Εχω πετύχει και σκαντζόχοιρο εκει μέσα.?
Ποιος είναι?
Ποιος είναι?
Ο ένα, ο δύο ή ο τρία?
Αν του δινατε δαχτυλιδια, παπουτσακι ή ασπιδα να δεις τι θα εφτιαχνεΤι εννοείς?
Ένα μικρό σκαντζοχοιράκι ήταν, που είχε χωθεί κάπου στον κήπο και δεν μπορούσε να βγει.
Το βγάλαμε και το αφήσαμε στο δάσος δίπλα.
Απίθανο πλάσμα.
Έχω βρει κι εγώ κατά καιρούς σκαντζόχοιρους δίπλα σπίτι μου. Το αποκορύφωμα ήταν πριν ένα-δύο χρόνια που είδα έξω απ'το σπίτι μου ένα...αγριογούρουνο!?? Αν είναι δυνατόν...Πριν δύο περίπου χρόνια στον κήπο μας.
Το αποκορύφωμα ήταν πριν ένα-δύο χρόνια που είδα έξω απ'το σπίτι μου ένα...αγριογούρουνο!?
Απο την απογευματινή σκυλοβόλτα, 7.30 μμ.
Εσείς ναι. Εμείς γιατί να έχουνε ρε φίλος? Να σου θυμίσω που μένω? 300 μέτρα μακριά από την παλιά γέφυρα της Χαλκίδας μένω, όχι στον Όλυμπο.? Πρώτη φορά είδαμε αγριογούρουνα στη Χαλκίδα, είχαν κατέβει από Ριτσώνα, διένυσαν μεγάλη απόσταση για να φτάσουν στην πόλη. Έχει σαλτάρει η φύση...Έχουμε τέτοια και εδώ.
Εσείς ναι. Εμείς γιατί να έχουνε ρε φίλος? Να σου θυμίσω που μένω? 300 μέτρα μακριά από την παλιά γέφυρα της Χαλκίδας μένω, όχι στον Όλυμπο ...
Ελα μου ντε. Μενουνε κ οι δυο μεσα στη φυση, χαρα θεου κ απορουν για τα αγριογουρουνα. Κατευθειαν σκεφτηκα αυτο που ειπες κ λεω, καλα ειδησεις δε βλεπνε?Αγριογουρουνα πλεον εχει και στην Αριστοτέλους
Μενουνε κ οι δυο μεσα στη φυση, χαρα θεου κ απορουν για τα αγριογουρουνα.
Στα ακρα του πολιτισμου ειναι κ η Γλυφαδα. Λιγο πιο περα Βουλα, Βουλιαγμενη κ βουνο κ ακομα πιο περα καλα σουβλακια κ τελος.Δεν απορώ φίλως.
Εδώ έχει αλεπούδες σε πλατεία της Γλυφάδας.
Βουλιαγμενη κ ακομα πιο περα καλα σουβλακια
Είπαμε να πάμε στην άκρη του δικού μας πολιτισμού, του Αθηναϊκού, Φιουζιε μου να φάμε σουβλάκια. Όχι να μεταναστευσουμεΚάτσε κυρ Βρασίδα μου, η Λιβαδειά απέχει αρκετά από την Βουλιαγμένη νομίζω.
Ρε Μπίλη μου, τον Αθανάσιο Διάκο τον σούβλισαν, δεν τον καλαμάκωσαν ασούμεΣουβλάκι ή καλαμάκι να το λέμε?
Η μπουγάτσα με τυρί και η τυρόπιτα είναι το ίδιο πράγμα; ΌΧΙ φίλωςΠάμε τώρα στο μιλιοντολαρ τοπικ.