Το φαινόμενο Μαρίνα Σάττι και οι αντιδράσεις

Rebel_Of_South είπε:
διαφωνώ ειδικά στις ελιτίστικες αναφορές του στυλ "  άμαθοι στο ταλέντο και  μαθημένοι στο βοδινό " για το οποίο ξερναω το βοδινό που έφαγα σε αυτούς που νομίζουν ότι είναι ανώτερο είδος ( καμία προσωπική αναφορά για να εξηγούμαι )
Δεν είναι δικό μου quote, γι' αυτό το έβαλα σε εισαγωγικά. Ωστόσο συμφωνώ.

Και δεν είναι ελιτισμός, αλλά διαπίστωση:

Στην άλλη συζήτηση για τη eurovision είχα αναρωτηθεί αν ο πορτογάλος που κέρδισε το βραβείο, θα κατάφερνε στα καθ' ημάς να περάσει ακόμη και τα προκριματικά σε εγχώριο τάλεντ σόου.

Ύστερα από αυτά που έχω διαβάσει σε αυτό το νήμα, νομίζω πως ούτε η Σάττι θα πέρναγε (και ευτυχώς που δεν είναι κάτι που την ενδιαφέρει φαντάζομαι, αφού έχει ήδη την επαγγελματική της πορεία η γυναίκα).

Αν σκεφτείς όμως ποιοι είναι συνήθως αυτοί που κρίνουν , στο τάλεντ σοου, στην επιτροπή της Γιουροβίζιο ή στο παρόν thread, δεν θα δυσκολευτείς να καταλάβεις τι εννοεί ο ποιητής.

Για κάθε 10 σχόλια που μας εξηγούν με αμπελοφιλοσοφικές αποψάρες "γιατί και πόσο δεν τους αρέσει η Σάττι", αντιστοιχούν δυο που κάνουν εποικοδομητική συζήτηση και κριτική.

LK είπε:
Για να απαντήσω δηλαδή θα πρέπει να κατσω να ακούσω .ο,τι έκανε και δεν έκανε.....και να δω το video που μου ποσταρε μεσημεριάτικα ο SF ;D ;D (ενώ εκείνη την ώρα άκουγα κάτι άλλο) για να ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΩ αν μου άρεσε το συγκεκριμένο video ;  ;D
Όχι βέβαια. Σίγουρα δεν αρκεί ένα τραγούδι ή ένα βίντεο για να κριτικαρεις μια καλλιτέχνιδα

Αλλά μια χαρά φτάνει να σχολιάσεις το κομμάτι και το βίντεο. Συμφωνω

Και μάλιστα είμαι της άποψης ότι αν κάτι δεν σου αρέσει , δεν σου κάνει κλπ , το καταλαβαίνεις απ την πρώτη ακρόαση

Εμένα π.χ. δεν μου άρεσε καθόλου ούτε το τραγούδι , ούτε η μουσική ούτε η φωνή λόγω εφέ , ούτε ακόμα και το βίντεο . Χρειάστηκαν περίπου 30 δευτερόλεπτα για να κρίνω ότι δεν είναι για εμένα . Για τα γούστα μου

Αλλά δεν έχω δείγμα να πω αν είναι καλή μουσικός η κοπέλα . Αν και δεν με νοιάζει να μάθω κιόλας λόγω της "μάντισσας"

Εν κατακλείδι πάλι συμφωνησες μαζί μου  ;D

Rebel_Of_South είπε:
Όχι βέβαια. Σίγουρα δεν αρκεί ένα τραγούδι ή ένα βίντεο για να κριτικαρεις μια καλλιτέχνιδα

Αλλά μια χαρά φτάνει να σχολιάσεις το κομμάτι και το βίντεο. Συμφωνω

Και μάλιστα είμαι της άποψης ότι αν κάτι δεν σου αρέσει , δεν σου κάνει κλπ , το καταλαβαίνεις απ την πρώτη ακρόαση

Εμένα π.χ. δεν μου άρεσε καθόλου ούτε το τραγούδι , ούτε η μουσική ούτε η φωνή λόγω εφέ , ούτε ακόμα και το βίντεο . Χρειάστηκαν περίπου 30 δευτερόλεπτα για να κρίνω ότι δεν είναι για εμένα . Για τα γούστα μου

Αλλά δεν έχω δείγμα να πω αν είναι καλή μουσικός η κοπέλα . Αν και δεν με νοιάζει να μάθω κιόλας λόγω της "μάντισσας"

Εν κατακλείδι πάλι συμφωνησες μαζί μου  ;D
ΝΑι συμφωνούμε  τελικά  ;D ;D ;D

Φυσικά και δεν την κριτικαρα, συνολικά (νομίζω ότι είναι σαφές) .

