Netflix και ταινίες.

Σε σχέση με την απίστευτη πληθώρα σειρών/ντοκιμαντέρ/ταινιών/προγραμμάτων που έχει το Netflix, προσωπικά έχω δει πολύ λίγα καλά πράγματα και ΠΑΡΑ πολλά που είναι μόνο για θέαση κατά την ώρα του φαγητού και κατά προτίμηση με τα πόδια πάνω στο γραφείο.

Με λίγα λόγια, πάρα πολλή σαβούρα, πολλά μέτρια για να περνάει η ώρα ανέμελα κι ελάχιστα πραγματικά καλά πράγματα που θα τα θυμάσαι και σε μια εβδομάδα αφού τα τελειώσεις.

Οι παραγωγές του ίδιου του netflix, είναι ως επί το πλείστον μούφες και αν όχι απλά low budget αρπαχτές, προχειρότητες και πασαλείμματα.

Γενικά, αν δεν είχαν περάσει τα 2 τελευταία χρόνια όπως πέρασαν, θα το είχα κόψει αλλά το κρατάω περίπου όπως θέλω και να τρώω ποπ κορν μια στις τόσες.

Προτάσεις από σειρές kateme αριστουργήματα:

Sons of anarchy

Kingdom (όχι το κινέζικο αλλά αυτό: https://www.imdb.com/title/tt3673794/)

Flintown (ίσως το ωραιότερο ντοκιμαντέρ που έχω δει ποτέ)

(δεν έβαλα breaking bad γιατί είναι αρκετά παλιότερο του netflix στην Ελλάδα και γιατί αν δεν το έχετε δει ακόμα, μια πλατφόρμα με κυρίως σειρές, μάλλον δεν είναι για εσάς)

Αυτά.

Το θέμα του LK, δεν είναι το περιεχόμενο, αλλά ο τρόπος κινηματογράφησης και οπτικής παραγωγής.

Το θέμα του LK, δεν είναι το περιεχόμενο, αλλά ο τρόπος κινηματογράφησης και οπτικής παραγωγής.
Ναι, αλλα ο τίτλος του θέματος είναι πιο αόριστος. ?

Δεν φταιει το...εργαλειο...ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ παντα φταιει  ?

Στο Netflix υπάρχουν τα ΠΑΝΤΑ.

ΠΟΛΛΕΣ εξαιρετικες σειρες (μερικες δε αριστουργηματα) ,εκατονταδες εξαιρετικες ταινιες και ντοκυμαντερ και φυσικα και μπολικη ελαφρια ψυχαγωγικη σαβουρα για ανθρωπους με το αναλογο IQ ή για ανθρωπους που χαιρονται με τη βλακεια και αμορφωσια των αλλων..... ή απλα επιζητουν καλτιλα .....

Εδω ανεχομαστε αδιαμαρτυρητα  ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ με ΕΛΛΗΝΕΣ "ηθοποιους" που δεν βλεπονται ουτε για 30 δευτερολεπτα αν εχεις IQ ανω του 10 σε ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ που πληρωνουμε .....και που τα εχουν βαφτισει και "αριστουργηματα" ,το Netflix μας μαρανε.

Θελει λιγο ψαξιμο?

ΝΑΙ θελει .

ΣΥΜΦΕΡΕΙ?

Για 10 ευρω το μηνα να βλεπει μια οικογενεια (ειδικα αν υπαρχουν και παιδια μια και το παιδικο καναλι του σκιζει) 1000%

Αν είναι 10 ευρώ / μήνα, ειναι πολύ λίγα.

Δεν θα έκανα ποτε συνδρομή, εχω ταινιοθηκη για 3 ζωές, αλλά 10 €/μηνα είναι τίποτα.

Για 10 ευρω το μηνα να βλεπει μια οικογενεια (ειδικα αν υπαρχουν και παιδια μια και το παιδικο καναλι του σκιζει) 1000%
Eγώ και μόνο που ξανάδα ΟΛΑ ΤΑ STAR TREK από το TOS μέχρι το DISCOVERY..... τα έβγαλε τα λεφτά του. ?

εγώ δεν έχω νέτφλιξ έχω cinobo για ταινίες, έχει πολύ περισσότερο υλικό.

δεν έχω κανένα πρόβλημα με το νετφλιξ, έχω και φίλους που έχουν νετφλιξ ?

μια χαρά σειρές έχει και ειδικά όλες των βορείων χωρών, και άψογες ταινίες του γούστου μου βρίσκω (πχ ανεξάρτητες αμερικανικές) ,αλλά για τα ντοκιμαντέρ θα αμφιβάλλω βαθιά. Ειναι τρανταχτή η περίπτωση του root cause που κατέβηκε από την πλατφόρμα μετά από την έντονη διαμαρτυρία μελών : https://www.theguardian.com/media/2019/feb/27/netflix-root-cause-pulled-root-canals-cancer

Για το πρόβλημα "πιο πολύ ψάχνω παρά βλέπω" πρέπει να εκπαιδεύσετε τον αλγοριθμό σας να τα κάνει έξω ?, πράγμα που δεν θα συμβεί αν από το ίδιο προφίλ βλέπει όλο μας το σόι.

