- Πόντοι
- 4,208
Έχει Πέτρο κ εκεί που είναι ο odis κ τη μάζεψε.
Κι ας την είχαν αφήσει έξω απ' τον βόθρο.
Έχει Πέτρο κ εκεί που είναι ο odis κ τη μάζεψε.
Τι παράγγειλες πάλι απ'το Thomann??
Ένα Komplete Kontrol M32 βλέπει το αετίσιο μου μάτι, ένα Thomann NT 0910 τροφοδοτικό για pedals και δύο άγνωστα pedals.Τι παράγγειλες πάλι απ'το Thomann??
Που ζεις ωρέ Φιούζιονα?
Τι ωρέ? Άντε πήγαινε 50 μέτρα παραπέρα και τράβα μερικές φωτογραφίες. Βιάσου όσο είναι ακόμα εκεί η μάνα σου.Που να δεις τι βλέπω αν πάω 50 μέτρα παραπέρα ....
Τι ωρέ? Άντε πήγαινε 50 μέτρα παραπέρα και τράβα μερικές φωτογραφίες. Βιάσου όσο είναι ακόμα εκεί η μάνα σου.![]()
Βλεπω καποιοι βαλανε μπρος το lightroom...Ένα Komplete Kontrol M32 βλέπει το αετίσιο μου μάτι, ένα Thomann NT 0910 τροφοδοτικό για pedals και δύο άγνωστα pedals.
Καλόπαιχτα...?
Με το κινητό παραμάσχαλα??
IrfanView. Αναντικατάστατο πολυεργαλείο.?Βλεπω καποιοι βαλανε μπρος το lightroom...
Δεν το είχα δει. Mea culpa...?1. Ειχα ενημερωσει με το προσωπικο μου ημερολογιο για την προσφορα του m32 που αν δεν κανω λαθος ισχυει ακομα.
Καλώς...2. Το τροφοδοτικο ειναι για το max μια και η λαρτζ ua τσιγκουνευεται να βαλει τροφοδοτικο σε πεταλι των σχεδον 400 ευρω
3. Τα άγνωστα ειναι αγνωστα στους πληκτρους και μη τακτικους αναγνωστες του ημερολογιου
Τι κουκλος ειναι αυτος!!!!Αγαπητό μου ημερολόγιο, σήμερα συνάντησα στη βόλτα μου, σ ένα ξωκκλήσι, τον Μάκη, το νέο μέλος της παρέας μας.
Προβολή συνημμένου 36650
Αγαπητό μου ημερολόγιο, σήμερα συνάντησα στη βόλτα μου, σ ένα ξωκκλήσι, τον Μάκη, το νέο μέλος της παρέας μας.