Μάλιστα δέχτηκα , και χωρίς να ακούσω ΚΑΝ  αυτό που έβαλε ο SF  οτι ειναι φωνάρα  ;D

Εσυ άκουσες 30 δευτερόλεπτα λες .

Εγω που το ξανάδα ΟΛΟΚΛΗΡΟ, μήπως και την αδίκησα  ;D (να πως γίνονται τα views :P ;D )

Tamtam είπε:
Στην άλλη συζήτηση για τη eurovision είχα αναρωτηθεί αν ο πορτογάλος που κέρδισε το βραβείο, θα κατάφερνε στα καθ' ημάς να περάσει ακόμη και τα προκριματικά σε εγχώριο τάλεντ σόου.
Δηλαδή έχεις σε μεγάλη υπόληψη την άποψη της επιτροπής της Γιουροβίζιον (και του κόσμου που τηλεφωνεί και ψηφίζει) σχετικά με την καλλιτεχνική αξία των κομματιών?

δεν ξέρω αν έκανε 6000000 χιτς το βιντεο, αλλά μετά από όλη αυτη τη συήτηση εγώ το 6000001 δεν το δίνω ούτε από περιέργεια, ούτε για να κατοχυρώσω το δικαίωμα συμμετοχής στην κουβέντα.

dimsonic είπε:
δεν ξέρω αν έκανε 6000000 χιτς το βιντεο, αλλά μετά από όλη αυτη τη συήτηση εγώ το 6000001 δεν το δίνω ούτε από περιέργεια, ούτε για να κατοχυρώσω το δικαίωμα συμμετοχής στην κουβέντα.
Γιατί?

Τσάμπα είναι. :D

Είμεθα λοιπόν αυτοαναφορικοί και υποβοσκούντως σεξισταί. Και μάλιστα περιμέναμε να το διαπιστώσει αυτό ο Ταμταμ, όχι οι κοπέλες που συναντούμε και συναναστρεφόμαστε με πολλές ιδιότητες, καθημερινά. Πέραν αυτών, όλα τούτα μας εξευτελίζουν, σε ένα ανώνυμο πρόσωπο που ζει σε άλλη χώρα.

Θα είχα μπει στο κόπο να απαντήσω, αλλά με πρόλαβε ο Ραίη που έβαλε τα γέλια με την αναφορά σου στη Μόνικα, ωρέ Ταμταμ. Περιέργως πως όμως, αυτή δεν την έχουμε περιλάβει για σεξιστική μεταχείριση... απροσεξία μας.

Ας γίνει μία ακόμη προσπάθεια : οτιδήποτε βλέπω στην οθόνη, από ταινία του Κούμπρικ μέχρι το βίντεο της Σάττι, θεωρώ ότι βρίσκεται εκεί επίτηδες. Αν δεν βρίσκεται επίτηδες, τόσο το χειρότερο (και τόσο λιγότερο με ενδιαφέρει). Οι ενδυματολογικές επιλογές στο συγκεκριμένο βίντεο είναι τραγικές, και υποπτεύομαι βάσιμα (έχουμε και κάποια ηλικία) ότι αυτό γίνεται για να προσεγγιστεί κοινό που ακριβώς αρέσκεται σε τέτοιο μπάχαλο.

Υπογραμμίζω δε πάλι, ότι επέμεινα σταθερά στο ότι οι θεάσεις του βίντεό της είναι αληθινές (όχι αγορασμένες) και ότι αυτό συνιστά τεράστια επιτυχία.

