1. Και αυτό γιατί αυτά τα κανάλια έχουν αποδείξει ότι σε κρατούν περισσότερη ώρα στην οθόνη σου πράγμα που σημαίνει ότι θα παρακολουθήσεις περισσότερη διαφήμιση.
2. κάποιος άλλος αποφασίζει ότι αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για να παρακολουθείς μπροστά από την τηλεόραση ή το κομπιούτερ σου αντίστοιχα. Αν αυτό δεν είναι τηλεόραση τότε τι είναι?
3. Τουλάχιστον όταν πας ένα ωδείο έχεις κάποια εχέγγυα ότι αυτά που θα μάθεις δεν είναι μπούρδες.
4. Τις προάλλες ας πούμε είδα πασίγνωστο Έλληνα δάσκαλο κιθάρας της metal κατευθύνσης, να λέει ότι αν βάζεις τον αντίχειρα του αριστερού χεριού πάνω από την ταστιέρα (όπως ο hendrix) είναι λάθος μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμούς και σύστησε στο συγκεκριμένο βίντεο σε όσους τον βλέπουν να μην το κάνουν επειδή είναι λάθος. Και αυτός ο άνθρωπος εκπαίδευσε εκατοντάδες μαθητές κιθάρας τα τελευταία χρόνια.
Βρε Τζίμη μου, δύο σχόλια πρόχειρα πάνω σ' αυτά που έγραψες ...
1. Καμία αντίρρηση από μέρους μου. Ένας που είναι επαγγελματίας, δεν κάνει το κέφι του για πλάκα, έχει στόχο το monetization, αλλιώς δεν έκανε αυτή την δουλειά. Το θέμα είναι αν το monetization είναι αυτοσκοπός, ή επακόλουθο της δουλειάς του.
Έτσι κι αλλιώς τα πάντα και παντού σήμερα γίνονται monetize, ειδικά στα social media, ο χρόνος, η γνώση, το show, το ψώνιο, τα πάντα.
Δεν βλέπω σε τι θα μπορούσε να διαφέρει το youtube και γιατί.
2. Κάποιος άλλος απλά προτείνει, εσύ είσαι αυτός που παίρνει την απόφαση να "σκάψει" παραπάνω, να δει κάτι διαφορετικό, ή να αποδεχτεί τις προτάσεις του κάθε αλγόριθμου (ότι σκοπούς και να εξυπηρετεί αυτός).
Στην τηλεόραση, είτε αποδέχεσαι, είτε δεν την χρησιμοποιείς (την κλείνεις, γιατί λίγο πολύ όλα είναι σχεδόν ίδια, και οι προτάσεις της ελάχιστες, εκτός και αν πας σε συνδρομητική).
3. 4. Κοίτα τι λες εδώ. Ο συγκεκριμένος κιθαρίστας είσαι σίγουρος ότι δεν έχει διδάξει και σε ωδείο (γιατί ιδιαίτερα κάνει σίγουρα)?
Και άντε και πήγες για μάθημα σ' αυτόν, σου τα λέει "έτσι" και τα πιστεύεις (είναι ο δάσκαλός σου).
Στο youtube έχεις την δυνατότητα να δεις κι άλλες απόψεις, να συγκρίνεις, να μπορέσεις να σχηματίσεις μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη αν σε ενδιαφέρει το θέμα.
Το πνεύμα των post σου το καταλαβαίνω, απλά νομίζω ότι γίνεσαι απόλυτος και αφοριστικός.