- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,918
Κάτι θα βάλει, δε μπορεί.Αν υπάρχουν ηλεκτρονικά στοιχεία μέσα σε αυτά τα φυσικά όργανα ας ελπίσουμε ότι θα είναι διακριτικά
Κάτι θα βάλει, δε μπορεί.Αν υπάρχουν ηλεκτρονικά στοιχεία μέσα σε αυτά τα φυσικά όργανα ας ελπίσουμε ότι θα είναι διακριτικά
Λες ψέματα.Σε εμένα προσωπικά είχε απευθυνθεί η διεύθυνση για την μουσική επένδυση της ταινίας,αλλά όταν ήρθε ο Nolan με 2 - 3 άλλους σπίτι,άρχισε τα δικά του,δέν θέλω ορχήστρες γιατί δέν υπήρχαν τότε,δέν θέλω το ένα,δέν θέλω το άλλο και λέω δέν θα κάνουμε δουλειά με δαύτους,πετάχτηκα κέντρο ηρακλείου στο μουσείο,γύρισα σπίτι,καθάριζα κάνα μισάωρο με το βουρτσάκι τις σκόνες,βάζω το volume στο 11 και τους εξήγησα οτί η μοναδική κόπια διασωθέν αρχείου που βρήκα κοντά σε εκείνη την περίοδο,είναι αυτό που θα ακούσουν και εν συνεχεία προσγείωσα την βελόνα του πικάπ πάνω στον δίσκο της Φαιστού.
Είπαμε αγαπημένε μου εγγλέζο,μήν προσπαθείς να πουλήσεις και ακριβείς ιστορικές αναφορές/περιγραφές στην εποχή που προσπαθείς να αποτυπώσεις,τουλάχιστον όχι σε εμάς.
Εκείνη την εποχή ο κόσμος,ακόμη και ο στρατός,ντυνόταν όπως το Love Parade και εσένα οι στολές σου είναι από τα υφάσματα που περίσσεψαν από το Batman.
Είπαμε,πίτσα,pop corn και coca cola.
Μέχρι εκεί.
Βρε Κωστα,τον γιό του Γκόραν έχεις μαθητή?Τα χαιρετίσματα μου στον πατέρα του!Λες ψέματα.Σε εμένα είχε έρθει μετά τον Zimmer από τότε για το TΕΝΕΤ αλλά είχα δουλειές και του πρότεινα και πήρε τον μαθητή μου τον Γκορανσσον.
![]()
ο Αχιλλέας πάντως δεν είναι.Δεν τη βρίσκω πολύ αστεία εδώ, είναι σαν μια γυναίκα με πανοπλία
Το είχα διαβάσει ότι αυτός δεν είναι ο Αχιλλέας εδώ και καιρό, αλλά τώρα μου έμεινε. Αχιλλέα θα τον λέω.Η ταινία,από ότι διάβασα,διαδραματίζει τα γεγονότα ΜΕΤΑ τον Τρωικό πόλεμο.
Δέν υπάρχει Αχιλλέας μέσα.Τον ρόλο του Σίνωνα παίζει και οι youtubers που ενημερώνεστε ξέρουμε όλοι τι παίζουν,όπως και στα μουσικά κανάλια άλλωστε.
Αυτός ήταν ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ και καθόμαστε και ασχολούμαστε με τη Ζεντάγια και τον Σαλάμη.Μας άφησε ο σπουδαίος Σαμ Νιλ (Τζουράσικ Παρκ, Μέρλιν και πολλά άλλα) στα 78.