Επί τη ευκαιρία, Ταμταμ, δε σκοπεύω να έχω σεξ με την κυρία, οπότε οι υπαινιγμοί σου για τυχόν ανικανότητά μου να εκτιμήσω το "φυσικό" ως αντίθετο των κολλαγόνων και των κραγιόν, εφ' όσον εγώ δεν μιλώ γι' αυτήν ως γκόμενα αλλά ως καλλιτέχνη, δείχνει κάτι εξόχως δυσάρεστο : ότι ο σεξιστής είσαι εσύ.

dimsonic είπε:
Μην είσαι και συ τέτοιος.....πάτα το κουμπί  ;D

LK είπε:
Μην είσαι και συ τέτοιος.....πάτα το κουμπί  ;D
αααα

όλα κι όλα

αυτή το δικό μου το κουμπί θα το πατήσει να μου κάνει τα 36 37? O0

dimsonic είπε:
αυτή το δικό μου το κουμπί θα το πατήσει να μου κάνει τα 36 37 2? O0
Κι εσύ, σεξιστής? ;D

λοιπόν Μαρίνα, άκου να δεις...

για να μην είναι unfair (!) το παιχνίδι κοίτα να δεις τι θα γίνει....

αμ πως

όχι εσύ 6000000 και εγώ 36...

dimsonic είπε:
αμ πως

όχι εσύ 6000000 και εγώ 36...
Λάθος είσαι.

Αν πατήσεις εσύ το κουμπή της, ;D είσαι το 1/6.000.000 των δικών της, αν πατήσει αυτή το δικό σου, είναι 1/36 των δικών σου. 8)

Δεν λέει, εκτός ... και αν πλερώσεις κατιτίς. ;D ;D ;D

θέλω 10 συμφωνώ.... ;D

(άντε 5.....επειδή είμαι σε καλό mood....)
Με 3 € το ένα, σου βάζω 10.000 επιτόπου.

Μας έπεισες κι εσύ

18882067_465817900427174_9155438857632271628_n.jpg

Επ' ευκαιρίας του ημιχρόνου  ;D

Superfunk είπε:
εκανα ερευνα... ;D

Αυτη ειναι ασυναγωνιστη,δεν την ηξερα αλλα εχει 30 εκ. views......
Και αυτός εδώ γύρω στα 45  ;D

BlackCrow81 είπε:
Επ' ευκαιρίας του ημιχρόνου  ;D
Γκολάρα ο έτσι, τώρα την είδα.

Για τα υπόλοιπα:  :o έλεος τα ματάκια/αυτάκια μου..

Εγώ θα μιλήσω για δύο συντοπίτες μου, που τυγχάνει να τους ξέρω και προσωπικά (λογικό) στην ίδια πόλη μεγαλώσαμε και τους καφέδες μας ήπιαμε και όλα.

Ο ένας είναι ο Χρήστος ο Ραφαηλίδης και ο άλλος είναι ο Θέμης Μπασδέκης.

Ο Πρώτος κάνει καριέρα εδώ και χρόνια με τους Manhattan Vibes ως βιμπραφωνίστας στο Βig Αpple και ο δεύτερος είναι εδώ και 3 χρόνια στην όπερα της Ζυρίχης ως Τενόρος και ως μόνιμο μέλος.

Παρακολουθώ διακριτικά το έργο τους, δεν έχω πάει ποτέ σε live τους αν και καλεσμένος , και απλά…..από μακριά τους χαίρομαι.

Τον κακό χαμό που έγινε με την Σάττι δεν τον γνώρισαν ΠΟΤΕ στο youtube και στο Internet……και δεν το λέω για να πικάρω την «μικρή», που ειλικρινά της εύχομαι ό,τι καλλίτερο στην καριέρα της.

Δεν ξέρω δε αν τους έχω ξανά αναφέρει και ποτέ αυτούς τους δύο  στο noiz.

Το λέω για να (από)δείξω στο μέτρο που έδωσα τυχόν λάθος εντυπώσεις, ότι ούτε εξ ορισμού σνομπάρω ο, τιδήποτε Ελληνικό…..ούτε και βέβαια ότι  δεν γουστάρω που φίλοι μου…..κοιτούν στα ίσια μουσικά (ο καθένας στον χώρο του) τον παγκόσμιο ανταγωνισμό.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
nickel είπε:
Για τα υπόλοιπα:  :o έλεος τα ματάκια μου..
Τώρα που τελείωσε έχεις την ίδια γνώμη? ;D ;D ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Trending...

Νέα θέματα

Back