Οχι ρε συ.. δεν ισχύει τιποτα απο αυτά. Ολα αυτά ειναι λογικά, ειμαστε όλοι διαφορετικοί άνθρωποι και αυτό ειναι φόρουμ. Το φόρουμ ειναι μια εικονική πλατεία, τιποτα παραπάνω. Όλοι μιλάμε. Αλλά πέρα από αυτο δεν ειναι ετσι τα πράγματα.Συμπληρώνω, ότι η γενική εικόνα παραμένει θλιβερή. Λέτε τις ίδιες μαλακίες πέντε χρόνια, έχουμε γίνει γενικώς ρεζίλι έχοντας απίστευτες πρωτιές στο ενεργητικό μας: είμαστε το ΜΟΝΟ ελληνικό site που έχει σχέση με δημιουργικότητα και αδιαφορεί για την πνευματική ιδιοκτησία, το μόνο που έθαβε τα Βίστα πέντε μήνες πριν βγουν, το μόνο που χρειάζεται να έχει μία ειδική κατηγορία για να δείχνει ο ένας στον άλλο βίντεο κλιπς από το youtube και να λέμε μεταξύ μας "τι ωραία που είναι".
Τα vista θαφτήκαν σε πολλά φόρουμς και εναν χρονο πριν βγουν!
Αυτο περι πνευματικής ιδιοκτησίας υπάρχει ΠΑΝΤΟΥ και είναι μεγάλο θέμα μετά την πτώση των δυνοσαύρων (dinosaurs will die - NOFX) και εννοώ τις δισκογραφικές. Δεν ειναι ρεζίλι, όπως προείπα είμαστε μια οικογένεια με διαφορετικά dna.
Επίσης η κατηγορία youtube παίζει να ειναι το ποιο συχνό τοπικ σε φορουμς που εχω δει. Και ειναι ομορφο γιατι επικοινωνείς με άσχετους ανθρώπους απο σένα και τους λες ότι κάτι σε άγγιξε. Ξεκινά απο την ανάγκη μας για επικοινωνία, ειναι αρκετά πρωτόγονο ένστικτο και δεν ειναι διόλου κατακριτέο. Εγώ προτιμώ myspace, εχω ανακαλύψει άπειρη ανεξάρτητη μουσική από εκεί που αξίζει απίστευτα.
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)