- Πόντοι
- 4,208
αν τα βρεις αυτα τα 2500 στην Ελλαδα ....
.... εγώ τον κόβω φέτες.
αν τα βρεις αυτα τα 2500 στην Ελλαδα ....
Μην γυρίσεις ΝΥ το studio 54 έκλεισε.και τωρα 18χρονο ειμαι και πολυ λεΓω (η γυναικα μου μου λεει οτι ειμαι 5χρονο)
Αυτό που δε μπορείς να χωνέψεις είναι το να ανάβεις το γκριλ σου να ψήσεις και να φωνάζει την αστυνομία αυτή που μένει στο διπλανό κτήριο.
Δηλαδή στη Γερμανία δεν μπορώ να πετάξω σκουπίδια στο δρόμο μπροστά στο γείτονα και να του πω, τι με κοιτάς ρε μαλακά, έχεις πρόβλημα? ???Ακριβώς. Δεν εννοώ βρε παιδιά βαρέθηκα δεν έχω τι να κάνω. Εννοώ πως με χαλάει πια η γερμανιλα. Πως το λένε. Δε με ενδιαφέρει πια η αποστείρωση τους. Το ότι το λεοφορειο περνάει κάθε μέρα στο συγκεκριμένο δευτερόλεπτο είμαι διατεθημένος να το αφήσω μια για πάντα πίσω μου αν μπορώ να ζω κάπου που υπάρχει ζωή. Ζωή σημαίνει σίγουρα όχι η Γερμανία.
Ειπαμε. Καλά τα δυόμισι. Και τα όργανα και οι κιθάρες και τα αμάξια και τα ηλεκτρικά ποδήλατα όλα. Αλλά αυτά κάποια στιγμή τα χορταίνεις. Αυτό που δε μπορείς να χωνέψεις είναι το να ανάβεις το γκριλ σου να ψήσεις και να φωνάζει την αστυνομία αυτή που μένει στο διπλανό κτήριο. Αυτό δε το χωνεύεις ποτε όχι δυόμισι, ούτε δέκα να παίρνεις.
φυσικα εσείς θα πείτε ας έπαιρνα δυόμισι και ας έτρωγα στο εστιατόριο.
Είσαι λίγο μυστήριος τελικά ?Μα και εδω το εχεις ΕΓΩ εχω φωναξει την αστυνομια 3 φορες οταν ο απο κατω παπαρας με ειχε κανει καπνιστο επειδη επΣενε στο μπαλκονι το Πασχα...ασε που ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ και ΔΙΝΩ στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ολους ΟΣΟΙ παρκαρουν ΠΑΝΩ στα πεζοδρομια ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...
Οποτε ΜΗΝ ερθεις στη γειτονια μου.
.... εγώ τον κόβω φέτες.
Είσαι λίγο μυστήριος τελικά ?
Θα σου γραψω ως καποιος που μπορει -πιστευω- να κατανοησει τη θεση σου ωντας σε παρομοιες συνθηκες. Οχι ιδιες, μιας και βρισκομαι στην Αγγλια (απο το '08) και -σημαντικο- δεν εχω παιδια ο ιδιος. Με τα χρονια προφανως εχω γνωρισει πολλους Ελληνες εδω που αποφασισαν, για x y λογους, να γυρισουν πισω, ειτε σολο ειτε με οικογενεια και παιδια πλεον.Αυτό ακριβώς. Δε νομίζω ότι άλλος κατάλαβε όσο εσύ την κατάσταση. Εγώ δεν είπα ότι δεν ξέρω την κατάσταση στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Παιδιά υπάρχει κόσμος όποιος δεν παίρνει 800 €
Υπάρχει κόσμος όποιος ζει στην Ελλάδα και δουλεύει διαδικτυακά .
Μην γυρίσεις ΝΥ το studio 54 έκλεισε.
Τελε εχετε?Μια χαρά είναι η Σαλόνικα ρε παίδες...
Φαΐ καλό και σχετικά φτηνό έχουμε, δουλειές έχουμε, κορίτσα σαν τα κρύα τα νερά έχουμε, τι θέτε;
ΝΑΙ ρε Dim, έχουμε!!! Με τρέλα! Les Paul δεν έχουμε. Δόξα τω Θεώ γι'αυτό ???Τελε εχετε?
Οταν ημανε ητανε.Και οταν ημΑνε εγω ειχε κλεισει, δεν ειμαι και ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ.
συγγενείς και φίλοι απλά θα πουν "Α Επιστρέψατε Τελικά" ; (μαζί με ένα μισοειρωνικό χαμογελάκι τύπου "μάλλον δεν τα πολυκαταφέρατε εκεί" - είμαστε και άτιμη φάρα, μας αρέσει η αποτυχία του άλλου και την προδιαγράφουμε).
Έχουμε όμως ένα παικταρά που παίζει les paul, τον Λάκη τον Ραγκαζα. RespectLes Paul δεν έχουμε.
Στο λογιστήριο εταιρίας δουλευωεξαρταται τι δουλεια κανει ο ΟΡ ,δεν μας εχει πει ακομα.
οχι ,ειμαι ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Λογιστικά