Μερικές σκέψεις πάνω στα κανάλια του Youtube με μουσικό περιεχόμενο

Επίσης @dimsonic μιλάς για διαφορετικά πράγματα με τον Τζίμυ.

Εκείνος λέει να φτιάξεις μια λίστα απο ήδη υπάρχοντα βίντεο. Δεν μιλάει για δημιουργία περιεχομένου οπότε μην μπερδεύεις τον Beato μέσα.

δεν τον έβαλα εγώ τον Beato στην συζήτηση.

Ούτε μιλάω για διαφορετικά πράγματα απο τον Τζιμυ.

Ο Τζιμυ άρχισε να μας λέει διάφορα που στο κάτω κάτω είναι και έξω από το θέμα του νήματος.

Μη δίνεις σημασία.?

1. Και αυτό γιατί αυτά τα κανάλια έχουν αποδείξει ότι σε κρατούν περισσότερη ώρα στην οθόνη σου πράγμα που σημαίνει ότι θα παρακολουθήσεις περισσότερη διαφήμιση.

2. κάποιος άλλος αποφασίζει ότι αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για να παρακολουθείς μπροστά από την τηλεόραση ή το κομπιούτερ σου αντίστοιχα. Αν αυτό δεν είναι τηλεόραση τότε τι είναι?

3. Τουλάχιστον όταν πας ένα ωδείο έχεις κάποια εχέγγυα ότι αυτά που θα μάθεις δεν είναι μπούρδες.

4. Τις προάλλες ας πούμε είδα πασίγνωστο Έλληνα δάσκαλο κιθάρας της metal κατευθύνσης, να λέει ότι αν βάζεις τον αντίχειρα του αριστερού χεριού πάνω από την ταστιέρα (όπως ο hendrix) είναι λάθος μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμούς και σύστησε στο συγκεκριμένο βίντεο σε όσους τον βλέπουν να μην το κάνουν επειδή είναι λάθος. Και αυτός ο άνθρωπος εκπαίδευσε εκατοντάδες μαθητές κιθάρας τα τελευταία χρόνια.

Βρε Τζίμη μου, δύο σχόλια πρόχειρα πάνω σ' αυτά που έγραψες ...

1. Καμία αντίρρηση από μέρους μου. Ένας που είναι επαγγελματίας, δεν κάνει το κέφι του για πλάκα, έχει στόχο το monetization, αλλιώς δεν έκανε αυτή την δουλειά. Το θέμα είναι αν το monetization είναι αυτοσκοπός, ή επακόλουθο της δουλειάς του.

Έτσι κι αλλιώς τα πάντα και παντού σήμερα γίνονται monetize, ειδικά στα social media, ο χρόνος, η γνώση, το show, το ψώνιο, τα πάντα.

Δεν βλέπω σε τι θα μπορούσε να διαφέρει το youtube και γιατί.

2. Κάποιος άλλος απλά προτείνει, εσύ είσαι αυτός που παίρνει την απόφαση να "σκάψει" παραπάνω, να δει κάτι διαφορετικό, ή να αποδεχτεί τις προτάσεις του κάθε αλγόριθμου (ότι σκοπούς και να εξυπηρετεί αυτός).

Στην τηλεόραση, είτε αποδέχεσαι, είτε δεν την χρησιμοποιείς (την κλείνεις, γιατί λίγο πολύ όλα είναι σχεδόν ίδια, και οι προτάσεις της ελάχιστες, εκτός και αν πας σε συνδρομητική).

3. 4. Κοίτα τι λες εδώ. Ο συγκεκριμένος κιθαρίστας είσαι σίγουρος ότι δεν έχει διδάξει και σε ωδείο (γιατί ιδιαίτερα κάνει σίγουρα)?

Και άντε και πήγες για μάθημα σ' αυτόν, σου τα λέει "έτσι" και τα πιστεύεις (είναι ο δάσκαλός σου).

Στο youtube έχεις την δυνατότητα να δεις κι άλλες απόψεις, να συγκρίνεις, να μπορέσεις να σχηματίσεις μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη αν σε ενδιαφέρει το θέμα.

Το πνεύμα των post σου το καταλαβαίνω, απλά νομίζω ότι γίνεσαι απόλυτος και αφοριστικός.

Δυστυχώς ο JimmyPap αιτήθηκε τη διαγραφή του, οπότε συμμετέχει πλέον σιωπηλά ως επισκέπτης. 

δεν θα ήθελα να πιστεψω ότι ήμουν κατα καποιο τρόπο η αιτία, πλην όμως εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω την όλη του παρέμβαση στο νήμα

εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω την όλη του παρέμβαση στο νήμα

Εγώ καταλαβαίνω μια χαρά το πνεύμα του, απλά θεωρώ ότι είναι υπερβολικός και απόλυτος στα συμπεράσματά του.

