Τι βλέπετε σήμερα/τώρα?

Ρε σεις, είσαστε όλοι μπρούκληδες.

Θάλασσα με σκάφη ο ένας, βουνά με δέντρα ο άλλος, δάσος ο άλλος.

Δεν είδα κανέναν να έχει φάτσα τα απλωμένα βρακιά της κυρα Μαριγώς δίπλα από τις κεραίες και τα πιάτα των συνδρομητικών στα μπαλκόνια.
Βαζουμε νυχτα δε σας αρεσει

Βαζουμε μερα δε σας αρεσει

Πειτε ρε αδερφε θεμε βρακια

φάτσα τα απλωμένα βρακιά της κυρα Μαριγώς δίπλα από τις κεραίες και τα πιάτα των συνδρομητικών στα μπαλκόνια.
Κυρφιουζιονάρα μου, υπάρχει και midjourney άμα θες, κάνεις συνδρομή. Γράφεις το άνωθεν, βγάζει εικόνα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ναιγια! Του γράφεις, θέλω σέπια φωτογραφία τον Βάι μαζί με το Βασίλη τον Σαλέα, να κάθονται στα έδρανα του ΟΗΕ. Και στο βγάζει. Έτσι μούπανε τουλάχιστον.

Σοβαρά τώρα?

Μπορεί να βγάλει φωτό με εμένα να δείχνω ακκόρντα στον Holdsworth? :classic_ohmy:

Ναιγια! Του γράφεις, θέλω σέπια φωτογραφία τον Βάι μαζί με το Βασίλη τον Σαλέα, να κάθονται στα έδρανα του ΟΗΕ. Και στο βγάζει. Έτσι μούπανε τουλάχιστον.
Βαι+Σαλέας

Μαλμστην+Μάγκας

Αχαλίνωτο Πούλος+ Γκοβαν

Γράφω ταιριαστά δίδυμα να μην τα ξεχάσω. Το Τ9 έκανε το θαύμα του κ είναι τόσο κορυφαίο που δεν το διορθώνω 

Βαζουμε νυχτα δε σας αρεσει

Βαζουμε μερα δε σας αρεσει

Πειτε ρε αδερφε θεμε βρακια
Απ'όλα θέμε φείλωσ, αρκει να είναι ση-με-ρι-νά.☝️

Και γάτες θέμε. Παρακάτω δύο απ'τις άπειρες που κυκλοφορούν στη γειτονιά (και σπαταλάνε τα ωραία μου λεφτά σε τροφές...?). Βγήκα έξω να βρω κάποιον γείτονα που να έχει απλώσει κάνα βρακί αλλά τζίφος. Αντί για βρακί πέτυχα αυτές τις δύο γάτες που κάνουν τη μεσημεριανή σιέστα τους. Αλλά δεν το έβαλα κάτω. Με λίγο ψάξιμο τριγύρω βρήκα επιτέλους κάποιον που έχει απλωμένα ρούχα! Το πρόβλημα είναι ότι απέχει απ'το σπίτι μου περίπου 1,300 μέτρα.? Η φωτό τραβήχτηκε με 120x zoom, εξού και η χαμηλή της πχιότητα.

image.png

image.png

Και εντέχνως έχωσες και το φυλλάδιο του Lidl στην φωτό με τις γάτες.

Γκρίζα διαφήμιση φίλως.

Σε πλερώνουνε καλά τουλάστιχον? :classic_tongue:

Απ'όλα θέμε φείλωσ, αρκει να είναι ση-με-ρι-νά.☝️

Και γάτες θέμε. Παρακάτω δύο απ'τις άπειρες που κυκλοφορούν στη γειτονιά (και σπαταλάνε τα ωραία μου λεφτά σε τροφές...?). Βγήκα έξω να βρω κάποιον γείτονα που να έχει απλώσει κάνα βρακί αλλά τζίφος. Αντί για βρακί πέτυχα αυτές τις δύο γάτες που κάνουν τη μεσημεριανή σιέστα τους. Αλλά δεν το έβαλα κάτω. Με λίγο ψάξιμο τριγύρω βρήκα επιτέλους κάποιον που έχει απλωμένα ρούχα! Το πρόβλημα είναι ότι απέχει απ'το σπίτι μου περίπου 1,300 μέτρα.? Η φωτό τραβήχτηκε με 120x zoom, εξού και η χαμηλή της πχιότητα.

Προβολή συνημμένου 36628

Προβολή συνημμένου 36629
Εχω και γω γατες αλλα ειναι προχτεσινες

Βρε Βρασίδα, μπας και έχεις το πόδι σου σε γύψο?

Μην εχει και την Γκρέις Κέλι

εκει.
Εγώ φταίω που έσπευσα να βγάλω τη φωτο όπως τη ζήτησε ο Φιουζιος για να μην μπλέξει με ΑΙ

Και εντέχνως έχωσες και το φυλλάδιο του Lidl στην φωτό με τις γάτες.
Ωρέ μπράβο μάτι!? Όντως απ'τα LIDL είναι το φυλλάδιο. image.gif

Βλέπω το Cimarosa Sauvignon Blanc έχει έκπτωση 20%.? 

image.png

Εχω και γω γατες αλλα ειναι προχτεσινες
Αν δεν τις έχεις στο ψυγείο φίλος, πέτα τες. Έχουν χαλάσει. 

image.png

Ησυχία επικρατεί στη γειτονιά σήμερα, είναι και μουντός ο καιρός...μονο ενας περίσσιος καναπές εμφανίστηκε, τώρα αν πρώτος θα προλάβει να τον μαζέψει ο δήμος ή οι θαμώνες του Turbo Island παραδίπλα είναι άγνωστο ακόμα.

Αλλα σύντομα (Σάββατο) θα γίνεται το σώσε εδώ απέξω, αναμείνατε ρεπορτάζ απο την εμπολεμη ζώνη.

PXL_20230627_135822980asasasew.jpg

Αν δεν τις έχεις στο ψυγείο φίλος, πέτα τες. Έχουν χαλάσει. 

Προβολή συνημμένου 36632
Ειναι ψΟφιακες

Ησυχία επικρατεί στη γειτονιά σήμερα, είναι και μουντός ο καιρός...μονο ενας περίσσιος καναπές εμφανίστηκε, τώρα αν πρώτος θα προλάβει να τον μαζέψει ο δήμος ή οι θαμώνες του Turbo Island παραδίπλα είναι άγνωστο ακόμα.

Αλλα σύντομα (Σάββατο) θα γίνεται το σώσε εδώ απέξω, αναμείνατε ρεπορτάζ απο την εμπολεμη ζώνη.

Προβολή συνημμένου 36633
Τιποτα σε τελεκαστερ δεν εχει?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back