Όχι μεγάλη σχέση με ποια Οδύσσεια; Ποιανού; Ξέρεις ότι δεν ακολουθεί το Ομηρικό έργο ή ότι το ακολουθεί λιγότερο από άλλα adaptations? Εγώ πιστεύω ότι θα είναι η καλύτερη κινηματογραφική εκδοχή του Ομηρικού έπους μέχρι σήμεραΩραίο φαίνεται. Όχι μεγάλη σχέση με την Οδύσσεια, μάλλον το "inspired by..." θα έπρεπε να συνοδεύει τον τίτλο, αλλά whatever.
Όχι μεγάλη σχέση με ποια Οδύσσεια; Ποιανού; Ξέρεις ότι δεν ακολουθεί το Ομηρικό έργο ή ότι το ακολουθεί λιγότερο από άλλα adaptations? Εγώ πιστεύω ότι θα είναι η καλύτερη κινηματογραφική εκδοχή του Ομηρικού έπους μέχρι σήμερα
Τέλεια, πήρα και νέα QLED TV βαρβάτη! Θα το δω εκεί. Αυτό, η Οδύσσεια δεν είναι με τον Μινώταυρο; Καλή φάση!
Με ΑΙ επεξεργασία εικόνας, HDR και QLED Color Dolby Vision θα φαίνεται ακόμα πιο..... φανταχτερούλης.τρανς Αχιλλέας
Ὁ Χριστόφορος ὁ Νολάνιος μακράν ὀδύσσειαν ποιέεται ἐν τοῖς θεάτροις. Νῦν δέ, οἱ μέν ἐπαινοῦσι τά δράματα αὐτοῦ, οἱ δέ ψέγουσι.@Άγιος εντωμεταξύ η προφορά των αρχαίων ελληνικών είναι λάθος σήμερα. Στο Wikipedia γράφει για σταδιακή αλλαγή των δ, β, γ και άλλων φθόγγων. Πχ. στα αρχαία η πρόταση "δεν βλέπω γιορτή" θα ήταν πιο κοντά στο "ντεν μπλέπω γκιορτέ".
Σε εσάς εκεί στην κεντρική Ευρώπη έχει φτάσει το Dolby Vision και το Dolby Atmos στα σπίτια;Όταν βάλουν για Σάκα Ζούλου τρανς λευκή 1.50, για Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάναν ξανθονμπάμπουρα
και για Μωάμεθ τον Μίστερ Μπούτια, τα ξαναλέμε...
Μέχρι τότε όλο αυτό το αφήγημα είναι καράwoke και μονόμπατο ενάντια σε κάθε ευρωπαικό,χριστιανικό,την οικογένεια,τα δύο φύλα,κ.λ.π.
Και μιας και εγώ κατοικώ εδώ και χρόνια στη "δυτική Ευρώπη", έχω να σου πω ότι ο κόσμος έχει βαρεθεί τις woke φαντασιοπληξίες του κάθε βαρεμένου...
θα υπάρξουν τεράστιες αντιδράσεις γι αυτό οι παραγωγοί δεν τολμούν προς βαθειά απογοήτευση της trans κοινότητας. Υπάρχει σε γυναίκα μια εκδοχή προς το παρόν άμα σου κάνει.Εγώ θέλω να δω τα πάθη του Χριστού και ο Χριστός να είναι trans woman... Φανταστείτε το λίγο... Πως δεν το έχει σκεφτεί κανείς ακόμα αυτό; Έπρεπε να είχα γεννηθεί στο Χόλιγουντ, χαραμίστηκα, θα με ξέρανε και οι πέτρες σήμερα
Εντωμεταξύ η επιλογή στην ψηφοφορία "Πάω στο video club" έμεινε στο μηδέν.
Λογικό πλέον.
Μου λείπει είναι η αλήθεια όταν πήγαινα στα Seven και χάζευα τα δωρεάν μικρά περιοδικά που δίνανε και στην μέση είχε ενότητα με cult, λιγότερο γνωστές ταινίες. Καλογραμμένο και με χιούμορ.