- Πόντοι
- 4,208
Έλα Φιουζιε μου.
Αυτή η ομορφιά για πάρτη σου ?
Επιτέλους ....
Πρόσεξε γιατί θα σε μαρτυρήσω.
Μωρέ αν μπορούσα να βγάλω φωτό, θα μαρτυριόμουνα μόνος μου. :classic_tongue:
Έλα Φιουζιε μου.
Αυτή η ομορφιά για πάρτη σου ?
Πρόσεξε γιατί θα σε μαρτυρήσω.
Κυρφιουζιονάρα μου, υπάρχει και midjourney άμα θες, κάνεις συνδρομή. Γράφεις το άνωθεν, βγάζει εικόνα.φάτσα τα απλωμένα βρακιά της κυρα Μαριγώς δίπλα από τις κεραίες και τα πιάτα των συνδρομητικών στα μπαλκόνια.
Κυρφιουζιονάρα μου, υπάρχει και midjourney άμα θες, κάνεις συνδρομή.
Ναιγια! Του γράφεις, θέλω σέπια φωτογραφία τον Βάι μαζί με το Βασίλη τον Σαλέα, να κάθονται στα έδρανα του ΟΗΕ. Και στο βγάζει. Έτσι μούπανε τουλάχιστον.
Ναιγια! Του γράφεις, θέλω σέπια φωτογραφία τον Βάι μαζί με το Βασίλη τον Σαλέα, να κάθονται στα έδρανα του ΟΗΕ. Και στο βγάζει. Έτσι μούπανε τουλάχιστον.
Βαι+ΣαλέαςΝαιγια! Του γράφεις, θέλω σέπια φωτογραφία τον Βάι μαζί με το Βασίλη τον Σαλέα, να κάθονται στα έδρανα του ΟΗΕ. Και στο βγάζει. Έτσι μούπανε τουλάχιστον.
Απ'όλα θέμε φείλωσ, αρκει να είναι ση-με-ρι-νά.Βαζουμε νυχτα δε σας αρεσει
Βαζουμε μερα δε σας αρεσει
Πειτε ρε αδερφε θεμε βρακια
Εχω και γω γατες αλλα ειναι προχτεσινεςΑπ'όλα θέμε φείλωσ, αρκει να είναι ση-με-ρι-νά.
Και γάτες θέμε. Παρακάτω δύο απ'τις άπειρες που κυκλοφορούν στη γειτονιά (και σπαταλάνε τα ωραία μου λεφτά σε τροφές...?). Βγήκα έξω να βρω κάποιον γείτονα που να έχει απλώσει κάνα βρακί αλλά τζίφος. Αντί για βρακί πέτυχα αυτές τις δύο γάτες που κάνουν τη μεσημεριανή σιέστα τους. Αλλά δεν το έβαλα κάτω. Με λίγο ψάξιμο τριγύρω βρήκα επιτέλους κάποιον που έχει απλωμένα ρούχα! Το πρόβλημα είναι ότι απέχει απ'το σπίτι μου περίπου 1,300 μέτρα.? Η φωτό τραβήχτηκε με 120x zoom, εξού και η χαμηλή της πχιότητα.
Προβολή συνημμένου 36628
Προβολή συνημμένου 36629
Ενταξει εχω και περσινές.Εγώ να δεις ...
rear window....Hitchcock
rear window....Hitchcock
Μην εχει και την Γκρέις ΚέλιΒρε Βρασίδα, μπας και έχεις το πόδι σου σε γύψο?
Βρε Βρασίδα, μπας και έχεις το πόδι σου σε γύψο?
Εγώ φταίω που έσπευσα να βγάλω τη φωτο όπως τη ζήτησε ο Φιουζιος για να μην μπλέξει με ΑΙΜην εχει και την Γκρέις Κέλι
εκει.
Ειναι ψΟφιακες
Τιποτα σε τελεκαστερ δεν εχει?Ησυχία επικρατεί στη γειτονιά σήμερα, είναι και μουντός ο καιρός...μονο ενας περίσσιος καναπές εμφανίστηκε, τώρα αν πρώτος θα προλάβει να τον μαζέψει ο δήμος ή οι θαμώνες του Turbo Island παραδίπλα είναι άγνωστο ακόμα.
Αλλα σύντομα (Σάββατο) θα γίνεται το σώσε εδώ απέξω, αναμείνατε ρεπορτάζ απο την εμπολεμη ζώνη.
Προβολή συνημμένου 36633
Έχει Πέτρο κ εκεί που είναι ο odis κ τη μάζεψε.