- Πόντοι
- 398
οχι και λιγο....λεπτομερειες.astraxan19 είπε:Λιγο οφτοπικ, αλλα....
απλα επρεπε να ανεβει σε αλλο θεμα 8)
οχι και λιγο....λεπτομερειες.astraxan19 είπε:Λιγο οφτοπικ, αλλα....
Kι εγω ετσι νομιζα, αλλα προσφατα καταλαβα οτι οι μεσηλικες παρακολουθουν καθε περισπωμενη του Λαζοπουλου και οι μικροτεροι εισπραττουν πολιτικο λογο απο τη Ραδιο Αρβυλα. Οι ακομα μικροτεροι απο τους Going Through. Το χειροτερο ειναι οτι οι ιδιοι διαχειριστες του δημοσιου λογου συμπεριφερονται επι σκηνης σαν να κρατανε ολες τις απαντησεις ή να εκφραζουν μια γενια βαθια σκεπτομενων ανθρωπων. Αυτο διαπιστωνω οτι δεν ισχυει και ζηταω κατι αλλο.spy είπε:Καλά, από τον Πανούση περιμένουμε τις λύσεις στα όποια προβλήματα;
Όντως, αλλά το κοινό φέρει εξίσου μεγάλη ευθύνη με τους εν λόγω καλλιτέχνες / παρουσιαστές. Αν περιμένεις τι θα πει ο Κανάκης ή ο Λαζόπουλος για να διαμορφώσεις πολιτική συνείδηση, είσαι άξιος της μοίρας σου.blue είπε:Kι εγω ετσι νομιζα, αλλα προσφατα καταλαβα οτι οι μεσηλικες παρακολουθουν καθε περισπωμενη του Λαζοπουλου και οι μικροτεροι εισπραττουν πολιτικο λογο απο τη Ραδιο Αρβυλα. Οι ακομα μικροτεροι απο τους Going Through. Το χειροτερο ειναι οτι οι ιδιοι διαχειριστες του δημοσιου λογου συμπεριφερονται επι σκηνης σαν να κρατανε ολες τις απαντησεις ή να εκφραζουν μια γενια βαθια σκεπτομενων ανθρωπων. Αυτο διαπιστωνω οτι δεν ισχυει και ζηταω κατι αλλο.
Βασικά νομίζω αυτό τα λέει όλα.yameth είπε:Παίδες ηταν αναμενόμενο ο Πανουσης να αρνηθεί τον τίτλο ενος lifestyle περιοδικού. Απλά και μονο για να διατηρήσει το ίματζ του.
αυτο και να ισχυει δεν εχει να λεει!!Freebee είπε:Επίσης έχω ακούσει (χωρίς να μπορώ να το επιβεβαιώσω) ότι είναι συνιδιοκτήτης του Luna Dark.
Απλά νομίζω ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία που μπορούν να προκαλέσουν κακές σκέψεις σχετικά με τις προθέσεις του Τζιμάκου.BigAlejandro είπε:''κανω σατυρα γιατι εχω να πληρωσω την δοση του στεγαστικου μου και αυτο το ατιμο το λουνα νταρκ δεν γεμιζει με τιποτα''!
Είσαι ωραίος και πολύ σωστός.Nikolas είπε:Βραβεία από τον ουρανό, από το κοινό, κτλ, δεν υπάρχουν εκτός αν βάλεις υποψηφιότητα... άρα;
Παρεπιπτόντως σε αυτό διαφωνώ. Γιατί στα λόγια άλλος είναι καλός άλλος όχι. Ο τρόπος μετράει αλλά πάντα φτάνεις να ψάχνεις την ουσία. Και φυσικά έχει σημασία ποιος είναι αυτός που λέει ότι λέει, και όχι μόνο στην αρχή. Δεν πάει ότι με μια δυο ωραίες ατάκες έχεις πει ότι είναι να πεις και μετά όλα δεκτά και αξιοσέβαστα.To έχω πει και το ξαναλέω: "οφείλουμε να προσέχουμε ΠΟΙΟΣ λέει αυτά που λέει, ή μόνο ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ;"
Υπάρχει μέτρο σε όλα. Φυσικά αλλιώς ακούς τον μέγα δάσκαλο, κι αλλιώς το 12χρονο. Άλλη σημασία έχει ο λόγος του yameth, άλλη ο δικός μου και άλλη του ΑΪ και του kotrgigianoskati με 3 ποστ!
ΠΟΤΕ δεν πούλησε επανάσταση (που εξάλλου ήταν μία λέξη που πάντα σατύριζε).Evilnye είπε:Οπότε σόρυ κιόλας, αλλά εμένα με πειράζει ο βολεμένος που πουλάει επανάσταση. (και το τονίζω το πουλάει. Μπορείς να κάνεις εποικοδομητική κριτική, αν έχεις κάτι να πεις. Αυτό ναι είναι αξιοσέβαστο)
Απλά διαφώνησα και στο ότι είναι μόνο για την αρχή. Τέλος πάντων, όντως το μπέρδεψα λίγο.Nikolas είπε:"αλλα τα παραπάνω αποτελούν μια ψιλοπροκατάληψη και μετά έρχετε το ΤΙ λέει ο καθένας"...
Μη μου κόβεις το ποστ στη μέση και μου αλλάζεις το νόημα!
Πιθανόν... ούτως ή αλλως όπως είπα δε μεγάλωσα με Πανούση.ΠΟΤΕ δεν πούλησε επανάσταση (που εξάλλου ήταν μία λέξη που πάντα σατύριζε).
Εναλλακτική "ροκ" πρόζα πούλαγε και πουλάει.
Απλώς το έκανε πολύ καλά και original και το κάνει μέτρια και ανέμπνευστα.