Έχω πιάσει ένα τρεντ στις παρέες μου να βλέπουν νετφλιξ για να φάνε και αυτό να έχει απωθήσει κόσμο από το να δει κάτι καλό, γιατί "όλα είναι ίδια" και τελικά να βάζουν κάτι να παίζει για να κοιμηθούν ή για να χαζεύουν παράλληλα στο κινητό. Το παραλληλιζω με τους γεμάτους σκληρούς με MP3 και την απουσία ακρόασης μουσικής που έχουμε ζήσει και κάποιοι την ξεπερασαμε εφαρμόζοντας κάποια προσωπική στρατηγική. Εγώ όταν έβαλα cinobo ανεπνευσα ρε παιδάκι μου. Τα καλύτερα 8€/μήνα που χαλάω είναι kate me.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Για το πρόβλημα "πιο πολύ ψάχνω παρά βλέπω" πρέπει να εκπαιδεύσετε τον αλγοριθμό σας να τα κάνει έξω ?, πράγμα που δεν θα συμβεί αν από το ίδιο προφίλ βλέπει όλο μας το σόι.
Δεν βλεπει αλλος απο το προφιλ μου. Το βλαμμενο, οσο και να το εκπαιδευσεις δεν μαθαινει. ?

Τα ιδια και τα ιδια μου εβγαζε, που ειτε τα ειχα δει  (προ νετφιλξ), ειτε δεν ηθελα να τα δω και  καποια που ηθελα και τα εκανα αναζητηση δεν τα ειχε.

Και η συνδρομη ηταν 13€ γιατι το ειχα κομπλε

Επισης βλακεια που απο πολλα φρατσαιζ ελειπαν ταινιες.

,

Δεν εξηγείται αλλιώς, γερνάω μάλλον.

Ο στόχος για αυτές τις γιορτές ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΩΣ είναι να δω το "Βυθίσατε το Βίσμαρκ" (πολλά γαλόνια λέμε) και μετά τον Πολίτη Κέιν. Και grainy effect και απ' όλα...........

Δεν ειναι ΜΟΝΟ η ταινίες που χαλασαν, είναι και που τις βλεπετε σε αυτες τις τηλεορασεις τις καινουργιες πως της λετε.?

Εγω κρατησα αυτο για Media center μου και θα δω εδω Bruce lee enter the dragon στας εορτας,?

μεδια σεντερ.jpg

Μπορείς να ξεχωρίσεις πρόσωπα και να διαβάσεις τους υπότιτλους από τόσο μακρυά βρε θηρίο...; ?

Δεν πιστεύω βέβαια από ήχο να μείνεις σε αυτόν της tv... Αμαρτία!

Υ.Γ. Οι κουρτίνες για πλύσιμο πήγαν;

Μπορείς να ξεχωρίσεις πρόσωπα και να διαβάσεις τους υπότιτλους από τόσο μακρυά βρε θηρίο...; ?

Δεν πιστεύω βέβαια από ήχο να μείνεις σε αυτόν της tv... Αμαρτία!

Υ.Γ. Οι κουρτίνες για πλύσιμο πήγαν;
1. Την εχω ξαναδεί , ξερω τις φατσες τους

2. Ξερω εγγλέζικα

3.Δεν εχει κουρτίνες και χαλιά καρδία μου ?

εχει ηχιάρα

Sony kv2032me teinitron eski televizyon.jpg

Δεν εχει κουρτίνες και χαλιά καρδία μου ?
Έ βγάλε τα κουρτινόξυλα τότε! Βάλε και 2-3 στοράκια στην μπαλκονόπορτα και στο παράθυρο (πάνω τους) να "δείξει" ο χώρος.... 

Σαν φοιτητικό δωμά μοιάζει....?   sory κιόλας....

Έ βγάλε τα κουρτινόξυλα τότε! Βάλε και 2-3 στοράκια στην μπαλκονόπορτα και στο παράθυρο (πάνω τους) να "δείξει" ο χώρος.... 

Σαν φοιτητικό δωμά μοιάζει....?   sory κιόλας....
φοιτητης είμαι?

1. Την εχω ξαναδεί , ξερω τις φατσες τους

2. Ξερω εγγλέζικα

3.Δεν εχει κουρτίνες και χαλιά καρδία μου ?

εχει ηχιάρα

Προβολή συνημμένου 30627
Αφού δεν έχει σκάσει κανας πυκνωτής ακόμα μια χαρά τη βρίσκω

Αφού δεν έχει σκάσει κανας πυκνωτής ακόμα μια χαρά τη βρίσκω
....και ούτε πρόκειται....41 χρόνια μετά.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back