μη τα ποστάρετε αυτά ώρες γραφείου.... ;D ;DJasemeister είπε:Και ξέχασε και το καπέλο...και ήταν και καλός άνθρωπος
γελάω σα μ@λ@κ@ς ... και με κοιτάν σα χαζοί οι τριγυρω.... ;D
μη τα ποστάρετε αυτά ώρες γραφείου.... ;D ;DJasemeister είπε:Και ξέχασε και το καπέλο...και ήταν και καλός άνθρωπος
οπως ειχε πει και ο αντιπαθεστατος κατα τα αλλα σφακιανακης στην μανα του 'εσυ μανα που ησουν τοσα χρονια απορη, δεξια δεν επρεπε ουτε να στριβεις''!skantzos είπε:αλλά εδώ οι άλλοι δεν έχουν να φάνε και ψηφίζουν ....
Συμφωνώ, αλλά όταν ακούω για τύπους με σπίτι σε Γλυφάδα/Κηφισιά, εξοχικό στη Σαρωνίδα, ακριβό αυτοκίνητο κλπ. οι οποίοι ψηφίζουν την παπαρήγα (την καλή ;D), εξακολουθώ να παθαίνω κάτι...BigAlejandro είπε:γενικα πρεπει καποια στιγμη να φυγουμε απο την νοοτροπια αριστερος ειναι αυτος που δεν εχει τιποτα και θελει να το μοιραστει με ολο τον κοσμο!
Και εγω +1 στον σκαντζο!BigAlejandro είπε:εγω +1 στον σκαντζο!
Επισης να είμαι κιθαρίστας με τις ακριβότερες και σπανιότερες vintage κιθαρες στον πλανήτη, και να μην μπορω να παίξω ούτε τα κάλαντα (των Χριστουγέννων, για της Πρωτοχρονιάς δεν το συζητάμε είναι πιο δύσκολα)audiokostas είπε:Για να καταλάβω ......
Μπορώ να είμαι: (τα παραδείγματα τυχαία και όχι με πολιτική χροιά)
Ματσωμένος εργοστασιάρχης φαταούλας κομμουνιστής
Οικολόγος με έδρα μου το οικοπεδάκι στα καμμένα της Πάρνηθας
Θρησκευτικός ποιμένας κυρήττων την λιτή ζωή μέσα από λιμουζίνες φορώντας χρυσά
Πολιτικό κυβερνητικό πρόσωπο με απολαβές τρελλές που προτρέπω στην λιτότητα
Αγρότης με 2000 επιδοτούμενα στρέμματα και 6 αυτοκίνητα που διαδηλώνω για την πεινασμένη αγροτιά
Άλλο λέω κι άλλο κάνω έτσι;
Δεν έχει να κάνει...
Σωστά;
Και εγώ +10 στον Μάραθο.marathon είπε:Και εγω +1 στον σκαντζο!
Γιατί μου άφησε, πάνω από ένα μήνα τον προενισχυτή του...μάλλον τον είχε ξεχάσει!!
Αυτό το είδος λέγεται συλλέκτης. Μην το ταίζετε. Συνεχώς πεινάει.Επισης να είμαι κιθαρίστας με τις ακριβότερες και σπανιότερες vintage κιθαρες στον πλανήτη, και να μην μπορω να παίξω ούτε τα κάλαντα (των Χριστουγέννων, για της Πρωτοχρονιάς δεν το συζητάμε είναι πιο δύσκολα)
Και καλά κάνεις, κάντο κι ας μην καταλαβαίνεις απόλυτα...audiokostas είπε:Και εγώ +10 στον Μάραθο.
Προφανώς...έχετε πλάκα εδώ μέσα...και απέξω από κοντά ;Daudiokostas είπε:Κανένας δεν αγγίζει τον πλανήτη του.
audiokostas είπε:Για να καταλάβω ......
Μπορώ να είμαι: (τα παραδείγματα τυχαία και όχι με πολιτική χροιά)
Ματσωμένος εργοστασιάρχης φαταούλας κομμουνιστής
Οικολόγος με έδρα μου το οικοπεδάκι στα καμμένα της Πάρνηθας
Θρησκευτικός ποιμένας κυρήττων την λιτή ζωή μέσα από λιμουζίνες φορώντας χρυσά
Πολιτικό κυβερνητικό πρόσωπο με απολαβές τρελλές που προτρέπω στην λιτότητα
Αγρότης με 2000 επιδοτούμενα στρέμματα και 6 αυτοκίνητα που διαδηλώνω για την πεινασμένη αγροτιά
Άλλο λέω κι άλλο κάνω έτσι;
Δεν έχει να κάνει...
Σωστά;
ποια ειναι η διαφωνια μου με αυτα που λετε?Συμφωνώ, αλλά όταν ακούω για τύπους με σπίτι σε Γλυφάδα/Κηφισιά, εξοχικό στη Σαρωνίδα, ακριβό αυτοκίνητο κλπ. οι οποίοι ψηφίζουν την παπαρήγα (την καλή ;D), εξακολουθώ να παθαίνω κάτι...
σχετικά με την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειαςfunky_bassman είπε:Ο Μαρξ λέγεται ότι ήταν συνιδιοκτήτης με τον Ένγκελς ενός εργοστασίου στην Αγγλία... Μούφες... Ο Ένγκελς τον τάιζε κανονικότατα τον Μαρξ... Το εργοστάσιο άνηκε στον Ένγκελς...
Βέβαια αυτοί εφάρμοσαν κιόλας (έστω και σαν δοκιμαστικό στάδιο) την θεωρία τους στο εργοστάσιο περνώντας έτσι το εργοστάσιο σε συνιδιοκτησία των Μαρξ, Ένγκελς και των εργατών καταργώντας έτσι την σχέση του ιδιοκτήτη και του χρήστη των μέσων παραγωγής...
Ο Μπακούνιν ήταν αξιωματικός του Ρωσικού στρατού από εύπορη οικογένεια. Ένας εισοδηματίας. Τα παράτησε μια μέρα και πήγε ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ από την Πολωνία μέχρι την Γαλλία όπου και μετά την εξέγερση της Κομμούνας έγινε και η 1η Κομμουνιστική Διεθνής κλπ...
Να τα πεις σε αυτούς που γράψανε την βιογραφία του Μπακούνιν και του Μαρξ...pan12 είπε:Επίσης και τα υπόλοιπα ιστορικά που γράφεις είναι από αρκετά έως τελειως λανθασμένα.
απλα τυχαίνει να είναι πράγματα που κάπως τα γνωρίζω .... θα παρακολουθήσω με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις συγκεκριμένες πηγές που θα μου παραθέσεις...ειδικά αυτές που αναφέρουν ότι ο Μαρξ ήταν εύπορος...funky_bassman είπε:Να τα πεις σε αυτούς που γράψανε την βιογραφία του Μπακούνιν και του Μαρξ...
Πολυ σωστα.pan12 είπε:σχετικά με την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας
ο Μάρξ έζησε κατά το μεγαλύτερο διάστημα της ζωής στην ΑΠΟΛΥΤΗ φτώχεια..μόνο προς το τέλος της ζωής του κατάφερε να αποκτήσει ένα μεγαλύτερο σπίτι σε σχέση με τις τρώγλες που ζούσε....
Το εργοστάσιο άνηκε στο πατέρα του Ένγκελς ο οποίος όποτε μπορούσε - καθώς ζούσε μία άκρως περιπετειώδη ζωή - βοηθούσε σημαντικά το φίλο του ...
Επίσης και τα υπόλοιπα ιστορικά που γράφεις είναι από αρκετά έως τελειως λανθασμένα.