγώ μια που θα σας καλύψει απόλυτα στα γεράματα.

από τη Λάρισα είναι αυτή?

κοντοχωριανή?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back