Εγώ καταλαβαίνω μια χαρά το πνεύμα του, απλά θεωρώ ότι είναι υπερβολικός και απόλυτος στα συμπεράσματά του.
δεν ξέρω. Δεν τον γνωρίζω άλλωστε

Εγω πάλι σαν άσχετος με τα διαδικτυακά δεν κατάλαβα το πνεύμα του παρα τα τεκμήρια που παρέθεσα απο το Youtube σε αντίθεση με εκείνον που απλά έλεγε πως γίνεται χωρίς στοιχεία.

Αλλά δεν έχει σημασία και ας μην μιλάμε για κάποιον που δεν έχει λόγο και βήμα να απαντήσει απο επιλογή.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Συμφωνώ
Reactions: BillTrantos
Ειδικά σε καλλιτεχνικά-τεχνικά αντικείμενα το σημαντικότερο που σου προσφέρουν οι σχολές είναι η αλληλεπίδραση, η κοινότητα. 
Πολύ σωστο

Πολύ καλά έκανε και παραιτήθηκε.

Διότι όταν "δεν σε  ενδιαφέρει να αποδείξεις τίποτα ούτε στον admin ούτε στους άλλους εδώ (εμάς)".

Όταν δε "αλλωστε ξέρουμε πως περνάει από τα μέρη μας  μόνο όταν έχει χρόνο να "κάψει"." ....

ΤΟΤΕ

Πατάς το "κουμπί" "αποσύνδεση" ....και δεν ασχολείσαι.

Δεν χρειαζόταν να γίνει με τυμπανοκρουσίες.

Εγω πάλι σαν άσχετος με τα διαδικτυακά δεν κατάλαβα το πνεύμα του παρα τα τεκμήρια που παρέθεσα απο το Youtube σε αντίθεση με εκείνον που απλά έλεγε πως γίνεται χωρίς στοιχεία.

Αλλά δεν έχει σημασία και ας μην μιλάμε για κάποιον που δεν έχει λόγο και βήμα να απαντήσει απο επιλογή.

Σοβαρά τώρα, παρέθεσες ως "τεκμήρια" τα corporate videos του Youtube εναντίον ενος ζητήματος που βουϊζει εδω και 5 χρόνια? 

Ως συνδιαχειριστής ενος καναλιού με 56k subs & 31mil views (μιας και σας αρέσουν τα νούμερα - check https://www.youtube.com/c/hxokpatopia ), μπορω να σου επιβεβαιώσω ότι ο JimmyPap ειναι 100% on point στην μέθοδο & ανάλυση του. Αντί όμως να μπείτε στον κόπο να ψαχτείτε με το τι παίζει πίσω απο το YΤ, με αφορμή τα κατεβατά που έκατσε ο άλλος και σας έγραψε, πιάσατε διάφοροι τις ειρωνείες και το ντεμέκ τρολλάρισμα. 

Τέσπα, κάνε ενα delete και το δικό μου account, τσάμπα το έφτιαξα ελπίζοντας να παρακολουθήσω καμια σοβαρή κουβέντα εδώ μέσα. 

Αντί όμως να μπείτε στον κόπο να ψαχτείτε με το τι παίζει πίσω απο το YΤ, με αφορμή τα κατεβατά που έκατσε ο άλλος και σας έγραψε, πιάσατε διάφοροι τις ειρωνείες και το ντεμέκ τρολλάρισμα. 

Τέσπα, κάνε ενα delete και το δικό μου account, τσάμπα το έφτιαξα ελπίζοντας να παρακολουθήσω καμια σοβαρή κουβέντα εδώ μέσα. 

Φίλε @kebzer, αρχικά να αναφέρω ότι η συζήτησή μας δεν αφορούσε αλγορίθμους, views, λεφτά, επισκεψιμότητα, ή οτιδήποτε από όλα αυτά τα πράγματα. Η συζήτηση αφορούσε το περιεχόμενο μουσικών καναλιών της πλατφόρμας. Δεν πρόσφερες κάτι σε αυτή την κουβέντα, αλλά μπήκες να χαρακτηρίσεις ασόβαρη μια κουβέντα που εξελίχθηκε όπως εξελίχθηκε χωρίς υπαιτιότητα αυτών που έκραξες. Προσπαθώ να βρω μια λογική σε όλη αυτή την ακολουθία, αλλά δε βρίσκω, ίσως να φταίω εγώ όμως.

Επειδή δε θεωρώ σωστό να συζητάω για κάποιον που αποχώρησε από το site και δεν έχει δυνατότητα υπεράσπισης των απόψεών του, δε θα σου απαντήσω σχετικά με τον JimmyPap. Αν θεωρείς ότι το συγκεκριμένο forum δε σου παρέχει τη σοβαρότητα που επιθυμείς, μπορείς να αποχωρήσεις, δεν είναι ανάγκη να προσβάλεις κανέναν.

