1. Δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι, πάντως ότι κι αν είναι δεν έχει σχέση με εμένα.
2. Προσυπογράφω και με τα δύο μου χέρια. Όταν όμως γράφεις ...
... είναι σαν θεωρείς ότι δεν έχει αξίες και παιδεία ένας που "ασχολείται δήθεν από τους Ζαπατίστας, τους Κούρδους, μέχρι και τη διάσωση των δασών του Αμαζονίου, ενώ δεν έχει καταφέρει να σώσει ούτε τον εαυτό του".
Δηλαδή η πάρτη μας πάνω από όλα.
Εγώ δηλαδή ο μ@λ@κας που φυτοζωώ, δεν πρέπει να τρέφω συναισθήματα για τα σημαντικά πράγματα που υπάρχουν γύρω μου όπως πχ η καταστροφή των μεγαλύτερων δασών στον πλανήτη.
Ε τότε φίλε μου δεν θα είχα κανένα "κεφάλαιο".
Θα ήμουν άδειο σακί, χωρίς ψυχή.
3. Γιατί μιλάς μονόπλευρα?
Μόνο αυτοί είναι οι "άεργοι αρπακολλατζήδες που έχουν πιάσει τα -άντα"?
Δεν είναι οι "σκληρά εργαζόμενοι ημέτεροι"?
Δεν είναι οι "με μπάρμπα στην Κορώνη" επαρχιώτες ή μη, που μπαίνουν στο δημόσιο για να κάθονται και είναι μέρος του συστήματος?
Δεν είναι .... (βάλε ότι θέλεις)?
Σταματήστε αυτή την ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ρε παιδιά.
Κρίμα είναι ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.
ΚΡΙΜΑ.
EDIT: Είπα δεν θα ξαναγράψω σ' αυτό το νήμα και ξαναέγραψα.
Συγγνώμη, δεν θα επαναληφθεί.
1. Σε ότι έγραψα δεν αναφέρομαι σε κάποιο μέλος συγκεκριμένα.
2. Όχι, το ατομικό κεφάλαιο δεν είναι η πάρτη μας.
Είναι η αποδοχή, ότι πρώτα θα είμαι σε θέση εγώ σαν άτομο σε θέση να είναι θετική η αλληλεπίδρασή μου με οικογένεια, φίλους, γειτονιά, εργασία, κοινωνία.
Πρώτα θα προσπαθήσω να σώσω το δάσος πάνω από το χωριό μου, την πόλη μου και μετά θα έχω αποψάρα και δήθεν δράση για πράγματα που δήθεν ξέρω και εκτυλίσσονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.
Όταν δεν είσαι σε θέση να συνεισφέρεις ούτε στη γειτονιά σου, δεν πας να το παίξεις σωτήρας του πλανήτη.
3. Α, δεν κάνω διακρίσεις.
Οι "ότι δηλώσεις είσαι" ημέτεροι με μπάρμπα στην Κορώνη,κ.λ.π. είναι ξεκάθαρα φύρα.
Εγώ αν τα έχω με κάποιους, είναι με την δήθεν πνευματική πρωτοπορία των τελευταίων δεκαετιών,
που από την Εκάλη και τα ιδιωτικά κολλέγια, κήρυτταν πράγματα που οι ίδιοι φυσικά δεν έπρατταν
και δημιούργησαν μια ελληνική κοινωνία μετρίων αμπελοφιλόσοφων, με μετεμφυλιακά σύνδρομα, αντισυστημικές φανφαρες,κ.λ.π.
Μη με βάλεις να γράψω και για τους άλλους, το ίδιο απεχθείς μου είναι..