Τι βλέπετε σήμερα/τώρα?

Εσύ ο από πάνω, αν συνεχίσεις να τραβάς και να δημοσιεύεις φωτογραφίες του σκάφους μου, θα αναγκαστώ να απευθυνθώ στον @LK.

Τι να κάνω ρε φίλος? Όλο μπροστά στο σπίτι μου αράζεις. έλαιως διλαδοί...?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Όλο μπροστά στο σπίτι μου αράζεις. έλαιως διλαδοί...?

Κατάλαβες φαντάζομαι πώς ήξερα που μένεις.

Όταν βλέπω κάθε μέρα κάποιον να με βγάζει φωτογραφίες ... και να τις βλέπω μετά εδώ ....

Έλα, πόσταρε τώρα κι εσύ μερικές φωτός του σπιτιού μου που τράβηξες απ'το σκάφος σου.

Αφού σου είπα.

Μπορεί να έχω σκάφος, αλλά smartphone δεν έχω.

Είναι ακριβά ασούμε.

Ζήτα απ'τον μάγειρα σου, έχει iPhone 14 Pro (απ'ότι βλέπω με το 60x zoom μου...?)

Του το πέταξα.

Αντί να μαγειρεύει, αυτός έπαιζε παιχνίδια όλη μέρα.

Από τότε, απαγόρευσα την χρήση τους εντός της δικαιοδοσίας μου και στα 105 άτομα του προσωπικού μου.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Στο τέλος του μήνα θα του δώσεις €1,300 επιπλέον, να ξέρεις...?

Αν του τα δώσω, θα μου τα πετάξει στην μούρη, θα νομίζει ότι τον κοροϊδεύω, 1300€ παίρνει την ώρα.

Δεν είναι εποχές για σπατάλες
Άκου τι θυμήθηκα τώρα. Διάβαζα πιτσιρίκος σε ένα Μίκυ Μάο (έτσι το έλεγε ο πατέρας μου?μια ιστορία με τον Σκρουτζ. Καθότανε μια μέρα στο club των υπερ-τετράκις-μμυριούχων? με άλλους υπερπλούσιους, και άκουγε τις συζητήσεις τους

- "Προχτές ρε παιδιά", λέει ένας από αυτούς, "αγόρασα ένα νέο 250μετρο σκάφος με τρία ελικοδρόμια πάνω, 4 εσωτερικές πισίνες, club, σινεμά, γήπεδο τένις, παγοδρόμιο και δυο 20μετρα βαθυσκάφη, μόνο $850 μύρια..."

- "Μπράβο ρε, μεγειά" του λέει ο διπλανός του. "Εγώ πριν μια βδομάδα τσίμπησα έναν 170όροφο ουρανοξύστη σε τιμή ευκαιρίας στο Dubai, $1,3 δισ", πρόσθεσε.

- "Άστε ρε μάγκες", πετάγεται ένας τρίτος. "Τον περασμένο μήνα αγόρασα το νησί Μάουι της Χαβάη στα $18,5 δισ. Σκέφτομαι να ρίξω 1-2 δισ. ακόμα και να το μετατρέψω σε θερινή κατοικία."  Ο Σκρουτζ ακούγοντας από δίπλα αυτά τα ποσά άρχισε να τα παίρνει στο κρανίο.

- "Ρε απίθανοι, την παλεύετε καθόλου? Τιναφτάρε??" image.png τους φωνάζει. "Τι σπατάλες είναι αυτές που ακούω? Τα έχετε χάσει εντελώς? Έτσι που το πάτε, σε 20-30 χρόνια θα καταντήσετε Δισεκατομμυριούχοι!"  image.gif

Κι εγώ έτσι το έλεγα (και το λέω ακόμα καμιά φορά).
"θα σου πω εγώ από αύριο που θα πάνε τα Μίκυ Μάο και τα Σεραφίμ*" μου είχε πει μια φορά που είχα φέρει έναν κακό έλεγχο απ'το σχολείο.?

* Σεραφίμ:

image.png

Άκου τι θυμήθηκα τώρα. Διάβαζα πιτσιρίκος σε ένα Μίκυ Μάο (έτσι το έλεγε ο πατέρας μου?μια ιστορία με τον Σκρουτζ. Καθότανε μια μέρα στο club των υπερ-τετράκις-μμυριούχων? με άλλους υπερπλούσιους, και άκουγε τις συζητήσεις τους

- "Προχτές ρε παιδιά", λέει ένας από αυτούς, "αγόρασα ένα νέο 250μετρο σκάφος με τρία ελικοδρόμια πάνω, 4 εσωτερικές πισίνες, club, σινεμά, γήπεδο τένις, παγοδρόμιο και δυο 20μετρα βαθυσκάφη, μόνο $850 μύρια..."

- "Μπράβο ρε, μεγειά" του λέει ο διπλανός του. "Εγώ πριν μια βδομάδα τσίμπησα έναν 170όροφο ουρανοξύστη σε τιμή ευκαιρίας στο Dubai, $1,3 δισ", πρόσθεσε.

- "Άστε ρε μάγκες", πετάγεται ένας τρίτος. "Τον περασμένο μήνα αγόρασα το νησί Μάουι της Χαβάη στα $18,5 δισ. Σκέφτομαι να ρίξω 1-2 δισ. ακόμα και να το μετατρέψω σε θερινή κατοικία."  Ο Σκρουτζ ακούγοντας από δίπλα αυτά τα ποσά άρχισε να τα παίρνει στο κρανίο.

- "Ρε απίθανοι, την παλεύετε καθόλου? Τιναφτάρε??"Προβολή συνημμένου 36606 τους φωνάζει. "Τι σπατάλες είναι αυτές που ακούω? Τα έχετε χάσει εντελώς? Έτσι που το πάτε, σε 20-30 χρόνια θα καταντήσετε Δισεκατομμυριούχοι!" Προβολή συνημμένου 36605

Αυτο μου θυμησε το εξης:

Καθονται στο lounge του πενταστερου δυο τυποι και τα πινουν.

Σε μια φαση λεει ο ενας:

" Τη βλεπεις αυτην τη γκομενα;"

"Τη βλεπω" λεει ο αλλος.

"Αυτη ειναι η γυναικα που με εκανε εκατομμυριουχο."

"Σωπα ρε!"

"Ναι. Πριν τη γνωρισω ημουν δισεκατομμυριουχος."

Ρε σεις, είσαστε όλοι μπρούκληδες.

Θάλασσα με σκάφη ο ένας, βουνά με δέντρα ο άλλος, δάσος ο άλλος.

Δεν είδα κανέναν να έχει φάτσα τα απλωμένα βρακιά της κυρα Μαριγώς δίπλα από τις κεραίες και τα πιάτα των συνδρομητικών στα μπαλκόνια.

Ρε σεις, είσαστε όλοι μπρούκληδες.

Θάλασσα με σκάφη ο ένας, βουνά με δέντρα ο άλλος, δάσος ο άλλος.

Δεν είδα κανέναν να έχει φάτσα τα απλωμένα βρακιά της κυρα Μαριγώς δίπλα από τις κεραίες και τα πιάτα των συνδρομητικών στα μπαλκόνια.
Έλα Φιουζιε μου. 

Αυτή η ομορφιά για πάρτη σου ?

IMG_20230627_145852.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back