• Συμφωνώ
Reactions: LK
Σοβαρά τώρα, παρέθεσες ως "τεκμήρια" τα corporate videos του Youtube εναντίον ενος ζητήματος που βουϊζει εδω και 5 χρόνια? 

Ως συνδιαχειριστής ενος καναλιού με 56k subs & 31mil views (μιας και σας αρέσουν τα νούμερα - check https://www.youtube.com/c/hxokpatopia ), μπορω να σου επιβεβαιώσω ότι ο JimmyPap ειναι 100% on point στην μέθοδο & ανάλυση του. Αντί όμως να μπείτε στον κόπο να ψαχτείτε με το τι παίζει πίσω απο το YΤ, με αφορμή τα κατεβατά που έκατσε ο άλλος και σας έγραψε, πιάσατε διάφοροι τις ειρωνείες και το ντεμέκ τρολλάρισμα. 

Ρε φιλε με τα μυρια σαμπς....μην αμολας μια παπαρια και μετα γεια.

Αν εισαι σωστος εξηγα και σε μας τις άσχετοι 

Ειλικρινά εχει αρχισει και μου τη δινει.

Μεσα σε δυο μερες δευτερο δειγμα του "εγω ειμαι γκουρου εσεις ασχετοι δε σας λεω να πατε να μαθετε"

Πριν 10 χρονια θα ειχα πατησει το eject και απο δω παν κι αλλοι. 

Αλλα βλεπεις ...μεγαλώσαμε....

Προφανώς λες πως εσύ δεν ακολούθησες κάποια τακτική  σύμφωνα με τα FAQ του Youtube για να πετύχεις να κάνεις το κανάλι σου ότι είναι σήμερα.

Προφανώς εσύ θεωρείς πως το Youtube μεροληπτεί εις βάρος σου/μας και παρα ταύτα τα κατάφερες.

Ποιά είναι η κουβέντα "που βουίζει εδώ και 5 χρόνια";

Και τι άλλαξε σε αυτά τα 5 χρόνια;

Τι συνέβαινε πριν; 

Μήπως βρεθήκαμε να ανταγωνιζόμαστε στην παγκόσμια αγορά με επαγγελματίες;

Μήπως όλοι οι επαγγελματίες προσφέρουν φούμαρα για να τσιμπάει ο άδολος κόσμος;

Το περιεχόμενο δεν μετράει; Και γιατί το θάβει το Youtube;

Ποιά είναι η συνωμοσία που μας κρύβουν;

Μήπως θέλεις να μιλήσεις με επιχειρήματα για ενήλικους;

ΥΓ. Αν θες διαγραφή σύμφωνα με https://www.noiz.gr/community/privacy/ στείλε π.μ. αλλιώς καλωσόρισες.

Τι έγινε ρε παιδιά? Τόσο offensive ήταν η κουβέντα που ώθησε κάποιον στη διαγραφή?

Μ' αρέσει που είπε μετά το δικό μου μήνυμα ότι δεν έχει προβλημα να αναθεωρήσει...

Εγώ χρωστάω πολλά - ΠΑΡΑ πολλά στο YouTube και στο Internet γενικότερα. Χωρίς να ξέρω πού θα βρισκόμουν χωρίς αυτό, αντιλαμβάνομαι ότι με έχει βοηθήσει να εξελιχθώ με τρόπους που στο παρελθόν θα ήταν υπερβολικά δύσκολοι, και σίγουρα με μεγάλο χρηματικό κόστος. Σίγουρα έχει και πάρα πολλά αρνητικά, αλλά στην τελική είναι στο χέρι του καθένα να χρησιμοποιήσει οποιδήποτε εργαλείο με οποιοδήποτε τρόπο.

ΥΓ. Αν θες διαγραφή σύμφωνα με https://www.noiz.gr/community/privacy/ στείλε π.μ. αλλιώς καλωσόρισες.
Έλα ρε Γιάννη...πάλι έξαρση είχαμε.

Την μια η κρίση, την άλλη ο covid....τώρα τι; Η Βενζίνη ή το πετρέλαιο;

Άλλαξε τον κανονισμό,και μέλος μόνο επώνυμα και με credentials....

Για να διαβάσεις "κάτι σοβαρό" δεν χρειάζεται να είσαι καν μέλος.

To Forum είναι ανοιχτό σε όλους ...προς ανάγνωση.

Μέλος γίνεσαι για να γράψεις......και τότε πρέπει να είσαι σοβαρός (κατά την γραφή- όχι κατά την ανάγνωση).

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα