- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,003
Όταν θα σταματήσουν να φέρονται παράνομα και καταχρηστικα στον λαό και του δώσουν πραγματική προοπτική και ευημερία, τον φορολογησουν δίκαια και αναλογικά και δεν πλουτίζουν από την κρίση που πληρωνουν μονό οι αδύναμοι και σπέρνουν διχασμό, όταν σκεφτούν και εμένα τον φουκαρα που βάζω πλάτη και όλο με ξεζουμιζουν ενώ στη Μύκονο παρανομούν και αισχροκερδουν ανενοχλητοι, όπως οι contructors των υοπερδυναμεων που στήνουν κρίσεις και πολέμους και σκοτώνουν μέχρι και ολόκληρα χωριά και τα θάβουν για να περάσει ο αγωγός, θα αναθεωρήσω. ? ??Ε, διάβασε άλλον που να λέει ότι "είναι" και θα αισθανθείς καλύτερα.
(βέβαια υπάρχουν και οι αγγλικοί)
Ο κινηματογράφος έχει μεταλλαχθεί.
Ένας από τους λόγους που δεν έχουμε πια τι να δούμε είναι η πειρατεία, είναι βέβαια και συνέπεια της πνευματικής κατάπτωσης που έχει υποπέσει ο κόσμος. Είμαστε όλοι μέρος του προβλήματοςΌταν θα σταματήσουν να φέρονται παράνομα και καταχρηστικα στον λαό και του δώσουν πραγματική προοπτική και ευημερία, τον φορολογησουν δίκαια και αναλογικά και δεν πλουτίζουν από την κρίση που πληρωνουν μονό οι αδύναμοι και σπέρνουν διχασμό, όταν σκεφτούν και εμένα τον φουκαρα που βάζω πλάτη και όλο με ξεζουμιζουν ενώ στη Μύκονο παρανομούν και αισχροκερδουν ανενοχλητοι, όπως οι contructors των υοπερδυναμεων που στήνουν κρίσεις και πολέμους και σκοτώνουν μέχρι και ολόκληρα χωριά και τα θάβουν για να περάσει ο αγωγός, θα αναθεωρήσω. ? ??
Ναι οκ έτσι είναι.Μία-δύο φορές το χρόνο ακούμε για κάποια νέα ταινία που αποδεικνύεται να μην υπακούει στους σύγχρονους κανόνες για το πως "πρέπει" να γίνεται ο κινηματογράφος. Επίσης, υπάρχουν πάντα οι παλαιότεροι σκηνοθέτες που παραμένουν ενεργοί. Θα έλεγα "μεταλλαχθεί" αν δεν υπήρχε τίποτε αξιόλογο... υπάρχει αλλά είναι λίγο, όπως πάντα ήταν, νομίζω.
Καλά, εγώ δε συμφωνούσα ποτέ με αυτό παρόλο που υπάρχει πολλή επιχειρηματολογία υπέρ του με την οποία εν μέρει δε διαφωνώ αλλά δε συμφωνώ επί της ουσίας. Εγώ δε θεωρώ ότι είμαι μέρος του προβλήματος, εγώ ανέκαθεν ήμουν μέρος της λύσης. Με αυτά που κάνουν με τους ΑΑΑ τιτλους στα παιχνίδια π.χ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ.Ένας από τους λόγους που δεν έχουμε πια τι να δούμε είναι η πειρατεία, είναι βέβαια και συνέπεια της πνευματικής κατάπτωσης που έχει υποπέσει ο κόσμος. Είμαστε όλοι μέρος του προβλήματος
Ο κινηματογράφος έχει " μεταλλαχθεί" δεκάδες φορές στην ιστορία του (από τον Μurnau και τον Lang μέχρι τον Hitchcock π.χ θα μετρούσα τουλάχιστον 4 τεράστιες αλλαγές πόσο μάλλον από τον Χίτσκοκ και μετά) αυτή είναι η φύση του και είναι πάντα αδιαρηκτα δεμένος με την τεχνολογία και την κοινωνική εξέλιξη.O κινηματογράφος έχει μεταλλαχθεί.
Nαι λέμε.Ο κινηματογράφος έχει " μεταλλαχθεί" δεκάδες φορές στην ιστορία του (από τον Μurnau και τον Lang μέχρι τον Hitchcock π.χ θα μετρούσα τουλάχιστον 4 τεράστιες αλλαγές πόσο μάλλον από τον Χίτσκοκ και μετά) αυτή είναι η φύση του και είναι πάντα αδιαρηκτα δεμένος με την τεχνολογία και την κοινωνική εξέλιξη.
Επίσης να μη ξεχνάμε ότι σήμερα υπάρχει κινηματογραφική κοσμογονία στην ΑΣΙΑ η οποία σαφώς ηγείται αυτή την στιγμή αν μιλάμε για ΚΑΛΟ κινηματογράφο και όχι απλά Cookie cutter block busters.
Ναι, αλλά είναι πιο..... πατριωτικό έτσι.Ώστε δεν σας αρέσουν οι υπότιτλοι ε? Μήπως προτιμάτε το ντουμπλάρισμα της φωνής των ηθοποιών από άσχετους? Σας αρέσει να ακούτε τον Al Pacino να μιλάει Γερμανικά?? 1000 φορές κακογραμμένοι υπότιτλοι πάνω στις original φωνές των ηθοποιών παρά αυτό το έγκλημα που γίνεται σε πολλές χώρες με το ντουμπλάρισμα των φωνών. Θυμάμαι όταν μού είχε πει ένας φίλος από Γερμανία πριν πολλά χρόνια ότι όλες οι ξένες ταινίες ντουμπλάρονται από Γερμανούς ηθοποιούς, είχα μείνει κάγκελο. ? Μου έλεγε μάλιστα ότι για τους ηθοποιούς-φίρμες υπήρχαν οι αντίστοιχοι Γερμανοί ηθοποιοί που ντούμπλαραν πάντα ένα συγκεκριμένο ηθοποιό, πχ τον Άρνι τον ντούμπλαρε πάντα ο Χ Γερμαναράς έτσι ώστε η φωνή να είναι πάντα αναγνωρίσιμη.??
Σκεφτείτε ότι υπήρχαν εκατομμύρια σινεφίλ που δεν είχαν ακούσει ποτέ τις original φωνές διάσημων ηθοποιών, είναι πραγματικά τραγικό.Προβολή συνημμένου 45868
Επίσης να μη ξεχνάμε ότι σήμερα υπάρχει κινηματογραφική κοσμογονία στην ΑΣΙΑ η οποία σαφώς ηγείται αυτή την στιγμή αν μιλάμε για ΚΑΛΟ κινηματογράφο
Πήγα να απαντήσω σε αυτό αλλά μετά είπα να μην στο σποϊλάρω (Αμα είσαι πολύ ευαίσθητος στο σπόιλ μην διαβάσεις παρακάτω).(π.χ. έχω αγοράσει το Oppenheimer σε Blu-Ray αλλά δεν έχω καταφέρει να το δω ακόμη)
Ναι ρε Αγιε.Η πολύ παλιές ταινίες είναι νόμιμες... Εννοείται ότι δεν κατεβάζουμε από εκεί σύγχρονες ταινίες...
Έχει επιλογή ''Βλέπω μόνο παλιές ξανά και ξανά'' ρε SOS... Προφανώς εννοείς ότι βλέπεις παλιές αλλά δεν τις ξαναβλέπεις...
Αμα είσαι πολύ ευαίσθητος στο σπόιλ μην διαβάσεις παρακάτω