- Πόντοι
- 398
Δεν είναι δικό μου quote, γι' αυτό το έβαλα σε εισαγωγικά. Ωστόσο συμφωνώ.Rebel_Of_South είπε:διαφωνώ ειδικά στις ελιτίστικες αναφορές του στυλ " άμαθοι στο ταλέντο και μαθημένοι στο βοδινό " για το οποίο ξερναω το βοδινό που έφαγα σε αυτούς που νομίζουν ότι είναι ανώτερο είδος ( καμία προσωπική αναφορά για να εξηγούμαι )
Και δεν είναι ελιτισμός, αλλά διαπίστωση:
Στην άλλη συζήτηση για τη eurovision είχα αναρωτηθεί αν ο πορτογάλος που κέρδισε το βραβείο, θα κατάφερνε στα καθ' ημάς να περάσει ακόμη και τα προκριματικά σε εγχώριο τάλεντ σόου.
Ύστερα από αυτά που έχω διαβάσει σε αυτό το νήμα, νομίζω πως ούτε η Σάττι θα πέρναγε (και ευτυχώς που δεν είναι κάτι που την ενδιαφέρει φαντάζομαι, αφού έχει ήδη την επαγγελματική της πορεία η γυναίκα).
Αν σκεφτείς όμως ποιοι είναι συνήθως αυτοί που κρίνουν , στο τάλεντ σοου, στην επιτροπή της Γιουροβίζιο ή στο παρόν thread, δεν θα δυσκολευτείς να καταλάβεις τι εννοεί ο ποιητής.
Για κάθε 10 σχόλια που μας εξηγούν με αμπελοφιλοσοφικές αποψάρες "γιατί και πόσο δεν τους αρέσει η Σάττι", αντιστοιχούν δυο που κάνουν εποικοδομητική συζήτηση και κριτική.