- Πόντοι
- 1,848
Το ΑZA αρχικά στην Παλαιών Πατρών και μετά στη Σβώλου (πλέον έκλεισε) το θυμάσαι;Υ.Γ. Δίπλα στο πατρικό μου στην Καλαμαρία υπάρχει ακόμα το βιντεο κλαμπ που πήγαινα ως πιτσιρικάς, και έχω την εντύπωση είναι το τελευταίο που απομένει σε όλη τη Θεσσαλονίκη.
Σαν όνομα παραπάνω παρά σαν μαγαζί, πρέπει να είχα περάσει μια-δυο φορές αλλά δεν σύχναζα. Τα "ψώνια" γινόντουσαν περισσότερο απο αυτό της γειτονιάς και κανα δυο μεγάλα στο κέντρο της Καλαμαριάς, ως γυμνασιόπαιδο τότε εξάλλου δεν είχα και τις πιο σινεφίλ απαιτήσεις, μου αρκούσε ο κατάλογος τους ?Το ΑZA αρχικά στην Παλαιών Πατρών και μετά στη Σβώλου (πλέον έκλεισε) το θυμάσαι;
Ανοιξαν Ιούλιο 2001.Σαν όνομα παραπάνω παρά σαν μαγαζί, πρέπει να είχα περάσει μια-δυο φορές αλλά δεν σύχναζα. Τα "ψώνια" γινόντουσαν περισσότερο απο αυτό της γειτονιάς και κανα δυο μεγάλα στο κέντρο της Καλαμαριάς, ως γυμνασιόπαιδο τότε εξάλλου δεν είχα και τις πιο σινεφίλ απαιτήσεις, μου αρκούσε ο κατάλογος τους ?
Αυτό της Καλαμαριάς παρεπιπτόντως είναι το παρακάτω στην Κοραή
https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/thessaloniki-mesa-sto-teleytaio-video-club-tis-polis-oi-xryses-epoxes-kai-to-dyskolo-simera/3781514/
Τελευταία φορά που πέρασα πριν κανα χρόνο διέθετε τίτλους προς πώληση, πήρα 2-3 ελληνικές ταινίες που ήθελα να δώ και δεν ήξερα αν μπορούν να βρεθούν σε αξιοπρεπή ποιότητα online (το ένα ήταν το Αυτη η Νυχτα Μενει αν θυμάμαι καλά).
Στο Bristol έχουμε επίσης ένα απο τα τελευταία βιντεοκλάμπ της Αγγλίας, το 20th Century Flicks (παίζει να έχουν μείνει 2-3 σε όλη τη χώρα). Πέραν του οτι πρόκειται για ένα μαγαζί αρχαίο με εντυπωσιακό κατάλογο, έχουν κάνει την φοβερή μαγκιά και έχουν διαμορφώσει μέσα στο μαγαζί δύο μικρές αίθουσες προβολής, γύρω στα 10 άτομα χωράνε, που μπορείς να τις νοικιάσεις πριβέ για αρκετά λογική τιμή.
Ειδαμε τουλαχιστον 10 12 ταινιες με υποβρυχια
Πλάκα είχε, μπορούμε να γράφουμε έτσι για να γελάμε. Π.χ. εγώ πιστεύω ότι ο καπλήστερος σκηθρέφτης είναι ο Τσιρκόφσκι.o Δαίμων του Πληκτρολογίουη
Για να μη μας καταλαβαίνει ο εχθρός. Θα μιλάμε κορακίστικα.Πλάκα είχε, μπορούμε να γράφουμε έτσι για να γελάμε. Π.χ. εγώ πιστεύω ότι ο καπλήστερος σκηθρέφτης είναι ο Τσιρκόφσκι.
Έτσι μίλαγε κάποιες φορές η μάνα μου με δυο αδερφές της, όταν ήθελαν να πουν κάτι και δεν ήθελαν να το καταλάβω.? Πω ρε Cos, με πήγες πολλά χρόνια πίσω...Θα μιλάμε κορακίστικα.
Και σωστά να το είχε γράψει εγώ αυτή τη λέξη δεν την έχω ξανασυναντήσει, αν και καταλαβαίνω τη σημασία της δεν θα πήγαινε ποτέ το μυαλό μου σε αυτή τη λέξη, θα έλεγα απλά ''ότι να 'ναι'', φράση που περιγράφει καλύτερα και τον εν λόγω σκηνοθέτηΑυτό χρειάζεται δυνατή αντιβίωση.