1.Κάποια στιγμή (κατά προτίμηση εντός του 21ου αιώνα) πρέπει να αποφασίσετε αν σας ενδιαφέρει το κάρμα ως σύστημα αξιολόγησης ή όχι. Και όταν αποφασίσετε ενημερώστε με για να αρχίσουμε από το μηδέν. Hint: καλύτερα είναι να μην σας ενδιαφέρει.
2.Παίζει ότι δεν συμφωνώ με τον animae και έχω τη δυνατότητα να αποδίδω κάρμα. Επίσης ότι με χλεύασε προσωπικά για παλινωδία εξ΄ αιτίας του ότι στο παρελθόν έχω αποχωρήσει δύο φορές από το φόρουμ αλλά επέστρεψα (το έχει κάνει και άλλος, αλλά δεν έτυχε της ίδιας αντιμετώπισης).
3.Μια χαρά είναι το thread. Αρκεί επιτέλους να μάθουμε να συζητάμε με επιχειρήματα. Αν αφετηρία των απόψεων είναι το "έτσι λέω διότι έτσι μ' αρέσει" τότε και εμένα έτσι μ' αρέσει. Όπως ξέρει πολύ καλά ο animae (αλλά και άλλοι) ποτέ δεν χρησιμοποίησα το κάρμα σαν μέσο επιβολής των απόψεών μου - αν το έκανα, το κάρμα του animae θα ήταν μείον 12.
4.Όλα έγκυρα, δίχως αμφιβολία. Μόνο που εκείνοι τουλάχιστον είχαν τρέξει και μία beta έκδοση, δεν αναμασούσαν αυτά που διάβαζαν στο ελληνικό PC Magazine ή το Ram.
----
Προτείνω, σε όποιον ενδιαφέρεται για το θέμα του thread να το διαβάσει από την αρχή, προκειμένου να δει ποιος ξέρει τι λέει και ποιος λέει ότι ξέρει. Υπάρχει διαφορά.
Φιλικά